Driveclub - bemutatkozik a fotómód

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 4.
  • Hír
Link másolása
Habár már nyakunkon a megjelenés, az Evolution Studios még egy dolgot bejelentett a Moszkvában megrendezett Igrormir 2014 rendezvényen. A trendeknek megfelelően a Driveclubban Photo módot is találunk.

Az Igromir 2014-en a Sony konferenciáján bemutatkozott a Driveclub fotómódja, amelyben különféle kamerabeállításokkal, filterekkel és egyéb cicomákkal bárki látványos screenshotot lőhet, majd a végterméket feltöltheti a közösségi oldalakra, mindenki okulására.

A gazdag funkcionalitást felvonultató funkcióról egy videónk is van:

A hétvége nem múlhat el új előzetes nélkül, íme, a PS4 erejét taglaló anyag:

Az Evolution október 8-án megjelenő alkotását már több szerencsés kolléga nyúzza, akik számos minőségi felvétellel örvendeztettek meg minket az elmúlt napokban. Egyet most kiragadunk - a többi videóért látogassatok el ide és ide.

13.
13.
leilu
Ja a 127 ezres meg akkora élmény lenne,hogy sokkot kapnék.Meg egy nyakast mikor az ember hazajön és meglátja,hogy mire verem a pénzt.Egyébként valaki leírhatná mi a külömbség a kettő között.
7.
7.
leilu
Fú de jó volt,most így meló közbe pont ez kellett nekem:D
4.
4.
dzsiádzsó
Ps4 Power :D ha ha, nyilván azért nincs 4x élsimítás mert annyira durva az ereje, hogy fejlesztők inkább nem használják.
Szerintem egy ennyire szép játéknál kötelező a fotómód, sajnos játék nem ígérkezik tartalmasnak, de ilyen részletesség mellett ez van.
Grafikai motor parádés, nem értem, miért nem sikerült ilyet írni más autós játékok alá is, jó lenne egy PGR X1-re, és akkor egy kis versengés jót tenne mind2 sorozatnak, mert gyanítom nem ez az uccsó Driveclub, amit látunk ;)
2.
2.
leilu
Majd én:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...