H1Z1 - itt az első igazi trailer

  • Írta: zoenn
  • 2014. április 30.
  • Videó
Link másolása
A Sony Online Entertainment végre bemutatta a H1Z1 első hivatalos előzetesét, amely az előzőektől eltérően nem csupán a hangulatnak alapoz meg, hanem akciót is láthatunk bőven. Azért még egy kicsit puritán a látvány.

A H1Z1-ben tizenöt évvel járunk a zombiapokalipszis kitörése után. Karakterünk kezdetben ki lesz téve a természet viszontagságainak, fegyvert, élelmet és vizet kell gyűjtenie. A túlélés kulcsa egy menedékhely megépítése, valamint tanácsos szövetségeket kötni más játékosokkal. A mindennapi betevő felkutatása mellett az élőholtak folyamatos veszélyt jelentenek.

A Sony Online Entertainment alkotása free-to-play lesz, de a májusban érkező early access verzióért fizetnünk kell.

6.
6.
mestermagyar
#5: Érdekes, nekem csak a rust ugrott be.
5.
5.
shooter1234
#3: Nekem is ez ugrott be elsőre, de talán csak a túl színes grafika miatt.
4.
4.
Cristiano
nem hiszem annyira nagy siker lesz
3.
3.
sebtapasz
nagy szentségtörést követek el, ha azt mondom, hogy a State of Decay és ez a játék valójában nagyon egyforma??
2.
2.
MaxiJets
Nekem valahogy ez a játék jobban tetszik mint a DayZ. Igazság szerint nem tudom megmondani, h miért. Talán az atmoszféra, több zombit is látunk + ezek szerint lehet majd építkezni. Igen fogom kapni, h "dehát a DayZ-ben is lesz majd". Az egyetlen félelmem a Free to Play modellben rejtezik...:S de mivel nem EA játékról beszélünk valószínűleg játszható lesz az FtP része is. reméljük. :D ha meg nem, kipróbálás szintjén akkor is lehet csillapítani a zombi éhséget.

off
#1.: erről mi is sokat dumálunk haverokkal, h igencsak jót tenne a Left 4 Dead szériának egy új rész, amibe belevinnének némi craft, loot, és karakter belenyúlási rendszert. Itt semmi különösebbre nem gondolok, csak mondjuk a Team Fortress 2 szintjén kapnánk cuccokat amiket lebonthatnánk, összerakhatnánk. Kioldhatnánk pár perket amik közül kezdéskor választhatnánk. 1 pozitív perk után 1 negatívat is kéne választani és már balansz is van a játékban. Sajnos az L4D jelen pillanatában már egy picikét sótlan. Azon kívül, h más emberkék mapjain rohangálunk és újakat próbálunk ki, nem sok motivációt ad a játék a folytatásra.
1.
1.
elvan a gyerek ha jatszik
Egy olyan játékhoz képest, ami már a kezdetektől free to play, szerintem egész jó.

De ha már zombik és fertőzött élő holtak, akkor inkább vevő lennék most egy Left 4 Dead 3-ra mint erre...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...