A jövő héten jön az új Titanfall-pályacsomag

  • Írta: fojesz
  • 2014. július 27.
  • Megjelenés
Link másolása
A Respawn Entertainment bejelentette, hogy a jövő héten válik elérhetővé a Titanfall második pályacsomagja, a Frontier's Edge. Közben gyanús álláshirdetés jelent meg a fejlesztők honlapján.

Július 31-én válik letölthetővé a Titanfall második pályacsomagja, a Frontier's Edge. Az önmagában 10 dollárt kóstáló DLC három pályával, a bányákban játszódó Dig Site-tal és Exporttal, illetve egy tengerparti nyaralóhelyet csatamezővé alakító térképpel, a Havennel bővíti az alapjátékot. A DLC természetesen csak PC-re és Xbox One-ra érkezik meg a jövő héten, az Xbox 360-as változatra várni kell még, ahogy azt arra korábban felhívták a figyelmet a fejlesztők.

A Titanfall a múlt héten bővült ki az úgynevezett Black Market funkcióval, a "feketepiacon" Burn Cardokat és Titan Insigniákat vásárolhatnak a játékosok játékbeli pénzért. Ez utóbbi a játék során gyűjthető, a győztes meccsekért és a teljesített kihívásokért is jár jutalomként. Noha ezek után adná magát, hogy a Titanfallba is beköltözzön a mikrotranzakciós rendszer, a Respawn szerint erre nem kerül majd sor.

Furcsa álláshirdetés a Respawnnál

Grafikusokat, animátorokat és szoftvermérnököket toboroz a Respawn Entertainment, ami ugyan önmagában még nem lenne furcsa, az viszont annál inkább az, hogy az említett munkakörökhöz külső nézetű akciójátékos tapasztalat szükségeltetik - ergo a Respawn maga is valamilyen hasonló projektben gondolkodik. A nagy kérdés az: a Titanfall-sorozat része lesz ez a fejlesztés?
3.
3.
Hunszi
#2: pofátlanság ez tény, de csak ránk nézve, gondolj bele 1000-1500 dollár átlagkeresetnél...
2.
2.
tyber16
10 dollár 3 pályáért....szánalom komolyan ez már a legalja szint.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...