Új Mátrix-film készülhet

  • Írta: Arell
  • 2014. március 4.
  • Cooltúra
Link másolása
Állítólag a Warner Bros. és a Wachowski-testvérek újra együtt dolgoznak a Mátrix-univerzum kiterjesztésén. Ha a híresztelés igaznak bizonyul, akár már 2017-ben szórhatjuk a szánkba a pattogatott kukoricát az új film közben.

A Latino Review "megbízható forrásból" induló pletykái szerint a Wachowski-testvérek sokak titkos reményét teljesítik be, és újra bevetik magukat legalább egy (!) Mátrix-univerzumban játszódó filmmel. Az egyelőre még nem tisztázott, hogy a forgatását váró mozgókép előzményt vagy folytatást kínál-e a nézőközönségnek.


A híresztelés még arra is kitért, hogy a film akár már 2017-ben kikerülhet a mozivászonra. Egyelőre homály fedi a szereplőgárda összetételét, hiszen még az sem biztos, hogy Neo alias Mr. Anderson, Morpheus vagy Trinity bármilyen módon kapcsolódik majd a történethez. Eltelt tizenöt év az első filmhez képest, és bizony az idő sem mindenkivel volt maradéktalanul kegyes.

Ha igaz a mendemonda, az Avatar 3 és Star Wars VIII mellett felbukkanhat egy újabb ok, amiért várjuk, hogy három év múlva mozira költhessük a pénzünket. Meglátjuk...

Vagy nem.

14.
14.
alex512
#13: Sorry, Avatar 2 imdb szerint 2016, de gondolom ott egyben forgatják a 3-mal és úgy jöhet egy évre rá a folytatás (legalábbis imdb szerint 2017-re van időzítve.)
13.
13.
alex512
#4: 2015-ben jön a SW 7 és az Avatar 2 a tervek szerint, és utána 2 évvel a folytatás.
12.
12.
giga321
#11: Keanu +20 év múlva is ugyanúgy fog kinézni.

Winhatel egyetértek. GitS-et nézze meg az aki még nem látta. Sok ötletet kölcsönöztek onnan.
11.
11.
vidaroy
azt nem tudom minek kellet megvárni azt hogy az egész szereplőgárda 60 éves legyen. Keanu nélkül elég gáz lenne szerintem.
10.
10.
winhate
#6: Ott a pont Animatrix nagyon jo reszeket tartalmaz !

Aki esetleg nem ismerné : Ghost in the Shell

Érdemes megnézni hisz nagyon sok 5let innen származik.

9.
9.
winhate
#3: hogy jön ide az avatar ?
6.
6.
piskóta
A Mátrixról készült egy anime is és az elég jól sikerült, legalábbis egyik-másik története és nem volt bennük se Neo, se Trinity, se más., szóval én látok benne sok potenciált.
5.
5.
Pharaoh
A Mátrixból már bejelentették egyszer a 4-5. (!) részt! Az Avatar 3 és a SW8 pedig szerintem nem elírás (hanem a mostani Matrix-os pletykához hasonlatos felvetés), mert a 2 és a 7 már fix, hogy készül és megjelenik!
4.
4.
kopic
Avatar 3 ?! SW 8 ?!:O Ezt nem irtatok el veletlenul ?
3.
3.
markoci555
Avatár 3?
Lemaradtam volna a 2-ről? az elsőt is nemrég láttam :D
Mármint ez a James Cameron-os egyáltalán?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...