Megérkezett a hivatalos Xbox One-távirányító

  • Írta: zoenn
  • 2014. február 21.
  • Hardver
Link másolása
A Microsoft bejelentette az Xbox One Media Remote-ot, amellyel játszi könnyedséggel játszhatunk le Blu-ray filmeket vagy streamelt videókat a konzolon. A távirányító dedikált Back- és OneGuide-gombokat kapott.

Bár az Amazon webáruház már a hónap elején megszellőztette az Xbox One Media Remote-ot, a Microsoft csak most jelentette be a konzol hivatalos távirányítóját.

Az eszköz dedikált OneGuide-gombjának segítségével gyorsan hozzáférhetünk a TV-műsorokhoz, filmekhez és a műsorújsághoz, ráadásul a Kinect érzékelni fogja, ha felkaptuk a távirányítót: ilyenkor a gombjai világítani kezdenek, így egy sötét szobában is remekül használható lesz.

Nem csupán az Xbox One médialejátszóját vezérelhetjük a ketyerével, hanem a tévénket és a DVD/Blu-ray-lejátszónkat is. A minőségi anyagválasztásnak köszönhetően, a távirányító fogása és tapintása rendkívül kényelmes.

Az Xbox One Media Remote 24,99 dolláros áron landol a boltok polcain.

28.
28.
supair
#27: Talált.
Süllyedt. XD
27.
27.
Yami
#25: A PS4-et nem árulják tapis-világítós kontroller nélkül, a Wii-t nem árulják mote nélkül, a Wii U-t meg tablet nélkül. What's the point?
A konzolok mindig is komlett gaming-solutin-ök voltak, alacsony modularitási faktorral. Ha nem tetszik a Kinect akkor nem Xboxot veszel, ha nem tetszik a tablet, nem Wii U-t veszel, ha meg nem tetszik ezen eszközök Sony-s koppintása, akkor nem PS4-et veszel. Ez ilyen egyszerű. A kényszerítés csak a te fejedben létezik.
26.
26.
p3ti
#25: Ha ez téged nem érdekel, akkor számodra a tökéletes választás a PS4 - téma lezárva.
25.
25.
Exorcist
Úgy értettem hogy az XO-t nem árulják kinect nélkül. Ezért ha szeretnél venni egy Boxot azt is kötelezően meg kell venned. Ez szerintem rákényszerítés. Engem egyáltalán nem érdekel sem a hanvezérlés sem a konzol előtt való mutogatás. Sokkal jobban örültem volna egy erősebb gépnek. Úgy gondolom hogy vannak itt páran akik ha a Microsoft kiadna egy beszélő hamutálat az XO-hoz,rohannának megvenni.
24.
24.
Yami
#16: Miért lennél rákényszerítve az XO-ra meg a Kinectre? Ha jól tudom akad épp elég alternatíva, hogy szabadon dönthess. Majd ha egyszer valaki egy .45-ös revolvert dug a bal orrjukadba, és a pénztárcádat követeli, akkor majd megtudod mi az a kényszerítés. A konzolpiacon kényszerítve egyedül az exclusive címek által vagy, hogy adott hardware-t szerezz hozzá, és hát ezt az eszközt mindegyik konzol-gyártó pofátlanul alkalmazza.

#18: "Egyesek szerint a Microsoft lagmentes multit ígért."
Egyesek szerint? Szóval ez akkor nem biztos, csak így pletykák alapján sejtjük, hogy az Ms mit ígért? Hogy lehet ilyen baromságot leírni...
Az Ms amúgy meg csak dedikált szervereket ígért, semmi többet. Ez azt jelenti, hogy a multis meccsek mindig olyan gépen hostolódnak, ahol optimálisak a hálózati adottságok. Magyarán ha a te oldaladon is megfelelő minőségű a kapcsolat akkor sokkal faszábban, alacsonyabb késleltetéssel fog futni az online játék, mint az eddig használt "one-player-become-the-host" rendszeren. De persze ez az ellen nem véd ha Pistike betárcsázós nettel akar Titanfallozni, vagy Józsika a Huawei csoda-router mögül Forzázik. Azt ugyan nem tudom hogy mi az a "Cloude" de az Azure Cloud a legnagyobb a világon, így nehezen nevezném "Fake-nek".
23.
23.
Supair :) Én már gondolkodtam azon,hogy tele hányom,de mivel értelmesen nem nagyon lehetne vitatkozni,érvelni stb... a legtöbbel.Inkább hagyom.
22.
22.
#18 Nagyon az elején van még a rendszer Senior Lagman :)Egyébként Titanfall béta 17ms lag!!!!!!!!!!!!!! 2015-re ígérték a teljes could rendszert asszem!Érdekesség képpen Counter Strikenál még 450ms volt,a Killzone multija messze lagosabb :) És a gaikai sohasem lesz képes arra amire a microsoft could.Ahoz kéne még pár százezer szerver(nem módosított ps3-ból)De egy kis érdekesség méééég!

http://www.developer-tech.com/news/2014/feb/17/xbox-one-1080p-comfortably-sdk-update-says-rebellion/
21.
21.
supair
Visszatérve ps4 vs xbox1-re.
Nem látjátok hogy telehányom a Sonys híreket bármivel is,pedig mindkettő kontrollere volt pár órát a kezmben.ÉS MEGHAGYOM NEKTEK AZT AZ ERGONÓMIAI HULLADÉKOT!
Xboxos hírhez írtam,ezt úgyis telehányjátok a bölcseleteitekkel......
20.
20.
supair
#18: Te is csatlakozhatsz a debilek táborához,akik dobálják a minden alapot nélkülöző okosságukat..
Sajnos egyre többen vagytok,s nem kevesebben.
Volt szerencsém forzázni ,két napot folyamatosan nyúztam a Titanfallt,és ez idő alatt kemény kettő darab laggal találkoztam.
És nem a szomszéd mondta,nem Pistikééknél hallottam,meg nem horoszkópom josólta......
Ökör társaság.
18.
18.
Exorcist
Egyesek szerint a Microsoft lagmentes multit ígért. Keressetek rá youn. Forza 5 lag. Sokkal nagyobb lag van egyes esetekben mint a negyedik részében. Xbox One Cloude Power? Fake!
16.
16.
Exorcist
Szerintem páran nem a Kinect-től rettegnek hanem attól hogy a Microsoft egy olyan csomagot erőltet rájuk ami számikra előnytelen. Bizonyos esetekben kifizetsz 50.000 forintal többet egy gyengébb konzolért csak azért mert a Microsoft rád kényszeríti azt. Nekem évek óta X360-nom van.Szeretem. De nem vagyok fanboy. A jelenlegi Microsoft hozzáállás pedig nagyon nem tettszik nekem. S ennek oka van. Nem is kicsi.............
14.
14.
toriell
Na már meg jelentek a degenerált,agyhalottak...akik nem gondolkodnak,csak jajj minek,meg ennyit a Kinectről.. A 9.es hozzá szólónak,teljesen eggyetértek veled!
13.
13.
kopic
#11: Igen, azt a hirt linkeltem be.:)
11.
11.
bane
#10: van már oolyan hír is, hogy a microsoft "megbánta", hogy visszautasította a játékot.
9.
9.
Ennek az az értelme pl,hogy este az ágyban fekve amikor már a barátnőd alszik,nem integetsz,nem adsz ki hangparancsokat és a kontrollernél is halkabb+nem csak a boxot tudod irányítani vele!Köszönhetően a kinectbe épített IR blasternak.What's problem?Néha szoktunk a haverommal gépet cserélni és este át kellett cuccolnom a nappaliba ha játszani akartam a fos kontrollerébe épített hangszóró miatt.Mondtam is neki,hogy ha nem csinál vele valamit,akkor kinyomom purhabbal a ge.ibe :) Ja és szaros 25 $!!!
7.
7.
kopic
http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=22773&news&A%20Microsoftnak%20nem%20kellett%20a%20Rime

-.-
6.
6.
daenath
Ize....ennek mi ertelme, a hangiranyitas toltak le az emberek torkan, most meg jonnek a jol bevalt gombnyomkodos iranyitoval.....a mai napra is megvolt a napi M$ idiotizmus.
4.
4.
Exorcist
Meg,ki is lehet dobni. ;)
3.
3.
Trapyd
Most mi van, megromlott a Kinect?
2.
2.
abydos
Marha sok értelme van a beszélgető Kinect mellett... Ja... várj...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...