Alakul a Metal Gear Solid-mozifilm

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 4.
  • Cooltúra
Link másolása
Ha hihetünk a szóbeszédeknek, a régóta parkolópályán pihenő Metal Gear Soild-film új lendületet vett. A Sony Pictures állítólag tárgyalásokat folytat az egyik potenciális rendezővel. Mégis lesz belőle valami?

Évek óta nagy a csend a Metal Gear Solid-mozifilm kapcsán, ám úgy néz ki, a Sony Pictures még nem tett le róla. A Deadline értesülései szerint a stúdió jelenleg tárgyalásokat folytat a The Kings of Summer rendezőjével, Jordan Vogt-Robertsszel - elképzelhető, hogy ő ülhet majd a direktori székben.

Az oldal forrása szerint eddig azért pihent parkolópályán a projekt, mert a gyártó és az alkotók nem tudtak közös nevezőre jutni. Jelen állás szerint a film cselekménye az első Metal Gear Solid történetét, azaz a Shadow Moses-incidenst meséli el.

A széria 2012 augusztusában ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját. Akkoriban a Columbia Pictures és a producer, Avi Arad jelentette be, hogy részt vesznek a munkálatokban. Egy hónappal később Kojima megerősítette, hogy az alkotás főszereplője Solid Snake lesz, akit egy relatíve ismeretlen színész játszik majd. Két éve még úgy volt, hogy a mozifilmet 2015 végén vetíthetik.

Reméljük, hogy az új fejlemények tükrében végre megszületik a film.

19.
19.
Big Boss
Na neee. Én azt hittem Kojima azért odafigyel hogy ne adják oda mindenféle jöttment embernek a film rendezését. Mégis ki ez a figura?! Melegen ajánlom ha legalább nem is oscar esélyes film lesz de egy nézhető kategória legyen belőle. Vagy akkor hagyják ezt az egész film témát.
17.
17.
Brenor
16.
16.
Chrome1986
Jah a filmet meg inkább hagyják. 90%-ban borzalmasak a játék adaptációk. (Tisztelet a kivételnek)
15.
15.
Chrome1986
Szerencsére senki sem tart pisztolyt a tarkódnak, ha nem játszol MGS-el. Én minden pillanatát imádtam a 3-nak, nálam az eddigi a legjobb játék amivel VALAHA nyomtam. Ez ilyen hardcore filmszerű stuff...ezért szeretjük. A 4 outro jelenete 1 kere órás volt...nekem fel se tűnt elsőre.
14.
14.
Sun9us
#13: Szerintem kishazánk viszonylatában elég jól beszélek angolul. Ahogy azt lent is írtam, szeretem, a jó történeteket. Egy Warcraft\Starcraft- nál alig vártam az átvezetőket, meg hogy a karakterek váltsanak pár szót. Sőt, az új wolfi, is kb speed run- ba lett kitolva, mert jobban érdekelt a story, mint a játék. DE az MGS baromira átesett a ló túloldalára. Gyakorlatilag a játék nem hagy játszani. A 3. rész elején van egy olyan rész, amikor Snake benyit egy ajtón, és átvezető.... lassan benyit, körülnéz,.............és SEMMI folytatódik a játék. Nem lehetett simán bemenni az ajtón, nem, ki kellett zökkentenie a játékból, teljesen feleslegesen.
13.
13.
Yanez
#12: Ha rendesen vágnád az angolt, de főleg az MGS univerzumot, akkor alig várnád az átvezetőket játék közben. Sok ember van akinek nem tetszik és pont azért, mert nem tudnak semmit sem a történetről, úgy pedig nem nagy móka a játék annyi átvezetővel. :)
11.
11.
névtelenség
#8: "Raiden meg egy buzi Solid Snake-hez képest."

Oh anyám ezt a lehető legrosszabb embernek írtad. Egy MGR fan-nak.
9.
9.
Dízel
A Shadow moses story nagyon penge tény hogy ha valamelyik részt meg akarják filmesiteni akkor ez legyen az.
Ellenben bármilyen jó a story, egy másfél órás akciófilmnél többet egy atlagos rendező nem tudna kihozni belőle.
Egy "külsős" ugy sem lát ebben a játékban semmi olyat mint a rajongók, így egy ilyen rendező sem tud semmi olyat varázsolni a mozivászonra ami számunkra kielégítő lenne.
Én azért várom, de semmi jót nem fűzök hozzá, egyedül még a noname színész az ami bármi jót sejtethet.
8.
8.
Giggsy
#3: Azért ne túlozzunk, az első MGS (mármint az első 3Ds MGS) sztorija simán beférne egy két-két és fél órás filmbe. Egy nagyon jó Die Hard jellegű mozi lehetne belőle. A későbbi MGS-eket annyira nem ismerem, mert PS2-3 híján csak a Sons of Liberty-vel játszottam. Ott már nem találták el annyira a sztorit, Raiden meg egy buzi Solid Snake-hez képest.
7.
7.
EBR2000
Én várom mert az biztos hogy sztoriba ütős lenne.
Tényleg jó lenne ha Kojima rendezné (ha jól tudom filmművészetire járt.) de ennek szerintem kicsi az esélye.
4.
4.
JackBauer
Ebben a filmben csak akkor bíznék ha Nolan rendezné.
3.
3.
névtelenség
#2: Maximálisan egyetértek veled!
Egy átlagos MGS sztorit képtelenség egy film játékidejébe idejébe sűríteni! Azt meg kizárt, hogy trilógiába gondolkodjanak.
2.
2.
Yanez
"Reméljük, hogy az új fejlemények tükrében végre megszületik a film." - mindigis arra vágytam, hogy csináljanak egy MGS filmet, de ma már inkább azt mondom NEEE! Szinte biztos vagyok benne, hogy a film rossz fényt vetne a játékra. Képtelenség felülmúlni, bárki ne rendezné!
1.
1.
Cristiano
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...