Killing Floor 2 - spriccel a vér a fejlesztői naplóban

  • Írta: Arell
  • 2014. október 9.
  • Videó
Link másolása
Megérkezett a Killing Floor 2 fejlesztői naplójának első része, melyben a játék csonkításos pillanatairól lesz szó, jó adag illusztrált videóanyaggal színesítve a készítők mondandóját. Eláruljuk: egy szín kiemelkedően sokat szerepel.

A fejlesztők az alábbi videóban elárulják, hogy a Killing Floor 2 három legfontosabb alappillérét a lövedékek, a pengék és a vér képezik. Az Unreal Tournament 2004-hez készült modból önálló játékká nőtt Killing Floor sem végzett rossz munkát a témában, a készítők ezúttal viszont szerettek volna még tovább menni.

A folytatás továbbfejlesztett csonkolásait a videóban megszólaló kreatív rendező, William Munk leginkább a Soldier of Fortune-hoz hasonlította, amire alaposan ráépítettek. Az ellenfeleinket összesen huszonkét testrésznél választhatjuk darabokra. Testüket félbevághatjuk, kibelezhetjük, lövéseinkkel vagy robbanásokkal leszakíthatjuk az állkapcsukat, fejüket vagy éppen a végtagjaikat, kiszóródott agyukkal pedig dekázhatunk szaladgálás közben. Hát nem csodálatos?

A Killing Floor 2 egyelőre csak PC-re érkezik, a kiadás dátuma viszont egyelőre nem ismert. 

11.
11.
selejtes
Ehhez aztán nagyon sok agy kell, hogy igen ahol meglövöm ott értelemszerűen a sebzés mértékétől függően fog roncsolódni a test.Húha, tapsvihar.
Egyszerűen csak le kell programozni minden egyes sebzést azt szeva, komolyan ennek ekkora feneket kerítenek? beszarok.
9.
9.
pjoco
#7: miből merítsenek ötleteket amikor visszafele fejlődnek a játékok manapság? egyszerű játékmenet meg semmi fizika. Régen legalább volt fejlődés most meg lassan megáll a dolog. Persze vannak kivételek. A SOF pedig egy eszement király játék volt. Jól teszik abból merítettek ötleteket.
8.
8.
Extol
7.
7.
pszihoapu
co-op ban eszement jo volt az elso is, jobban birtam mint a L4D-t. remelem ez is lesz legalabb annyira mokas, bar amikor a ficko aszongya hogy a SoF inspiralta oket meghokkentem, nem kellett volna 10 evnel ujabb jatekokbol is otleteket meriteni?
4.
4.
Necreon
#2: Nem vagy a zombis címek híve, jól gondolom? :P
3.
3.
kisbiflos
#2: Én is így álltam hozzá. Aztán megvettem a játékot 3 euróért, a TF2 bónuszok miatt. És megértettem. Ez a játék pont arra van, hogy amíg sül a kajád elüsd az időt. Vagy ha csak mindenféle sztori nélkül KoRn vagy Prodigy aláfestéssel szekálj. Nagyobb nehézségi szinteken pedig nagyon jó kihívás.
2.
2.
N!ghtmare
Szerintem kiábrándító ez a sok ugyanolyan ellenfél, a fejlevágás meg az időlassítás sem ellensúlyozza ezt az unalmasnak tűnő játékmenetet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...