E3 2014: Far Cry 4 - helyőrségtisztítás elefánttal

  • Írta: zoenn
  • 2014. június 15.
  • Videó
Link másolása
A már látott E3-as demóba feledkezhetünk bele ismét. A cél az, hogy megtisztítsuk az ellenségtől hemzsegő helyőrséget, a következő videó rögtön két, eltérő megközelítésben tálalja a küldetést. Izgi lesz!

Először is felpattanhatunk egy elefánt hátára, s úgy törhetünk be a helyőrségre, oszthatjuk az áldást a derék ormányost meglovagolva. A második módszer már csendesebb: fokozatosan haladunk előre gyalogosan, kerülve a nyílt konfrontációt. A megoldás csak a játékos vérmérsékletétől függ.

A Far Cry 4 november 18-án jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re.

Ugyanaz a küldetés hosszabban:

44.
44.
Quent1n
#43: Számomra valahol 3 év körül lenne az az idő amit ideálisnak gondolnék de megértem azokat is akiket annyira megfog egy-egy sorozat, hogy már másnapra akarnának egy új részt akár minimális fejlesztéssel is. A kiadóknak meg ugye a pénz a fontos és úgy vannak vele, hogy mindenáron magasan akarják tartani a játék csillagát és félnek, hogy ha sokáig jegelik akkor jön esetleg egy másik cím vagy lanyhul az érdeklődés és vásárlókat vesztenek, addig akarják ütni a vasat amíg meleg ugye... :) csak ez meg a minőség rovására megy.. kisajtolnak egy címből amit lehet és aztán pihentetik. Érdekes téma, szerintem ez is megérne egy blogbejegyzést :)
43.
43.
Ecneb
#42: Nem azt mondom, hogy futószalag játékról lenne szó, csak azt mondom, hogy 2 év után már majdnem kiadták a 4. részt is. Egy játék fejlesztéshez szerintem több kell, persze az is benne van a pakliba, hogy nem nulláról csinálják, hiszen hülyék lennének, ha már kész egy csomó elem.
Elveszti a varázsát, ha túl gyakran jön túl sok. Legjobb példa erre Dead Space. Első rész zseniális lett, mindenki imádta, másodikat már kezdték szarozni és a 3. részt meg fújolták. A készítők kijelentették a 2. rész után pár hónappal, hogy legalább 20 DS rész várható az elkövetkező években. Átestek a ló túloldalára, most meg jegelik mert rájöttek.
Ettől független én az összes részét imádtam, pont mint FC-nek is.
42.
42.
csaszi2
#41: Hopp azt benéztem, valamiért én 2011-re emlékeztem. Sorry-sorry, de azért 2 év még így sem annyira sok. Ha a Ubi hagyja ezután pár évre egy szavunk nem lehet.
41.
41.
Ecneb
#40: Nézd meg pls hogy 3 és 4 között mennyi lesz a megjelenési idő. Köszi.
40.
40.
csaszi2
#35: Egyáltalán nem értem, hogy mit problémázik mindenki azon, hogy a Far Cry is egy futószalag játék lenne... Azért 3 évvel az előző rész megjelenése után nem beszélhetünk futószalag effektusról. 10 év alatt 4 játék nem sok. Hasonlítsuk már össze a CoD.dal ahol 10 év alatt 10 játék készült el.
39.
39.
Quent1n
Szerintem nincs ezzel semmi gond még van idő csiszolni rajta. A harmadik résszel én speciel remekül elszórakoztam, igaz a helyőrségek felszabadítása meg a toronymászás kicsit monoton volt de ettől eltekintve a hangulat megvolt és jó volt végigtolni.

Az MI-n remélem csiszolnak de amúgy nekem bejön, kellően szórakoztatónak és hangulatosnak tűnik ahhoz, hogy ki tudjon kapcsolni és kicsit magával ragadni ennél többet meg nem várok a sorozattól. :)
38.
38.
Ghost26Dave
Most mindenki nyugodjon meg és aludjunk egyett a játék megjelenéséig :D
37.
37.
#29. Szívtál?
http://www.themost10.com/most-dangerous-animals-in-world/
36.
36.
manderel
#34: Mai napig a F.E.A.R. első részében láttam a legjobb AI-t. Azóta sem csináltak jobbat.
35.
35.
Ecneb
#34: Az első FC-ben is ugyanilyen hülye volt az AI. Ennyi év alatt sem tanultak ebből a hibából. Remélem majd FC 7-nél (ami biztos 2 éven belül már jön is) már változtatnak ezen.
34.
34.
mestermagyar
#30: Engem speciel már ingerel ez a direkt hülye AI. Egyszerűen nem hajlandóak továbbfejleszteni, hanem 10 éve csak lejjebb viszik a szintjüket.

Az ÖSSZES kbszott játékban ilyen volt (majdnem, talán pont a dishonoredben jobb):
-sétálnak teljes nyugalommal, és csakis előre néznek.
-szerencsére hajlandóak hangtalanul összeesni, és megmurdelni. Ez a fajta halál már valami titkos fejlesztés lehet, mert szinte már művészien tudnak fél méterekre meghalni egymástól, anélkül, hogy észrevennék.
-Esélytelen, hogy észrevegyenek. hacsaknem pont szemben állsz a szemeivel.
-Odabaszol bármit eléjük, akkor biztos odamennek, tökmindegy, hogy atombomba-e, vagy menyétcsapda. Én inkább először azt keresném, aki dobta...

És minden rohadt játékban ez van.
33.
33.
Pizza74
#32: A jó kis renderelt előzeteseket én is hiányolom.
32.
32.
tityesz
Rajottem,hogy azert megy el a kedvem a jatekoktol,mert ezeket a rohadt gameplayeket nyomatjak agyba-fobe...mi az istenert jottek a divatba ezek? Sokkal jobb volt nem tudni,hogy mi var rad egy jateknal,legyen mar eleg a trailer.
31.
31.
Ecneb
#29: Közeli rokonom cirkusznál dolgozott és a szerinted nagyon szelíd elefánt (hozzá teszem, hogy soha semmilyen erőszakot nem kellett elszenvednie), egyszer elgurult a gyógyszere és az idomárját bekergette a kocsija alá. Mivel ott nem érte el, fogta és ráült a kocsira, miközben ugyebár alatta volt az idomár.
Far Cry-hoz hozzá szólva jó játék, meg minden, de más néven adják ki inkább. Az első rész volt a kedvencem, aminek ugye semmi köze nem volt a mostanikhoz. Azt a szálat folytathatnák szerintem, bár mind1. Ezt leszámítva szerintem a játékkal amúgy semmi gond nincsen, hangulatos, látványos, időtöltésnek bőven jó. Akkor hol a probléma?
30.
30.
#19: A 2. nem "rohadt jo" (az a dishonored), de lenyegesen jobb jatek volt mint a 3-as, ez teny.
A 3-as egy otvar zs, mar senki altal nem hasznalt, elcsepelt jatekklise gyujtemeny volt.
Ez is egy nagy rakas szar lesz.
29.
29.
#25: Az elefant pont nem agressziv.
Nincs is mire, mivel ki a fasz tudna artani neki (ugye az evolucuio nem szamolt az rpg-vel).
A him elefant vadallat amikor patakzik a halantekan a tesztoszteron meg a nosteny morcos neha ha borja van.
Amugy rohadtul fat lehet hasogatni a hatukon.
28.
28.
Drazhar
27.
27.
Stg1012
Most komolyan emberek ... itt jó páran már kipróbáltátok a játékot, hogy egy minősíthetetlen szarnak tartjátok ? o.O Hogy lehet úgy véleményt nyilvánítani, hogy szinte semmit sem tudsz róla ? Nem mondom, hogy nincs igazság abba, hogy ez egy elég erős FC3 másolat, de akkor is ... :DD Nekem nem volt bajom a 3-al, várjuk ki a végét... lehet ebből még valami ! Aztán meg ha valóban szar lesz, a bevétel akkor is garantált ... :D
26.
26.
Szerintem meg,pont hogy kellettek bele a szörnyek,meg sokkal jobb volt a játékmenete mint a többi FC résznek.Ott minden pálya különbözött a többitől nem volt olyan egysíkú mint a 2-4 lesz,hogy ugyan azokon a területeken kell rohangálni össze-vissza. Sokkal pörgősebb,katonásabb volt mint a többi.Nem volt benne felesleges gyűjtögetés meg rádiótornyok sokasága. Meg olyan marhaságot belerakni,hogy régiókba vannak az állatok,ráadásul olyan állatokat zsúfoltak össze amik a valóságban más kontinensen élnek. Meg az ellenfelek inteligenciája nem hogy fejlődött hanem csökkent.
Ha ez igaz lenne:

"De akkor is csak azért emelkedett ki a többi közül mert kaptál egy szinte nyitott szigetet meg akkoriban egy nagyon erős grafikai szintet. Ennyi, nem több."

akkor nem került volna be a világ legjobb FPS-ei közé. A többi a büdös életben nem fogja megelőzni,de még csak meg sem közelítik.
25.
25.
simi
akkor csak oda kell menni az elefánthoz felmászni rá és irányíthatod? a természetfilmekben valamivel agresszívabbnak tűnnek
24.
24.
Papus
Én imádtam a 3. részt,de ez inkább Farcry 3:Himalaja Edition,mint teljes értékű folytatás
23.
23.
eszem
#17: Most nem azért de Far Cry első része addig volt remek játék míg a mutánsok nem jelentek meg. De akkor is csak azért emelkedett ki a többi közül mert kaptál egy szinte nyitott szigetet meg akkoriban egy nagyon erős grafikai szintet. Ennyi, nem több.

Szvsz a Far Cry-ok erőssége mindig is a környezetben rejlett, remélem eljutunk majd egyszer tundra/sarkkörök felé is.
22.
22.
18: Gondolom arra gondolsz,hogy más generáció vagyok mint te,de nem így van,20 éves vagyok. Tehát nem azért szólom le a 2-4 részét mert a régi játékokhoz szoktam hozzá,hanem azért mert az utóbbi 3 rész nem méltó a
Far Cry címre.
21.
21.
Mr.Dead
#20: Ezt egy csomóan mondták már, aztán kiderült, hogy értelmetlenek voltak a döntéseink, vagy döntések se voltak....
20.
20.
http://farcryhc.hu/comment.php?comment.news.369
Itt vannak új hírek a játékról (karakterek, döntések,...stb)
A döntéseknek nagy hatása lesz majd.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...