Így kovácsolunk a The Elder Scrolls Online-ban

  • Írta: zoenn
  • 2014. február 21.
  • Videó
Link másolása
A Zenimax Online Studios friss oktatóvideót tett közzé a The Elder Scrolls Online-ról, melyben a craftingról lesz szó, azon belül a kovácsolásról. Ha megvannak a nyersanyagok, hevítsük fel a tüzet, és kalapáljunk!

Az MMO-ban az éles szemű játékosok megannyi értékes erőforrást zsákmányolhatnak, amiket aztán egy kovácsműhelynél fegyverré vagy páncéllá kalapálhatnak. Természetesen a mágikus tárgyak készítésének lehetősége sem hiányozhat a The Elder Scrolls Online-ból.

Most a fejlesztők mesélnek egy sort a kovácsolásról. Nemrég az is kiderült, hogy amíg karakterünk eléri az maximális, 50. szintet, az nagyjából 150 óra játékidőt vesz igénybe.

A bétatesztről született tapasztalatainkat hamarosan elolvashatjátok.

42.
42.
Extol
#38: Én a PlatinumShop-ban rendeltem meg, remélem hozzájutok mert ha nem tökönszúrom magamat
41.
41.
greenmelon
#39: Te se látszol sokkal intelligensebbnek. :)
40.
40.
PiszkosFred
#39: Hát, ez már nem a te problémád :)
39.
39.
goblinfing
38.
38.
PiszkosFred
#37: Nem akarják. Már megtették. :) Iszonyat mennyiségben fogyott a gyűjtői a világban, a legtöbb boltban már csak a második és harmadik hullámba fér be az ember, ha most rendeli elő. Itthon is.
37.
37.
goblinfing
Még ránk akarják sózni ezt a szart? Amit a bétában láttam az elég volt köszönöm, a elővételes pofátlanságokról ne is beszéljek.
35.
35.
Slayer203
#33: Köszi. Digital Standard-ot már kifizettem egy hete, ott 5 napot írtak, csak pár másik oldal teljesen más írt. Elég sok téves info kering a neten mindennel kapcsolatban.
33.
33.
PiszkosFred
#31: Verziótól függ.

Pre-purchase Imperial 5 nap
Pre-purchase Standard 5 nap
Pre-order Imperial 5 nap
Pre-order Standard 3 nap

Előbbit a Bethesda boltban tudod megvenni, "aranyáron" és nincs több gondod vele, csak játszani márc. 30-től.
Utóbbi kettőnél kapsz majd egy EaryAcces kódot a viszonteladótól, akitől vetted, és azt kell majd a redeem code-nál aktiválni.
Lényegében a dobozos sima verziót leszámítva minden más előrendelt vagy elővásárolt verzió 5 napot kap.
31.
31.
Slayer203
#30: Az early access-ről mit lehet tudni pontosan? Mert 5 nap van írva a hivatalos oldalon, de lehetett olvasni 3-at is, meg azt is, hogy pontosan még nincs eldöntve. Most melyik az igaz?
23.
23.
Slayer203
#22: Tisztában vagyok vele, írtam 13-as kommentben, hogy előrendelésre vonatkozik. Ha pedig digital edition vesz vki (pl én) a hivatalos oldalról, akkor aktiválni sem kell semmit.
22.
22.
PiszkosFred
#19: Pontosítsunk picit. CSAK(!) akkor van eltörölve a faj+frakció megkötés Standard Edition vagy Imperial verzió esetében (aka. Explorer's Pack), HA(!) pre-ordereled (szép magyar szó, szóval előrendelt verziót veszel), ÉS(!) aktíválod ezt az accountodon belül :) Dobozos vagy digitális, mindegy. Később már nem lesz beszerezhető, ez egyszeri lehetőség.

"Although customers will be able to upgrade their Standard Edition to the Imperial Edition, the Explorer's Pack is reserved only for customers that chose to pre-order or pre-purchase ESO. "

Az Imperial faj kvázi menekültként kezd a játékban, ezért választhatsz vele szövetséget az elején, Explorers Packtól független a dolog.
21.
21.
Slayer203
#20: Sajnos nem. Sok rosszat nem tudok mondani jelenleg a játékról, de ez a félresikerült korlátozás nem szimpatikus nekem sem. Ezért is maradtam a standard editionnél :)
20.
20.
greenmelon
#19: Akkor jól tudtam, csak azt hittem, hogy arra gondolsz a hozzászólásodban, hogy feloldották ezt a birodalmi baromságot. :)
19.
19.
Slayer203
#18: Igen, viszont a standard editionnel a többi fajjal megkötés nélkül választhatsz frakciót. MInden TES-ben Nord vagyok vagy Dark Elf, szóval nálam az hogy a birodalmiakat nem választhatom nem akkora érvágás :)
18.
18.
greenmelon
#13: A birodalmiak nem csak az Imperial Editionnel játszhatók?
10.
10.
PiszkosFred
#9: 85-90 alatt még a fejlesztők sem húzták fel :) (próbálták)
9.
9.
kanguru
eh mar kezdtem azt hinni, hogy vegre valami hardcore craftolos MMO amihez egy szakma maxolasahoz kell 150 ora jatekido. Erre kiderul a karinak kell annyi. Altalaban ez annyit jelent a szokasos korabbi becslesek alapjan, hogy kb. 50 ora lesz az elso lvl50-es kari.
6.
6.
PiszkosFred
#2: Tegyük hozzá, hogy bizonyos értelemben egy altnak van értelme itt, mert azzal hozhatsz más világot érintő döntést, hogy lásd a következményeket. De a 3-4. altnál már tényleg powerleveling lesz, valószínűleg.
5.
5.
Lorthirash
sztem semmi probléma a 150 órával viszont kérdés hogy az end game elég lesz e utánna.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...