Armored Warfare - tankcsata Obsidian módra

  • Írta: zoenn
  • 2014. szeptember 3.
  • Videó
Link másolása
Az Obsidian Entertainment nem csak szerepjátékok fejlesztésében érdekelt, hiszen egy free-to-play tankos MMO-t is készít Armored Warfare címen. Most a PAX Prime-on levetített félórás prezentációt nézhetitek meg.

A World of Tanksszel ellentétben az Armored Warfare a modern hadviselésre fókuszál. Ahogy azt az Obsidian producere, Rich Taylor kifejtette, a játékosok egyfajta magánhadsereget irányíthatnak, mindenkinek lesz saját bázisa, ahol fejleszthetik és javíthatják a páncélosaikat. Mivel a fejlesztőktől nem állnak távol az RPG-k, így a játékba egy fejlődési rendszer is bekerült, a csaták után hírnév és tapasztalati pont üti a markunkat.

A bétára a hivatalos honlapon iratkozhattok fel, pontos megjelenési dátum még nincs.

11.
11.
Orrharapo
Nem baj ha pezseg egy kicsit a piac. Legyen jó a játékegyensúly, szépen legyen optimalizálva (teszem azt rendes többmagos támogatás) és már váltok is a Wot-ról. A WT GF-nél meg amíg nem kalapálják ki magas tier-ben a játékegyensúlyt csak vegetálni fognak továbbra is. Nem lett Wot killer, pedig sokan jósolták...
10.
10.
ArrowCross
Modern WOT, de nem baj kellenek a modern tankok is! Amúgy nem értem, hogy a #6 hozzászóló miről beszél, hiszen csak két az az 2 tankos játék van a piacon, és ez lesz a harmadik. FPS játékkal viszont terítve van a piac, MOBA is akad 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10 db, zombikból sem szenvedünk hiányt. :D
9.
9.
EpicCorei7
Nem látok semmi újat eben a játékban és nem a grafikára értem, teljes egészében egy Wot Copy a legrosszabb hogy arty is lesz a játékban és ugyan úgy mint a Wotban ami sok játékost idegest. Mert ugyebár vannak játékosok akik képtelenek megtanulni játszani ezért kezdenek el arty val játszani.
8.
8.
simon 555
#2: Ha a Ground Forces alatt a War Thunder tankjaira gondoltál, akkor az kb csak 1000x jobb mint a WOT :D
7.
7.
Nektek mennyire tetszik a bf3 tankcsatás modja?
6.
6.
thernielle
Végre már hogy, hiszen tankos játékból sosem elég! Teljesen normális ugyanazt más címmel kiadni, hiszen ez kell a búzavirágoknak! :)
5.
5.
Jó lesz ez max lesz belőle videó azt repül a selejtek közé.
4.
4.
Cristiano
ez igen normális tankos játék
3.
3.
Ooorky
#2: Vérszegény ctrl+c, ctrl+v, az, hogy van bot-ok elleni harc nem lesz elég... Az meg extra szégyen, hogy még a célkeresztet is lopták.
2.
2.
kaszas200
Egy az egyban WOT koppintás.
Kb annyira lesz konkurense mint a ground forces.
1.
1.
Ecneb
Végre egy normális tankos játék és nem egy foshalmaz mint WoT. Várom szeretettel!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...