Hellraid: The Escape-ízelítő érkezett

  • Írta: Arell
  • 2014. június 24.
  • Érdekesség
Link másolása
A korábbi Dead Island-modból induló Hellraid iOS-készülékekre készülő spin-off változata, a Hellraid: The Escape idén július 10-én válik elérhetővé a nagyközönségnek. Ebből láthatunk most egy kommentárral gazdagított ízelítőt.

A Shortbreak Studios július 10-én indítja útjára a Hellraid: The Escape című játékát az iOS-készülékeken.

A belsőnézetes, feladványokkal gazdagított kaland ugyanabban az univerzumban játszódik majd, mint a Techland Hellraidje, mely eredetileg egy fantasy-harc mod volt a zombigyilkos Dead Islandhez. A Shortbreak elmondása szerint az új cím kizárólag az iOS-t futtató mobil platformokon lesz elérhető, iPad 2, iPhone 4S vagy az iPod Touch ötödik generációja lesz a minimum hardver, amit meg kell ütnünk a játék futtatásához.

"Rengeteg energiát fektettünk abba, hogy a játék gyönyörűen nézzen ki. Az Unreal Engine minden lehetőségét kihasználtuk, hogy olyan vizuális élményt tegyünk lehetővé, mely korábban csak a PC-n és a konzolokon volt lehetséges" - mondta a videóban kommentáló fejlesztő. Nos, meglátjuk. Amit eddig láttunk, az mindenesetre nem rossz.

4.
4.
Dark_Temptation
#1: de kár, hogy nem tudod befogni a pofád.
2.
2.
KeXxX
#1: Te hülye.. ez nem a PC-s illetve konzolos cím, hanem egy mobilos spin-off ami JÚLIUS 10-én jelenik meg idén, azaz 16 nap múlva.
1.
1.
Cristiano
dekár hogy jövőre jön
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...