PC-re is megjelenik a Way of the Samurai 4

  • Írta: zoenn
  • 2014. szeptember 6.
  • Megjelenés
Link másolása
Idén a Steamen is napvilágot lát a Way of the Samurai 4. Ez lesz a sorozat első darabja, amely PC-ken is tiszteletét teszi. A portot a Ghostlight Games készíti, szorosan együttműködve az eredeti fejlesztőkkel.

A Way of the Samurai 4 két éve jelent meg PS3-ra, most az Atlus jóvoltából nyugaton is napvilágot lát az akciójáték. A történet a 19. század közepén játszódik, mi egy bukott szamurájt, egy ronint irányítunk benne egy három résztvevős háború közepén. A sógunátus, az izolacionisták és a betolakodó külföldiek közt lavírozhatunk a kampányban, de rengeteg mellékküldetés és testreszabási lehetőség vár ránk idén ősszel. 

A harcrendszer külön megér egy misét, dinamikus és remekül kézre áll majd, az online játékmódot pedig a Dark Souls inspirálta. Ez lesz az első Way of the Samurai-játék PC-n, a korábbi részek PS2-re, PS3-ra és PSP-re jelentek meg, illetve a harmadik rész Xbox 360-ra is.

4.
4.
XuChi
Ez rettenetesen ócska. Ennyre ronda játékot. Azok az animációk, mintha 2 frame lenne az egész. Ez inkább ott is maadhatott volna a japánoknál. Ennyire szarokat nem kell áthozni az europaiaknak.
3.
3.
Adamknight
Talán megér majd egy próbát, már csak a helyszíne miatt is, de ez a trailer valahogy nagyon nem fogott meg...
1.
1.
adamsfamily
Nem nagyon szoktam nézni egy játéknál se a grafikát,de azért ez elég undorítóan igénytelenül néz ki.Ez a szint nagyjából olyan,mint ami kezdetben volt jellemző az előző generációra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...