Assassins Creed: Unity kérdezz-felelek

  • Írta: Arell
  • 2014. augusztus 26.
  • Érdekesség
Link másolása
Csak néhány hét és kibonthatjuk a vadi új Assassin's Creed csomagolását, hogy a XVIII. századvégi Párizs utcáin nyomhassuk a parkour-kombóinkat. A Unityról most Alex Amancio, a kreatív igazgató mond néhány szót.

Ha szerettél volna többet megtudni a legújabb Assassin's Creed-epizód hátteréről, itt a remek alkalom, hiszen Alex Amanico, a Unity projekt kreatív igazgatója a rajongóktól származó kérdésekre válaszol.

A Unity kezdettől fogva az első teljesen next-gen elemnek készült az Assassin's Creed-szériában, így ehhez a fejlesztők olyan szűk utcákból felépülő, gazdagon lakott európai várost kerestek, ahol nagy tömegek, hatalmas történelmi építmények és veszélyes, de izgalmas események uralkodnak. Így érthető okokból a francia forradalom-korabeli Párizs a lista élén szerepelt.

Az interjúból az is kiderül, hogy a Unity akár rebootnak is tekinthető, ami magyarázatot ad arra is, hogy a széria eddigi számozásának megfelelően miért nem szerepel a római ötös a címben.

A játék helyszínét a csapat történészek segítségével rekonstruálta, hogy a lehető legközelebb álljanak a valódi eseményekhez. A városban emellett minden épület arányos méretű a fizikai megfelelőjéhez képest, melyben a fő történetszál mellett tizenegy kooperációs játékmenetet kínáló helyszín is elérhető lesz.

Ha további részletekre vagytok kíváncsiak az október 28-án Xbox One, a PS4 és a PC platformokon megjelenő Unityról, vessetek egy pillantást az alábbi kérdezz-felelek videóra:

14.
14.
mr_rich
#2: Majd te lefordítod nekünk angolról Cristiano nyelvre, hogy mindannyian a legjobb minőséget kapjuk.
13.
13.
Azeroth87
#8: Örülök :-))) XD

Nem akarok rosszul informáltnak tűnni, de én valahol régebben pont az UbiSoft-ról olvastam valahol, hogy az összes nagyobb cím megkapja innentől fogva a magyar feliratot.
12.
12.
Claymen
11.
11.
Claymen
#10: Neki? Ő az ubisoft. Tegnap vette steam leárazva.
10.
10.
Dr. Zaius
#2: Mégis miről tudnál te?!
Nem szólt neked az Ubisoft?!
9.
9.
Dr. Zaius
#1: Mint európai, uniós cég, törvény írja elő, h lokalizálják, minden uniós ország számára. Lesz benne magyar nyelv.
8.
8.
bane
#3: Ez egy délutános műszak után, éppen az első cikk elolvasásakor bearanyozta azt a keveset a napomból ami még hátra van belőle!:D xD :D

amúgy, ha Cristiano is fordít akkor tényleg mindenféleképpen legyél ott. A játék miatt is és egy blogot is írhatsz a "legszebb" pillanatokról!.:D
5.
5.
Azeroth87
#4: Valószínűleg nekem nagyobb az esélyem rá...
4.
4.
SwordFish
#2: már reménykedtem, hogy te is segédkezel a fordításnál
3.
3.
Azeroth87
#2: Fordítok, hogy más is értse:

"Nem hiszem, hogy kap, mert akkor már halottunk volna róla."
2.
2.
Cristiano
#1: nemhiszem kap akkor már tudni lehetett róla
1.
1.
Claymen
Azt lehet már tudni, hogy kap-e magyar nyelvet a játék?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...