Sikeres a Bear Simulator Kickstarter-kampánya

  • Írta: zoenn
  • 2014. március 25.
  • Hír
Link másolása
Az agyament kecskeszimulátor után itt van egy újabb poénos játék. A Bear Simulator olyan, mint a Skyrim, csak éppen egy medvét irányítunk benne. A kickstarteres kampányban kitűzött célt messze túlszárnyalták a fejlesztők.

A nem is olyan régen bemutatott Goat Simulator után egy újabb humoros alkotással gazdagodunk hamarosan. Ez lesz a Bear Simulator, a portlandi Farjay Studios alkotása, melyben egy medvét irányítunk a természetben belső nézetből. Műfaját tekintve tehát egy FPB-vel, azaz First Person Bearrel van dolgunk.


De mit is csinál egy medve? Felfedezi az erdőt, amelyben él. Halat eszik, legel és titkokat kutat fel területén - a játékosnak is pont ezt kell csinálnia.

A fejlesztők közösségi finanszírozásban reménykedtek, s nem is alaptalanul: a játék elkészítéséhez szükséges 29 ezer dollárt messze felülteljesítették srácok: már több mint 40 ezer dollár gyűlt össze a Kickstarteren. A további célokat vélhetőleg hamarosan megosztják velünk, tekintve, hogy a kampányból még három hét hátravan.

31.
31.
corolla71
https://www.youtube.com/watch?v=wbsxBs3gqIg
Ha már kecske szimulátor... :D
30.
30.
suresz
#26: az mondjuk király lenne, táborozókat ölni! :D
28.
28.
#24: A kecske szimulator egy faszsag, ami jo poen volt, ennyi. Mivel csak bogyozik max menekulni kell vele.
Ebbol viszont lehetne jo jatekot csinalni hiszen a medve ragadozo, de vadasszak is. Siman tulelos jatek, csak vegre nincsennek benne zombik.

En latok benne fantaziat ,csak jol ossze kell rakni.
26.
26.
Stiw
Emberekre is vadászhatunk majd? :)
24.
24.
DzsungelCsirke
#22: Innovatív? A Goat Simulator-os agymenést meglovagoló program aminek a neve is ugyanaz. Jópofa, de ebből a pénzből ezerszer jobb programok is kikerülhetnek amit nem 2 hét összedobni (pl: Kingdom Come: Deliverence).

Nem erre gondoltam amikor azt mondtátok hogy a kickstarter menti meg a független fejlesztők játékait :D
23.
23.
rajdi
Ha találkozom a játékban medve lánnyal, lehet medve bocsot craftolni... ? :)
22.
22.
imchristailor
"Kinek van erre ideje". Én azt látom, hogy ez egy baromi jó játék, amit én is szívesen játszanék. Aki itt sír, hogy kinek van erre ideje, az kérem menjen vissza codozni bf4ezni meg mmozni. Ez egy innovatív játék, a világ felfedezés, a lehetőségek, nekem bejön ez a stílus, hogy azt csinálhatok, amit akarok egy kellemes és ÉRDEKES környezetben. Mellesleg a végén majd beszartam attól a rámrohanó cucctól. :D
Haters gonna hate
21.
21.
Clayman
#18: :D Lopakodós verzió: Assassin's Bear
20.
20.
Extol
Ugyanmár, a sok gyerek állandóan csak lövöldözne, most itt az alkalom, tavasz lett, vége a téli álmoknak, lehet menni a szabadba
19.
19.
shooter1234
Ez lol, medvedisznóember szimulátor. Hihetetlen hogy valakinek ilyen hülyeségek jutnak az eszébe, és meg is csinálja őket. :'D
18.
18.
Yanez
Már csak a lőfegyverek hiányoznak belőle, és mehetne a Call of Teddy.
16.
16.
sloth
#13: Ja bocs, ez a cím úgyis olyan innovatív, főleg a goat sim. után.
15.
15.
Drazhar
#5: Külföldön ennyire jól megy nekik, hogy még poénból is, de simán rádobnak 10-20$-t mindenre. Ezért van sikere ezeknek az elborult játékoknak.
14.
14.
Mpatrik20000
Szerintem ezzel az a baj, hogy erre van vevő. Félre ne értsetek, szeretheti ezt valaki és érdekelheti, de jó pár játékot tudnék mondani a kickstarterről amit elkaszáltak(nem is egyszer) pedig megérdemelte volna a bizalmat.Erre persze van vevő.......
13.
13.
EnderKnight
#5: Én meg azt nem tudom felfogni ha ennyire nem tetszik akkor menjél és játssz a tucat játékokkal ,de lehet valakiket érdekel valami új is.
12.
12.
Teuton
Az ilyen állatszimulátorokról el tudom képzelni hogy akár a gyerekes családokban is népszerű lesz.
- Hát a gyereked, a kis Pisti mit csinál?
- Medvét játszik!
11.
11.
pikszel
A kéztartásából ítélve alvajár. A kecske, és a cica szimulátor után már nem annyira meglepő, várom a lopakodós játékot, amiben egy kaméleon a főszereplő.
10.
10.
névtelenség
#5: 4chan és reddit felhasználók. Vagyis az emberiség agyament-krémje.
9.
9.
Juha
Hmm... most aktuális az orosz propaganda! :-)
8.
8.
RangerFox
Medve, csak szeretni lehet! :D
7.
7.
eszem
Ez marhajó :D Rég röhögtem játékon ennyire :D
6.
6.
giga321
Ez Állati. (Nem hagyhattam ki).
5.
5.
ArrowCross
Nem tudom felfogni kik azok akik ebbe pénzt fektettek?
4.
4.
kay_ps4
ezen a képen besírtam :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...