The Sims 4 - okosabb és viccesebb

  • Írta: zoenn
  • 2014. július 1.
  • Videó
Link másolása
Minden eddiginél hangyásabb simeket is megalkothatunk a The Sims 4-ben. Rengeteg személyiségjegy közül választhatjuk ki a legszimpatikusabbakat, hogy aztán a játékban megannyi mókás szituációval szembesüljünk.

Vadonatúj gameplay trailert kaptunk a The Sims 4-ről, amely simjeink életéből mutat be néhány mókás pillanatot. A Maxis azt ígéri, hogy az emberkéink sokkal okosabbak lesznek, hangulatukat rengetegféleképpen fejezhetik ki. 

A The Sims 4 szeptember 2-án jelenik meg PC-re.

22.
22.
Naridar
A Sims 1 és 2 még jó koncepcióként indultak Will Wright keze alatt, aztán mára ez maradt: hipszter szappanopera-szimulátor százezer forintért (alap+kiegészítők a 3. résznél drágábbak mint egy kib* konzol!). Miközben a játékértéke az egésznek legalábbis megkérdőjelezhető, a lehetőségek nagyon bekorlátozottak amíg meg nem jelenik hozzá n+1 kiegészítő, újra és újra kiveszik azokat az elemeket, amik az előző részben már benne vannak, csak azért hogy újra eladhassák jó pénzért. Az EA már tényleg menthetetlen, bőven megérdemelte volna idén is a "legrosszabb vállalat" díjat.
21.
21.
GAMEROD
#20: A grafika minimálisan szebb, inkább csak részletekben változott.
20.
20.
RayErizo
Amúgy csak szerintem ugyan olyan az összes Sims grafikája? (A második résztől nézve.)
19.
19.
névtelenség
#17: "Sims gyakorlatilag az EA zsebtolvaja."

Valaki adjon ennek az user-nek egy medált!

18.
18.
Teuton
Fotórealisztikusságot amúgy szerintem okkal és joggal kerülik, nem véletlenül létezik az Uncanny Valley kifejezés.
17.
17.
zsusensei
#15: Jó ezzel egyetértek.
Sims gyakorlatilag az EA zsebtolvaja.. már kicsi korától kezdve erre tanitották... szegény rossz családi környezetbe nőtt fel... szánni kell..vagy nem? :D
Szóval tényleg 3. rész alatt a store tartalmakkal igazán átvágott pofátlanságba.
Az idiótaság feltüntetése mint humor.. nemtudom .. ettől függeten lehetnek vicces momentumok.. de ugye alaphelyzetbe sims sohasem a felnőttek játéka volt. Az más kérdés, jópár felnőtt szereti (főleg nosztalgia) de biztos vagyok benne, hogy nagyrészt gyerekek fognak vele most is játszani.. azoknak legalább meglesz a szülinapi, névnapi, karácsonyi, húsvéti, ööö isten tudja milyen ünnepi ajándék XD
ÉS a mai generáció már egészen más (tudom most ez úgy hangzik mintha vén banya lennék) . közhely duma, de tényleg így látom. De lehet csak miskolc "varázsa" kápráztat elengem :D

A fotorealisztikus sims4: Akkor rengeteg vásárlótól elesnek mivel ahhoz kell egy vas.. így ezzel a megoldással sokkal többen megveszik és ráadásul a sims nevet negyedszerre is meglovagolja.
Félre értés ne essék, én szeretem a simset, 1-2 sok kellemes pillanatot okozott de 1 gépenkívül is van életem, 2 fölösleges pénzkidobásokat az ember nem feltétlen teheti meg.
Nos ez némileg ellentmondásnak tűnhet mivel kifejtettem sims üzlet politikája mennyire pofátlan. De sajnos hozzá szoktatták az embert már első rész után. De a sims 3 überelte az egészet: Store, működés képtelen huzamosabb ideig, és lélektelen.
Nos talán sims4 vissza rázódik.. ettől független én is utálom, hogy paliravesznek mindenkit.. Ám ez van..láthatóan megy a szekér nekik nagyonis jól.
16.
16.
Teuton
#10: Azt hiszem erre gondol: http://www.polygon.com/2014/6/26/5847212/the-sims-4-no-pools-toddlers-outrage
Amúgy nem tudom minek van rá szükség az előbbire, lévén hogy a háromban már ahogy láttam ki tudnak mászni a létra nélkül is, ha megunják a dolgot. Utóbbi meg simán szánalmas/gyerekes/nem is tudom mi.
15.
15.
Tyranio
#13 Pénz barátom, pénz.

Már látom is lelki szemeim előtt a régi kiegészítőket új nevekkel és a medence DLC-t 5 dollárért.
14.
14.
Tyranio
#11 Ha te mondod. Én csak a vanilla (mod nélküli) Sims-ekkel játszottam, tehát csak az alapján ítélkezem amit a készítők adnak és csinálnak.

Itt sem a technikát bíráljuk, hanem azt, hogy bolondok házát csinálnak a játékból.
Csirketáncos gerontofíl luchador, ezermester-boxer-vodoo varázsló nagyi, a pingvineket WC-n tanulmányozó hipszter (ez csak az "ártatlan" feltételezés), a 80-as évek énekes kliséi (énekelj az érzéseidről, még ha csak egy pohár vízzel öntöttek is le), a bevizelő-pancsikáló üzletember, a szakács aki szendvicsízű muffint készít egy Dr. Seuss masinával szendvics helyett, a kövér szakállas Neil Armstrong wannabe aki még sportolni is szkafanderbe jár.
Nem túl bizalomgerjesztő, amikor ezzel reklámozzák a játékot.

A Sims hőskorában egy kicsit másról szólt a Sims. Igaz a játék sohasem vette komolyan magát, de ez már nevetséges (Rossz értelemben. Az egyetlen humorforrás ebben a videóban az volna ha láthatnánk ezeket megfulladni egy medencében a régi módszer szerint, de hát nincs medence).

Sokkolni nem tudsz, annyira nem érdekel. Valószínűleg kipróbálom, a karakterem fel juttatom a karriere csúcsára (kb. 15-20 perc) oszt jó napot.
13.
13.
GAMEROD
Ahhoz képest hogy mindenki fotorealisztikus Sims4-et várt kapunk megint egy valamit ami annyit sem tud mint egy alap Sims2. Mi értelme állandóan újrakezdeni? Kivárni míg lesznek háziállatok, évszakok meg úgy minden alapdolog újra. Többet ért volna ha nincsenek számozott részek, hanem folyamatosan lehetett volna építgetni a meglévő játékot.
12.
12.
ilor14
11.
11.
zsusensei
Én a sims 3-at kinem állhatom.. sőőt sokkollak titeket nekem ez jobban tetszik, mert használnak arc kifejezéseket.. és nem csak interakciókra hanem ugy általánosan. Sims3 modolás nélkül játszhatatlan, és itt nem a skin, ruha stb hanem storefix mod, meg társai.
Jó azt még nemtudni ez mennyire lesz stabil darab, de azért csak odafigyelnek rá..remélem..
Másik LEHET BABÁD csak csecsemőből gyerek lesz és a tipegő kor kimarad. Gamestaron és csomü helyen rosszul írták meg a cikkben... és most csomóan félre vannak informálódva.
Medence furcsa dehát.. ha van elég tartalom igazából nem zavar a hiánya.
Szóval én nem bánom, hogy a sims 3 lezárul.. rettenetesen sok negatív élmény társul hozzá, ja és hozzá teszem nem a hozzánem értésen vagy a rosz gépen bukott meg a dolog.
Nagyon örülök, hogy új fejezet nyílik ami sokkal jobban sims 1-2 re hajaz. Persze nem iszok előre a medve bőrére, ám azért bizakodó maradok.
10.
10.
ilor14
#5: Ezt honnan veszed? :O
9.
9.
GMatyi
#1: Egyetértek, mi ez a sok űrhajó, meg cupcake-kreáló gépezet? Túlságosan elrepül a valóságtól
8.
8.
Cristiano
jó lenne normális rész
7.
7.
Doc.
vicces, mint egy marék dió. HE HE HE
6.
6.
_Botika_
Nem mondanám ,hogy okosabb vagy viccesebb lenne ,inkább rondább mint az elődje.
5.
5.
rocijoci
Mondjuk egyet sajnálok hogy most az elöször nem lesz benne medence épités se az hogy babád szülesen, de ettöl fügetlenül várom a játékot!
4.
4.
Teuton
#1: Osztom a véleményed én is.
2.
2.
strike19
Venni kell SSD vagy HDD nincs mese.
1.
1.
Tyranio
Hmm... Miért nem a normális részét bővítik a játéknak ahelyett, hogy virtuális Lipótmezőt és hipszter neveldét csinálnának a Sims-ből?

I'm getting too old for this shit.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...