Egyre valószínűbb a PS4-es The Last of Us

  • Írta: zoenn
  • 2014. március 31.
  • Pletyka
Link másolása
A Sony török részlegének elszólása után most egy spanyol webáruház szellőztette meg a The Last of Us PS4-es verzióját, amely Complete Edition névre hallgat. Ha a hír igaz, akkor minden DLC-t megkapunk a játékhoz.

Gyakorlatilag 99 százalék, hogy PlayStation 4-re tart a The Last of Us feljavított grafikával operáló verziója, amely a spanyol Xtralife áruház szerint Complete Edition néven fut, és minden megjelent DLC-t - a Left Behindot is - tartalmaz. A forrás június 16-ra datálja a premiert.

Íme, a bizonyíték:

Legutóbb a Sony török divíziójának elnöke hintette el egy televíziós műsorban, hogy PS4-en is tiszteletét teszi a Naughty Dog posztapokaliptikus játéka. Ennyi kedvező előjel után már csak a Sony hivatalos megerősítésére várunk.

17.
17.
bigboss01
16.
16.
Zombiekiller6
neeeeeeeeeee, akkor majd nem bírom megállni, hogy megvegyem pedig már 3-szor kijátszottam PS3-on!
15.
15.
petred
#10 hát igen a számból vetted ki a szót. Én is pont ugyenebben a helyzetben vagyok :)
14.
14.
Cipo3
#11: Meg merjem kérdezni ulikedegs-től, hogy mért váltott Xboxról PS4-re és nem X0 -ra, vagy azonnal felszalad a topic és beszáll +30 olyan aki csak akkor beszélget ha szidni kell a másik konzolt? :)
13.
13.
Cipo3
#9: S vannak azok akiknek nem volt ps3-a így örül, hogy lesz The Last of Us PS!-re :D
12.
12.
daneelolivaw
#10: nem szokott megfordulni a fejükben, általában minden ilyet lezavarnak egy aki akarta, már megvette szöveggel. de tényleg MINDEN ilyet
11.
11.
ulikedegs
#10: engem érdekelt volna 1-2 játék, pénzem nincs h 2 konzolom legyen, viszont valóban xboxról váltottam ps4-re, így már baromira várós számomra/számunkra a last os us!!!
10.
10.
crashpipi
#9: Az nem fordul meg a fejedben, hogy van aki eddig Xbox-os volt és a PS3-at ezidáig 2-3 játék miatt nem tartotta érdemesnek, hogy megvegye, viszont most PS4 tulajként méltán örülhet ennek a bejelentésnek?!
Engem speciel az Uncharted-on és ezen kívül semmi nem érdekelt PS3-ra, így nem is vettem gépet...
9.
9.
strike19
#6: Aki akarta az már megvette , aki nem az nem hiszem hogy azért nem vette meg mert hogy PS4-en jobban fogkinézni megvárom.Akinek van pénze PS4-re,Az ne sajnáljon már 10000 Ft PS3-mas verzióra.
8.
8.
KopyAti
Nem a játék drága, hanem a fizetések szarok!
7.
7.
ulikedegs
#4: egy ps3/xbox360 játéknak az ára is 12ezer körül mozog, amíg lesznek prev genre is játékok, ne számíts másra ps4-en se. sajnos tényleg kurva drága a játék rá.
6.
6.
Cristiano
biztos hogy lesz ps 4 ps4-re is jobban fog fogyni majd
5.
5.
leviske
#2: Last of Us 2? Nem tudom mit lehetne hozzá adni a duó sztorijához, ha meg nem róluk szólna, akkor inkább kapjon más címet.
4.
4.
Cipo3
Szerintetek mennyi ideig lesznek ilyen drágák a PS4-es játékok? Mármint az újdonság hatása meg próbál most az elején a sony nagy bevételt beszedni azoktól akik már most megvehetik. De 1-év? 3 év? Mire a játékok az olyan 10e Ft-os kategóriába esnek?

Mert ez a Last of Us is első napos vétel lenne, de nem 17 ropiért.
3.
3.
JackBauer
A boritó kétlem, hogy ugyanaz lenne mint a PS3-as, és csak egy complete edition felirat különbözteti meg.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...