Az arénák életre kelnek az NHL 15-ben

  • Írta: zoenn
  • 2014. augusztus 27.
  • Videó
Link másolása
Ahogy most is, a korábbi NHL-játékokban sem volt gond a játékosanimációval, ellenben a szépszámú nézősereg csak statikus bábúként funkcionált, megtörve ezzel az illúziót. Az idei részben már tényleg autentikus stadionok lesznek.

A generációváltás azt is jelenti, hogy immáron nem az arénákon spórolnak majd az EA Sports munkásai. A tömegek szinte életre kelnek, több mint kilencezer egyedi modellel szembesülünk az NHL 15-ben, melyek hűen követik majd a meccs alakulását, gólnál örömtáncot járnak.

A játék szeptember 9-én érkezik Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re - a demó már elérhető a PSN-en és az Xbox Live-on.

14.
14.
akela_hun
#12: az NHL kommentárja már régóta veri akár a FIFA kommentárját is lazán
13.
13.
Szhunyog
#10: Azér annyira starul mem néz az ki mint amenyire azt állítod:) a nézők szerintem sem néznek ki annyira faszán,de azért maga a játék szerintem egész jó lett.
12.
12.
paradicsoma13
a kommentár már így is csalódás a számomra.
11.
11.
paradicsoma13
Remélem nem úgy lesz mint az nba2k14 esetében hogy az x360-osok megkapják a tavalyit új rosterrel és kész míg a next-genesek meg kurv@ jót kapnak. nem értem sok helyen mért sz@rják le a prev-gent. sok ember használja még azt, főleg Európában, vagy ha nincs 120k forintod inkább ne játssz jó játékokkal. azért még megveszem de előre félek hogy csalódás lesz a trailerek után
9.
9.
Szhunyog
Szerintem nagyon jó lett.én kb 4éve nhl-özök,de ez tényleg jó.nem tapad a játékoshoz a korong,ha esetleg erősebb a passz lepattan az ütőről,pattog a korong a jégen,kapáslövések állóhelyzetben sokkal erősebbek mint mozgó játékosnál,stb.a játékosok szépek,a közönség még mindig elmegy.de a játék fizikája eléggé ott van.:)
8.
8.
gucho
Pc-re is jöhetne,nem is értem miért nincs.
7.
7.
akela_hun
nagyon tökéletes. nagyon eltalálták. és kit érdekel hogy nem rögtön a nextgen gépek teljes tudását aknázták ki benne a hangulat a lényeg és az a toppon van
6.
6.
Chelseafan1989
szerintem nagyon jó majd valamikor szerintem be is szerzem.
4.
4.
#3: abban igazad van ,hogy nem hozták ki a 100% kot a nextgenböl...de azért szebb mint amilyen eddig volt...Természetesen a PS3 első éves korában megjelenő játékokat sem lehet összehasonlitani a 2013-2014 es gamékkal !!! ... ;)
3.
3.
shatterhand
Ez minden csak nem nextgen. Prevgenre meg kar is megvenni mert egy sima update eleg lett volna.
1.
1.
Nagyon tertszik! ;) Tényleg odatettek az EA Sportsnál ...bár én Resident Evil és FPS fanatic vagyok,ergo:nemigen szeretem a sport játékokat! Ezzel viszont sokat játszottam az éjszaka!!! ...engem nagyon lekötött! ... Ajánlom mindenkinek ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...