Destiny - még több látnivaló érkezett

  • Írta: zoenn
  • 2014. április 29.
  • Videó
Link másolása
A tegnapi ádáz harcokat bemutató gameplay trailer után most a fejlesztők mesélnek a kooperatív módról, illetve fény derült az egyik előrendelői ajándékra is. Mindezt nyakon öntjük egy nagy adag screenshottal.

A Bungie tegnap este megtörte a csendet, és igazi csemegékkel kápráztatta el a Destiny leendő rajongóit. A hétperces gameplay videó mellé befutott egy fejlesztői napló is, melyben a stúdió munkatársai beszélnek a kooperatív módról. A helyszín ezúttal a Föld, a tét az utolsó biztonságos hely, az ellenfelek pedig az idegenek.


Ha a megfelelő helyen rendeled elő a játékot, akkor megkapod a Red Sparrow névre keresztelt járművet. Lássuk a kicsikét mozgásban!


Végezetül egy nagy halom screenshotot is közzéteszünk. Kellemes csemegézést!

5.
5.
Cipo3
Ps4 elvileg tud majd de aligha van rá / lesz rá példa és maga a játékban pedig tuti nem lesz lekezelve mégpedig azért mer hihetetlen előnyre tennél szert.

Nem véletlenül van külön játszóterük a konzolosoknak és a PC-seknek.
4.
4.
Yetikoma
PS 3 és PS 4 tud kezelni egeret? Lehet, hogy azzal játszanék ha van rá mód.
3.
3.
Cipo3
KAKIMANÓ: "10 éves vagyok, nincs barátnőm unatkozom egész nap lesem a gamekapocs-ot, hogy Christianot utánozhassam, megelőzhessem. Nincs is jobb dolog az életemben, ez az én szintem."
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...