E3 2014: 3DS-exkluzív Final Fantasy készül

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 13.
  • Bejelentés
Link másolása
A Square Enix egy új Final Fantasy-játékot is bejelentett az E3 alatt, a Final Fantasy Explorers azonban csak és kizárólag Nintendo 3DS-re készül majd el. Néhány rossz minőségű képünk is van róla.

Noha a Final Fantasy XV nem volt kint az E3-on, a sorozat azért így is képviseltette magát a kiállításon: a Final Fantasy Type-0 HD bemutatása és a Final Fantasy Agito nyugati érkezésének beharangozása mellett, a Square Enix bejelentette a 3DS-exkluzív Final Fantasy Explorerst is.

A játékhoz nincs megjelenési dátumunk, sőt túl sok részletünk sem, ami biztos, hogy a címben a klasszikus Final Fantasy-kasztrendszer köszön majd vissza. Több olyan kaszt közül választhatunk a játék során, ami már ismerős lehet a korábbi Final Fantasy-játékokból, lehetünk harcosok vagy mágusok, koncentrálhatunk a közelharcra, vagy bombázhatjuk az ellenfeleinket a távolból is. Legfeljebb négy játékos játszhat majd együtt, természetesen célszerű, minél jobban összedolgozni, kihasználni a karaktereink egyedi képességeit.

A Jump magazin jóvoltából az első képeket is megnézhetjük a játékról - igaz, nem túl jó minőségben.

2.
2.
DON GONDOCS
Ez talán végre kibékíti a rajongókkal és megbocsátják a felemás XIII epizódokat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...