Tíz percig mozog a Saints Row: Gat out of Hell

  • Írta: fojesz
  • 2014. szeptember 1.
  • Videó
Link másolása
Noha a Saints Row: Gat out of Hellből már a hétvégén is láthattatok egy trailert, most egy tíz perc hosszú, nyers gameplayt tartalmazó videót tudunk mutatni nektek az IGN jóvoltából.

A Saints Row IV önállóan is futtatható kiegészítője a hétvégi PAX Prime-on mutatkozott be, onnan származik az alábbi kézikamerás gameplay felvétel is. Mint azt megírtuk, a kooperatív módot előtérbe helyező adalék PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra, illetve PS4-re és Xbox One-ra is megjelenik majd január 30-án - utóbbiakra egyébként a Saints Row IV PS4-es és Xbox One-os átiratával együtt.

13.
13.
Mortis
A fejlesztők helyében én már az alapjáték kiadása után elfejtettem volna a negyedik részt. Szinte minden létező ponton kisiklott. A második részben érdekes volt a város s a bandák, de rossz volt a történetvezetés, nem volt elég karakter s azoknak sem volt fejlődésük; a harmadikban ez a fordítottjára fordult: egy rakás sztereotipikusan vicces karakter s az egyik legunalmasabb város a sandbox játékok történetében. A negyedikben pedig mindkettő rosszul sült el, még ha próbáltak karakterfejlődést is tenni bele; s persze a hangulat is kiveszett. Az első végigjátszáskor még élvezetes bohóckodni a képességekkel, de a második alatt majd halálra untam magam, pedig Zinyak szövegei a cutscene-ekben s a klasszikus-zenés rádióban nagyon szórakoztatóak.
12.
12.
Dreadlox
#10: Hát igen, igazából azokkal se lett volna gond, ha nem ilyen kevés van. Pl egy csomó jó activity túl rövid és kevés. Meg ha kipörgeted a játékot utána már csak idegesítő az ellenfél, a sok minibossal, akik ugyan olyan könnyű kinyírni, csak szét kell csapni a billentyűzetedet(warden). Én inkább a minionokat hentelném de úgy lenne az igazi ha legalább 100 jönne ellened, mint a mátrix 2. részében az ügynökök :D Helyette eröltetik azokat a gömböket, amik sztem tök fölöslegesen van benne, mert azt is le lehet oneshotolni. Reméljük ez szarul fog fogyni és akkor észbe kapnak h ez mégsem olyan jó mint ahogy eltervezték
11.
11.
KeXxX
hülyeség. A 2. részt nagyon szerettem PC és PS3-on is, a 3 elment szódával de a 4 és ez.. tiszta szégyen.
10.
10.
DON GONDOCS
Ez a pokolban játszódó rész egy fokkal jobbnak tűnik mint az ufós, pedig azzal se lett volna baj a túljutnak az assassins creedes mászd meg a tornyot és fedezd fel a városrészt meg éld túl a hullámokban jövő ellenfeleket és állítsd át az idegenek flashpointjait. Annyi lehetőség lett volna az ufós részben, például egy Alienes pálya vagy Tripodokkal harcolhattunk volna, na mind1. A 3 rész viszont örök kedvenc marad.
9.
9.
hadzsime
Mostanában úgy érzem mintha egy radioaktív Micheal Bay tervezné a játékokat, ami fertőz. Nem egy átgondolt, konkrét tervet/történetet/ötletet valósítanak meg, hanem "Fogytán a pénz, össze kéne csapni valamit amit a hülyék megvesznek!"
Ezután összeül a "kreatív csapat". <--(protipp: idézőjelben van!)
-"Hmm mit szeretnek a vásárlók?"
-"Robbanás, csöcsök, darálás, hentelés, butított játékmenet, éretlen humor, a történet teljes hiánya vagy hülye történet... éééés darálás.......meg hentelés. Meg dubstep, arra hülyülnek a kölykök."
-"Kiváló már meg is van az alapötlet szóljanak a fejlesztőknek és mehet a ......"
-"De főnök ilyet már csináltunk, kéne valami új elem a játékba!"
-"Hmm igaza van.....ufók? Áh nem valami más...Robbanás? Hm.. neeem.. valami jobb kéne! Zombik talán? Hmm nem az igazi....... Ja megvan! Pokol és démonok!".
-*tapsvihar* - "Szép volt főnök! Valami új dolgot vagy szórakoztatóbb játékmenetet is teszünk bele?"
-"Dehogyis! Teszünk bele értelmetlen gyűjtögethető dolgokat, amiknek semmi haszna és még teszünk bele értelmetlen mellék missziókat, amik nem szórakoztatóak de kiírják, hogy hány pontot szerzett az "okos", "értelmes" játékosunk, aki teljes árat fizetett érte! ÉÉÉÉS MINDEZT A POKOLBAN!"
-"Maga egy zseni főnök! Máris szólok a fejlesztőknek!"
-"Ne! Várjon! Fogytán a kokainom és szeretnék egy Ferrarit, úgyhogy még tegyenek bele egy 15 $-ért megvásárolható rózsaszín dildót, meg egy dubstep macskát!"
-"De főnök ez nem lehúzás?"
-"Kussoljon csak csinálja! Úgyis megveszik!"

Most pedig a szomorú rész: Tényleg van olyan aki fizet egy, az általam leírt agymenéshez hasonló dolog végeredményéért, és addig fognak ilyeneket csinálni még jön belőle a pénz. Ugyan ez van a filmiparral is.
(Feláldozhatók, Transformers, Godzilla...stb.) Szar, de odacsalogatja a népet a moziba.
8.
8.
Ooorky
2 tetszett.
3-at imádtam.
4 jó volt, csak qva rövid.
De ez mi a franc akar lenni?
7.
7.
selejtes
Igen, pokolban töltényekkel a démonok ellen, grat.
Egyre szánalmasabb már ez a játékipar, ennyire hülyének nézik az embereket, hogy nesze paraszt játsszál, jó ez neked így. Nem, nekem nem jó így.
Meg az a sok buzi kis nyíl, hogy merre menjél, meg nyomkodd most az x-et szaggatottan 4x, stb. mintha teljesen retardáltak lennénk.
Régen ilyenek nem voltak, és tudtak játékokat készíteni, igazi, átgondolt tartalommal.
6.
6.
Dreadlox
Lassan eljut a sorozat arra a szintre, hogy a legjobb dolgokat kikukázzák, és csak a casual agytlan repetitív hülyeségek maradnak meg amiket 2-4 óra alatt be lehet zsebelni....Ez az új helyszín semmit nem nyújt, más a terep, de a modellek újra fel lettek használva, ráadásul sokkal kisebb is a hely, ami nem lenne gond, de steelport is rettentően unalmas egy hely. Kb. 5 házat ha tudok amibe be is lehet lépni. Most meg már ugye nincs se ruhabolt, se a sebészet de még a tetováló szalon se. Ha a következő játékba ezek kimaradnak, akkor meg is hal a sorozat, mivel szerintem ez az egyetlen, ami még fenttartja.
5.
5.
N!ghtmare
Borzasztóan unalmasnak tűnik, pedig az alapjátékkal elbohóckodtam, de ez még egy letöltést sem ér meg.
4.
4.
Easyboy
Jó lesz ez. :D
2.
2.
Cristiano
1.
1.
Állat ez a kieg. Irány a pokolba.
Kapunl szárnyakat is de jó lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...