E3 2014: Dead Island 2 - nyolc játékos egyszerre

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 13.
  • Hír
Link másolása
Igazi meglepetés volt, hogy a Sony E3-as sajtókonferenciáján bemutatkozott a Dead Island második része, amit a Spec Ops: The Line fejlesztői hegesztenek gőzerővel. Megtudtunk róla még ezt-azt.

A játék fejlesztését vezető Bernd Diemer a GameTrailersnek mondta el, hogy a Dead Island 2-t legfeljebb nyolc ember játszhatja majd együtt, és a játékosoknak még egy gombnyomásukba sem fog kerülni, hogy összekerüljenek: a többiek automatikusan csatlakoznak hozzájuk, de természetesen arra is lesz lehetőség, hogy kikapcsoljuk ezt az opciót, ha inkább egyedül játszanánk.

Diemer már most leszögezte, hogy a játékosok nem ölhetik meg egymást, de versenyezhetnek, ami itt annyit jelent, hogy a különböző erőforrásokért kell majd megküzdeniük. Diemer elméleti példája szerint ha felbukkan "a végzet arany machetéje", és abból egy darab van, akkor nyilván csak egy emberé lehet. A kérdés: "ki akarja megszerezni?"

A Dead Island 2 - mint tudjuk - Kaliforniában játszódik, a játék területét pedig három nagyobb régióra osztották fel - Los Angeles és San Francisco már biztosan köztük van. Érdekesség, hogy a Yager (ami egyébként másfél éve dolgozik a projekten) még demográfiai kutatásokat is végzett ezeken a környékeken, ezek eredményei pedig a zombikon is éreztetik majd a hatásukat.

A játékos karaktere egyébként a tipikus hőst fogja megtestesíteni a történet szerint, ő ugyanis immúnis az embereket zombivá alakító fertőzésre.

A Dead Island 2 PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készül, 2015 tavaszán érkezik meg. Az első trailert itt nézhetitek vissza róla.

13.
13.
godach
#11: A Yager elég jól odatette magát a Spec Ops-nál is. Az sem volt az az OVIS 3+-os besorolású.
12.
12.
gyerekpeti
De kár hogy nem lesz ps3-ra és xbox360-ra
11.
11.
GAMEROD
Akkor most nem azok készítik akik az előzőt? Sok jót nem várok így tőle. Ovis horror lesz ez vígjátékkal spékelve. 3+ korbesorolással.
10.
10.
Anonymus565
#2: Nem vagy egyedül. Az 1. rész előzetese túl szomcsi volt. A 2. rész tök vicces volt
.
8.
8.
kristof97
#2: Pontosan így van. :D Én is szét röhögtem magamat rajtuk. :) Remélem, hogy ezt a fun hangulatot azért el tudják érni, ha már a szomorút az 1-nél nem sikerült, bár azért a Spec Ops-os csapatból akár még azt is kinézném (a játékból kiindulva, aminek nagyon durva hangulata és sztorija van), hogy az első rész trailerének drámaiságát meg tudnák volna csinálni a játékba.
7.
7.
NECROSMOKE
Nalam PS3-on amikor 4-en voltunk, kozven szaggatott. Nemto itt 8-al mi lesz, de ez egy kicsit sok sztm.
Amugy az DI 1-et aligvartam, hogy kiplatinazam. Egy rohadt unalmas, monotona alakult at nalam. Nekem 2014 legunalmasabb jateka volt. ( jelzem ne 2014-ben jelent meg, csak en most juttam hozza : P )
6.
6.
l4cyk4
Kooperatív <-> kompetitív

Zavart érzek az erőben.
5.
5.
kastorhun
#2: Az első rész előzetese jobb lett, ott egy család utolsó másodperceit nézhettük végig, de itt, ez is jó, de ez inkább valami komolytalan előzetes.
4.
4.
bodortamas1
8 játékos co-op? Nekem ez soknak tűnik, a 4 még tűrhető volt, de 8? Reméljük a legjobbakat :)
3.
3.
giga321
#2: Akkor már ketten vagyunk :D.
2.
2.
McDuff
Tizedjére nézem meg az előzetest de még mindig visítok:D
Amennyire szomorú volt az első rész előzetese,ez annyira lett kurva nagy:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...