Íme, a Saints Row-játék, amit sosem fejeztek be

  • Írta: fojesz
  • 2014. október 14.
  • Érdekesség
Link másolása
De mondjuk annyira nem is sajnáljuk. A Heavy Iron Studios annak idején egy olyan Saints Row-játékon dolgozott, amiben főleg bunyózni kellett volna, és amivel a mozgásérzékelős őrületet akarta meglovagolni a THQ.

Az Unseen64 jelentése szerint 2010-ben a Heavy Iron Studios egy Saints Row: The Cooler nevű projekten dolgozott. A játék brawlernek készült, vagyis főleg bunyózni kellett volna benne, a slusszpoén az, hogy az akkori divatnak megfelelően ehhez az Xbox 360 Kinectjét vagy a PS3 PlayStation Move-ját kellett használhattuk.

A bunyózás mellett továbbá mindenféle minijáték is szerepelt a felhozatalban, lehetett volna pókerezni, sőt öltáncot is kaphattunk, aminek a mozgásérzékelős megvalósítására amúgy többen kíváncsiak lennénk valószínűleg. A The Coolert végül még abban az évben lelőtte a mára megboldogult THQ, méghozzá minőségi okokra hivatkozva.

Érdekesség, hogy a Heavy Iron Studios 2009-ig a THQ saját stúdiója volt, utána viszont önálló vállalattá szervezték a csapatot. Ironikus, hogy THQ már nincs, a Heavy Iron viszont még mindig létezik: a két cég utolsó közös projektje a szintén mozgásérzékelős UFC Personal Trainer volt, ami olyan lett, amilyen.

1.
1.
mestermagyar
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...