Ütős Half-Life rajongói film készül

  • Írta: zoenn
  • 2014. május 6.
  • Cooltúra
Link másolása
A Half-Life: The Fall Down of Evolution egy rajongói kisfilm török alkotók jóvoltából, a Combine hét órán át tartó invázióját mutatja be a Földön egy katona szemszögéből. Dráma és akció vár ránk, csekkold le az előzeteseket!

Alapvetően a rajongói filmek egyenesen a Facebook-oldalunkra kerülnek, ám most mégis kivételt teszünk. A közelgő Half-Life: The Fall Down of Evolution egy török rendező és VFX-művész, Tiber Ergür munkája, s tényleg minőségi darab.

A történet abban az időszakban játszódik, amikor a Combine erői megszállják a Földet. Az invázió hét óra alatt lezajlik, a film egy katona szemszögéből mutatja be az eseményeket, aki közben megpróbál túlélni.

A projekt haladását a hivatalos oldalon követheted.

8.
8.
Extol
Minek kell kínozni a fanokat?
7.
7.
hurkagyurka2
Elég komoly szintre fejlődtek fel ezek a "rajongói" kisfilmek, már csak a játékidejükben térnek el sok "B" kategóriás hollywoodi vacaktól. Na meg persze költségvetésben...
6.
6.
br1Koo
maszlag. HL3-at a népnek :_D
5.
5.
Chrysh
#1: +1 :D

Amíg nem hallom azt, hogy Half Life 3 (játék nem film!!!!),addig az ezzel kapcsolatos híreket bojkottálnám :D
4.
4.
markoci555
a 2. videó ugyan az csak kevesebb, minek van benne? Szélesebb legyen a hír?
3.
3.
JBoy
Ennyi év után még mindig sok a rajongó. Cod persze évente jön, de egy fostos 3. rész az neeeeeem. Gabe N. meg robbanjon szét a zsírtól.
2.
2.
PiXELRaNGER
Trailer alapján valóban ütős lesz, bár megnéztem a weboldalát, hogyan is áll, de a forgatókönyv 90%-os, a zene 40%, a jelenetek (Scenes) pedig még csak 20%, szóval várni kell még egy kicsikét... :)
1.
1.
strike19
Én már azt akarom olvasni: Ütés Half Life 3 készült ,megjelenés 2014.nov.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...