Killing Floor 2 - de mik azok a zedek?

  • Írta: zoenn
  • 2014. szeptember 6.
  • Videó
Link másolása
A Tripwire Interactive alkotásában ilyen néven hivatkoznak a zombikra, de nem ám ilyen csoszogó, lomha fertőzöttekről van szó, hanem vérszomjas és fürge rémségekről. A mozgásukért kifinomult motion capture felel.

A Tripwire szerint semmi sem lehetetlen, ha a rajongókról van szó. Noha a 2009-ben megjelent első rész igazi kultjátékként vonult a köztudatba, a folytatás esetében a srácok sem az idővel, sem a pénzzel nem spóroltak. A zombik mozgását a Sony motion capture stúdiójában rögzítették San Diegóban.

A történet egy hónappal az előd eseményei után, Európában játszódik, ahol az Unió karantén alatt tarja a fertőzött területeket. A játékosok mégis bemerészkednek oda, elvégre a kötelesség nagy úr.

A Killing Floor 2 jövőre jelenik meg PC-re és SteamOS-re.

9.
9.
Mufika
#4: Én is ugyanazt gondoltam mint te,de most a 2.évad végén enyhén szólva eltérnek a történet szálai és így a 3.évadban egy teljesen más történetet fogunk kapni...elvileg :D
6.
6.
Cristiano
5.
5.
DzsungelCsirke
#4: A Killing Floor sosem a zombikról szólt. Ezek is inkább szörnyek, genetikailag módosított valamik.

Nálam a zombizás a hangulatról szól, a túlélésről, és hasonlókról (28 nappal héttel később filmek). Úgyhogy emiatt ne várd a Killing Floort. Viszont a világ egyik legjobb coop játéka volt az első rész, 6 fővel. Nagyon nagyon régóta várom már a folytatást, és egyre jobban néz ki.
4.
4.
godach
Nem tudom, nagy zombi rajongó vagyok, de a 100%-ot egyik játék sem érte el.
A Walking Dead, nagyon ott volt a toppon, de lényegében értelme nincs a döntéseinknek. Nem változik a történet részletesebben. A Többibe meg vagy tank, smoke vagy ilyen olyan futó zombik törték le a pontszámot. A Survuval Insticts-t pedig még említésre méltónak sem mondanám. A State Of Decay jó lett volna, de ott is "tönkre-vágták" a mutánsok az igazi élményt.
3.
3.
Yanez
2.
2.
pjoco
Imádom az első résszel mai napig játszok. Steam-en pedig meg is vettem egy leárazás alkalmával.
1.
1.
Mr.Dead
"de nem ám ilyen csoszogó, lomha fertőzöttekről van szó" Nem is igazán emlékszek az utóbbi években olyan zombis játékra, ahol lassúak lettek volna...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...