Launch traileren a BioShock Infinite DLC-je

  • Írta: zoenn
  • 2014. március 25.
  • Letöltés
Link másolása
Ma gördült ki a gyártósorról a BioShock Infinite: Burial at Sea - Episode Two, s ennek apropóján a Take-Two egy utolsó trailerrel kedveskedett a rajongóknak. A kiegészítőben egyébként Elizabethet irányíthatjuk a Rapture-ben.

Habár örülni kéne, hogy újra kiegészült a BioShock Infinite, kicsit szomorúak vagyunk: ez lesz az utolsó DLC az Irrational Games zseniális játékához, ráadásul a fejlesztőket szélnek eresztették, és Ken Levine is egy másik projekten dolgozik. De félre a rossz kedvet, hiszen a BioShock Infinite: Burial at Sea - Episode Two-ban Elizabeth-tel nyomulhatunk a Rapture-ben. Kell ennél több?

11.
11.
elfdefender
#10: itt pl meg is teheted:
http://www.amazon.com/dp/B00DOD0TZG/ref=dvg_deals_btp_title?pf_rd_p=1755465362&pf_rd_s=merchandised-search-3&pf_rd_t=101&pf_rd_i=979455011&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=0132KH08091PXMGNRWEX
10.
10.
kopic
Ja, és minél hamarabb megpróbálom majd beszerezni az 1.epizóddal együtt !
8.
8.
kopic
Még mindig nehezen tudom felfogni, hogy egy ilyen nagyszerű, tehetséges csapat lehúzza végleg a rolót.:( Csak reménykedni tudok benne, hogy a 2K nem fogja szétbaszni a Bioshock nevet.
7.
7.
DON GONDOCS
Persze mindig a tehetséges játékok fejlesztőit teszik lapátra, Pedig engem érdekelne hova lehetne még folytatni a történetet. Igényes story dlc-k ritkán jönnek és erre puff most ennek is vége. Változnak az idők.
6.
6.
Falcon49
#4 Az előbbi dlc csak FLT verzióhoz volt jó,remélem ez is mert most azt szedtem le a gépre :D
2.
2.
Cristiano
#1: azt én is szívesen :)
1.
1.
Stiw
Szívesen irányítanám Liz-t külső nézetből :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...