Carmageddon: Reincarnation - gameplay pillanatok

  • Írta: zoenn
  • 2014. március 22.
  • Videó
Link másolása
Habár a Carmageddon: Reincarnation korai változata már a hónap közepe óta elérhető a támogatóknak, egészen monstanáig igazi gameplay felvételt nem láttunk belőle. Tisztességes remake-nek tűnik.

Az alábbi videóban találunk gázolást, roncsderbit, ugratásokat és sok más finom dolgot, ami szapora pulzust vált ki a régi rajongókból. A játékmenet gyakorlatilag ugyanaz mint régen, ami egyben negatívum is. A gyalogosok mozgáskultúrája és intelligenciája kissé behatárolt, de talán ezek még változhatnak a végleges verzióban.

Jelenleg csak a támogatók játszhatnak a Carmageddon: Reincarnationnel, a többieknek március 27-én indul a móka.

38.
38.
Reaper5687
Ó igen, a régi szép emlékek, amikor Iron Maidenre vandálkodtam a szép nagy sárga Bánya Dömperrel :D
Akárki akármit mond, ez a játék jó lesz, és kész, azt kapod amit látsz, amit régen, jó kis ökörködést, ahol nem az számít, hogy az AI milyen csalással képes lehagyni akadályozni (khm..nfs...), hanem az, hogy le tudsz elé ülni akár 5 percre is, és törheted a kocsidat, és a többieket is hosszú percekig, jó zenére, a gyalogos meg fogyó eszköz. Ennyi. Soha nem is akart több lenni.
37.
37.
Mortician
#36: http://87a05d1ba1ec8bc0f3eb-38ef210a35abb062538448321993f98c.r44.cf3.rackcdn.com/media/image/full/Hawk_LR.jpg
36.
36.
Alastor01
#35: Ha már Max visszatér, kíváncsi leszek, hogy Die Anna is? :D
35.
35.
izolee69
Hehe, ez nem sokat változott a 16-17 évvel ezelőtti állapothoz képest. Akkor még szórakoztató volt, sokat rodeóztam vele (főleg a fasza zenék miatt), de asszem most már kicst többre vágynék, így ezt meghagyom az igazi fanoknak. :-)
33.
33.
Lord Zozo
#32: Ezt most nem nagyon értem, hogy miért nekem írtad?
Ezek mind jó játékok voltak, de a sok folytatástól agyf@szt kapok én is.:-)
32.
32.
#23: Igen assassins creedet, call of dutyt, meg need for speedet a nepnek meg mindegyikbol vagy 10 reszt.
31.
31.
Igazi remake.
Az is ugyanigy akadozott / szaggatott az akkoriban elerheto legdragabb gepen is:D
Sot meg egy generacioval ujabbon is.
30.
30.
Simonus18
#29: tyű, Star Wars remake-nek mi is örülnénk. Még egy Jedi Outcastnak is örülnék vagy hasonló.
29.
29.
Lord Zozo
#28: Már akinek ez volt az etalon. Én már akkor is egy elmebeteg játéknak tartottam.
Ez az én véleményem és attól még elfogadom, hogy sokaknak ez volt a kedvenc.

De ha már remake-ről beszélünk, én szívesebben látnék mondjuk egy Xwing vs. Tie fight-ert.
28.
28.
br1Koo
mi a tökömet panaszkodtok gyerekek.. a carmageddon gyerekkorunk egyik legnagyobb etalon játéka volt, ti meg megnéztek egy gagyi gameplay-t, valami irgalmatlanul gagyi vágással, gagyi pályán és ítélkeztek. Én nagyon várom, remélem jól összepakolták.
27.
27.
GAMEROD
Teljesen korrekt hogy nincs feltupírozva a grafika, legalább visszaadja a régi hangulatot. No meg mit jöttök a 2014 évvel, ha 2014-ben a Flappy Bird az etalon amit még egy C64 is lefuttat.
26.
26.
Simonus18
Egyébként mit vártatok? Úgy nyilvánultok meg mintha egy résszel se játszottatok volna a franchise-on belül. A Grafika majdnem korszerű, fizika az szinte ugyanaz, ám anno is rohadt jó volt, szóval sokat változtatni nem kellett rajta. Hangulat is tuti jó lesz, a kérdéses csak a pályák kinézete, illetve az architektúra, de ez csak techdemo (demonstráció, bemutató).
25.
25.
Papus
anno a régiekkel elvoltam,de ez nagyon nem tetszik...egyszerűen unalmasnak tűnik.
24.
24.
xinosz
#22: Értem én, meg mind állja az amit mondasz, de akkor is azért na, lehet picit több kéne ettől, vagy én sem tudom..., lehet jó lesz ez így is, majd meglátjuk!
23.
23.
Lord Zozo
Atyaúristen mekkora retek játék!
Ez kell az embereknek 2014-ben? Ez most komoly?
22.
22.
Mortician
#21: Egyrészt ez egy pre-alpha. Másrészt, kickstarterből lett összekaparva rá a pénz, nem áll mögöttük egy kiadó, mint az általad említett TR esetében.

Ezt ígérték kezdettől fogva, ennek tudatában támogatták az emberek a projectet. A videón pedig nagyon is látszik, hogy mindent ki is hoznak a projectből és egy igazi Carma lesz a végeredmény, nem egy modern hulladék, aminek csak a neve Carmageddon.

Ez egy remake, nem egy reboot.
21.
21.
xinosz
#17: Lehet, de az is benne van a dologban, hogy így 2014 derekán ettől többet várnak el az emberek, manapság azért kicsit nehezebb dolguk van a fejlesztőknek mint 15 évvel ezelőtt, kicsit nagyobbak az igények! Ebből egy fantasztikus gamet ki lehetne hozni a megfelelő munkával, odaadással, lásd Tomb Raider, de ez egyenlőre sajnos nem sok extrát mutat, sem élményben, sem fizikában, sem grafikában, habár ki tudja még mi lesz belőle, majd ha kijön meglátjuk!
20.
20.
Juha
Ja, és a FF-töl betehetnének régi számokat is a Demanufacture-röl, de tölem a remanufacture is jöhet, a T1000 az tömegeket vonzana :-)
19.
19.
Juha
A Fear Factorytól remélem jó sok számot betesznek, és hasonlókat még többet :-)

Nem tudom miért csesztetik a játékot, ez pont az ökörködésröl szól, pl. ha vérpistike 9 órát wowozott, akkor megy egy-két kört ezzel, és ordít a "pingvinpornótól". Ez nem a sztoriról szól, és nem is akar úgy tünni, hogy "überkirályautósmajdnemrealisztikus", ezt direkt szórakozásra szánták. Lehet a gta-ban is ilyet, de nem ennyire!
18.
18.
Simonus18
Ijjá, ilyen Fear Factorys zene mellett kelály élmény lesz. Nem tom mi bajotok, ebből még sok minden lehet.
17.
17.
Mortician
Megjelent a sok szakértő.
16.
16.
green01
ez még sokat fog változni a megjelenésig szerinetem itt csak a kocsik mozgását demonstrálják.a garafikát itt még nem kell nézni.a másik hogy rád van bizva hogy milyen módot válsztal a pálya befejezésére.mivel remake ezért gondolom ugyan ezek a lehetőségek leszen ebben is.rendes autóverseny vagy összetöröd az ellenfeleidet vagy pontokat gyüjtesz.ezért jó ez a játék a 2 vel a mai napig szoktam játszani,megunhatatlan.
15.
15.
Dízel
ez egy 5 fillérből fejlesztett vicc game? inkább ne csináltak volna semmit. még poennak se jók. a böngészős flash gamek szintjén sincs.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...