Shadowbane - MMORPG ingyen

  • Írta: Daks
  • 2006. március 17.
  • Érdekesség
Link másolása
Az UbiSoft tegnap ingyenessé tette a Shadowbane című fantasy MMORPG játékát, mely ezentúl bárki számára totál díjmentesen használható.
Az UbiSoft tegnap ingyenessé tette a Shadowbane című fantasy MMORPG játékát, mely ezentúl bárki számára totál díjmentesen használható.

Ugrás a galériához

A már regisztrált (vagy törölt) felhasználók az Account Manager-ben aktiválhatják magukat az ingyen játékra, míg a frissen érkezettek a Free Trial Kliens letöltésével juthatnak be a birodalomba. A tennivalónk mindössze annyi, hogy egy új Ubi Account-ot nyitunk, majd az "Add a Subscription" ikonra kattintva máris hivatalosak vagyunk az Aerynth világába való korlátlan belépésre.

Apró homokszem a gépezetben, hogy az ingyenes kliens és az account is a "15 day free trial" jelzővel van ellátva, de ez ne rettentsen vissza senkit! Ez csak a régi, fizetős rendszerből maradt ránk, a trial kliens a 2 hét leteltével tovább használható. Ja és a legfontosabb! Mi is az a Shadowbane? A Getting Started Guide-ból minden apróságra fény derül! Jó játékot mindenkinek!
4.
4.
dareal
huh, régen asszem játszottam vele, emlékeim szerint sandbox, játékosok által építhető városokkal, amiket ostromolni is lehet. asszem nem rossz, este újra megnézem! :)

ha jól emlékszem és ez az, akkor ebben (hála Isten!) nincs insta és loading screen, azaz seamless world.

viszont nem mai darab, még asszem swg előtt jelent meg (2004 előtti tehát)
3.
3.
cunami7
2.
2.
rpgboci
nagyon joez, le bírom tölteni.

Tudna vki segiteni.
1.
1.
fojesz
Ha valaki próbálta már, akkor meséljen róla... pls. ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...