Íme, a következő ingyenes EA-játék

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 17.
  • Hír
Link másolása
Folytatódik az Electronic Arts On the House kezdeményezése, a Plants vs. Zombies után egy újabb PopCap-játék, a Peggle tölthető le ingyenesen az Originről. Amúgy öt eurót kéne érte fizetni.

Ingyenesen tölthetjük le a Peggle PC-s (illetve Maces) változatát az Originről, augusztus 5-ig nem kell fizetni az amúgy 5 eurós játékért az On the House akció révén. Az EA március végén indította útnak ezt a kezdeményezést, azóta a Dead Space és a Battlefield 3 is elérhető volt így.

A Peggle egyébként a PopCap játéka, még 2007-ben mutatkozott be - azóta PC-re, Macre, mobilokra, illetve DS-re, PS3-ra és Xbox 360-ra is megjelent. A második rész tavaly debütált, az egyelőre csak Xbox One-on és Xbox 360-on játszható.

33.
33.
alex512
Szerintem amíg a többi kiadó (Ubisoft, Activison...stb) nem támogatja a HumbleBundlet és nem teszi ingyenessé ideiglenesen a régi, már kevés bevételt hozó játékait nem nagyon van miről beszélni. Az EA nem jófejségből csinálja (Ahogy egyébként a Szent Steam sem a sale-eket.), kétlem, hogy bárki ezt gondolta volna, de még mindig jobban járunk az ilyen marketing fogásokkal, mint a kiadók többségénél, akik meg totál ódzkodnak az ingyenesség hallatán.
32.
32.
Trapyd
#27: Próbáld meg minden pályán leszedni az összes elemet és kiderül mennyire gyerekjáték :)!
31.
31.
Tenyleg kene az a kikurt szerkesztes gomb...
30.
30.
#23: Mindenki teisztaban van velem hogy marketing (amugy mas kevesbe "hasznosat" is kitalalhattak volna eppen) es nem azt hisszuk, hogy ennyire torodik a ceg az emberekkel (mutass mar egyet aki igen).
Amugy erre ott a csalad meg a baratok.
Hanem jatek, ingyen.
Ennyi. En ettol se tobb, se kevesebb ea jatekot nem fogok meg venni, aki igen az megy hulye.
Ne csinaljunk mar ideologiat ebbol az egeszbol.
29.
29.
#14: Ha nem teszik ne jatsz vele, recskazzal (nozni ugy sem fogsz mert az egoista kis kocsogoket nem igazan szeretik), vagy menj biciklizni vagy barmit.
Mint mar leirtam, nem csak te letezel a vilagon te idiota.
28.
28.
#19: " de a minőség most a béka segge alá esett :DD"
A "minosegi" hozaszolasodbol itelve ez a szuleteseddel megtortent...
27.
27.
A sok keretennek mondanam aki itt tepi a szajat, hogy nem csak ti leteztek a vilagon barmok!
EZ EGY GYEREKEKNEK VALO JATEK!!!!!!
Nekik is kell valami.
En elhiszem, hogy az itt irogato sok elkenyezetett hormonzavaros diszbalfaszt meggyozte az anyukaja hogy o az univerzum kozepe csak vicces, hogy en kell elmagyarazzam, hogy nem.
Ratardaltak.
26.
26.
HellaJay
Ez leginkább a befektetők hülyítésére megy, hogy a következő pénzügyi negyedév végén tudjanak dicsekedni hogy hány száz millió regisztrált origines van meg mekkorát nőtt a szolgáltatás, csak azt majd kihagyják hogy a 90%-a nem vett és nem is fog semmit venni róla, csak az ingyen cuccokért jön.
25.
25.
randall13
Fú mennyi holdkóros van itt :D Ez az egész arra megy ki, hogy minél többen használják az Origint, ami még mindig egy felesleges program, ami csak eszi a ram-ot, másra nem jó.
Nyilvánvalóan nem arra megy ki a játék, hogy ők legyenek a játékipar megmentői, hanem hogy az Originnel a jövőben minél jobban át tudják baxni a vásárlókat. Aztán pár év múlva meg sírni fog mindenki, hogy a játékokat miért kizárólag az Originen lehet megvenni 300€-ért... De majd ha felháborodik a csürhe, bejelentenek egy 50%-os akciót és hurrá mindenki örül, csak 150€ egy játék.
Az ilyen húzásoknak csak a sok 10 éves gyökér örül, akiknek végre lehet egy eredeti játék az Origin fiókján.
24.
24.
névtelenség
#23: Tököm, ha most tudnék lájkolni megtenném.
Tenouttaten
23.
23.
TheNick
Szerintem mindenki tudja, hogy az ea nem jófejségből osztogat ingyen játékokat, hanem csakis a marketing miatt. A BF3-at évek óta oda-vissza lesz*rták, már rég nem jött hozzá frissítés, a csalók simán élvezkednek a játékban, mert még őket sem képesek kb. kigyomlálni. A prémiummal még 10 eurót kitudtak szedni így, jó promo a BF4-nek, a Hardline-nak, az Originnek. 500 ft-os bundliban volt egy éve, miért is kéne letérdelni eléjük?

Ez a hozzászólás főleg azoknak szólt, akik hirtelen bevédték a céget, mintha törődne az emberekkel, mintha hirtelen fantasztikussá változtak volna. Nem, de úgy látszik jó sokan bedőltek nekik.

Egyébként azt elismerem, szerintem teljesen egyértelmű, hogy jó húzás volt, több ismerősöm is betudta húzni akár a battlefieldet például. Azonban akik régebb óta vannak kapcsolatban velük, pontosan tudják, hogy milyenek és ilyen apróságokért nem fognak tapsikolni.
22.
22.
Trapyd
Márpedig ez igenis egy fasza kis játék. Sok embert el kéne küldeni egy kis táborozásra, ahol délelőtt töröd a követ, délután meg összeragasztod.
20.
20.
Benjoo
Én azt mondom, hogy örüljünk annak, hogy egyáltalán kapunk valamit. Ez egy olyan kiadónál mint az EA elég nagy szó, nemde? Főleg úgy, hogy amíg nem volt ez a kedvezményezés addíg senki sem várta volna ezt el tőlük és most, hogy odaadták a BF3-mat mindenki torony órát vár lánccal.
19.
19.
KeXxX
Nesze semmi, fogd meg jól. A Battlefield 3-mal nagyot durrantottak, de a minőség most a béka segge alá esett :DD
18.
18.
wolf15
Aww, yiss!

Nem tudjátok ti mi a jó... :D
17.
17.
sloth
http://hu.playforia.net/jatssz/T%C3%BCnd%C3%A9rek/
és ingyenes *-*
16.
16.
sloth
#15: ja bocs elkrülte a figyelmem....
15.
15.
sloth
ez nincs androidra?
mert meg merek rá esküdni, hogy ott jászottam vele utoljára...
14.
14.
Dark_Temptation
#13: és ki nem szarja le hogy az xbox mit csinál? kiadnak 1 ilyen fost ami 5 euróba kerül, amit csak a birkák vesznek meg. + ezt lehet tolni ingyen is flasjáték oldalon és akkor most össze kéne tegyük a kezünket és himnuszokat zengeni mert kiadott az ea 1 ritka fos játékot ingyen? ami 1 normális embernek akkor se kéne ha fizetnének is érte?.... a bf3-nál viszont teljesen korrekt lépés volt, le is kaptam öcsémnek. viszont most hála ennek a hülyeségnek megint tele vannak a szerverek noobokkal jupiii
13.
13.
lesik20
Istenem mennyi holtkoros ember van közzötünk.

Az Xbox ad havi két játékot.... persze csak ha elöfizetsz. :) EA meg dobja a játékait ingyért, semmi subscription vagy mi.

Bocs hogy nem egy AAA kategóriás játékot adtak ki most.... Az aliig 2 hete volt a batttlefield 3-al. Mit kaptok az Xboxnál? Spartan Assaultot, meg 2 no-name indiet.

Kapjátok be gyikok én leléptem
12.
12.
névtelenség
Mielőtt tövig benyalnának egyesek az EA-nak hadd hangsúlyozzam mestermagyar szavait: "ez csak a lefizetés árának a fele".

Vagy ahogy az egyik külföldi portál már a Deadspace-nél felismerte: Megkenik a játékosokat, hogy a Steam árnyékába kerülhessenek az Origin-nel.
11.
11.
alex512
Mekkora szemét az EA, hogy nem mindig AAA kategóriás játékokat ad ingyen a játékosoknak. Bezzeg a Ubisoft, Activison...stb. Ja, várjunk csak...
10.
10.
XStormsniperX
De rendesek! Kiadnak egy 5 eurós játékot ingyen... Azt hiszem én játszottam is vele, talán pont 2007-ben, ingyen, egy flashjáték oldalon... De azért nagyon rendesek, hogy újra kiadják bérmentve!
9.
9.
rDAVE
#7: Én is valami agyzsibbasztó beteg játékot vártam. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...