Frissítve: Xbox 360-ra jön a GTA: San Andreas?

  • Írta: fojesz
  • 2014. október 24.
  • Pletyka
Link másolása
Habár a Grand Theft Auto: San Andreas eddig is játszható volt Xbox 360-on, a hírek szerint az Xbox Originals keretében letölthető változatot felváltja egy valódi, valószínűleg felújított Xbox 360-as port.

Az Xbox Achievements által kiszivárogtatott achievement-lista arról tanúskodik, hogy újra megjelenhet Xbox 360-ra a Grand Theft Auto: San Andreas. Habár a játékot már korábban is meg lehetett vásárolni az Xbox 360-ra a Live piacterén keresztül, az Xbox Originals kezdeményezés keretében megjelent cím nem egy valódi port, hanem az eredeti xboxos játék emulált változata volt - így achievementek sem jártak hozzá például.

Az oldal úgy tippeli, hogy a Rockstar felújított változattal rukkolhat elő, méghozzá hamarosan, mert a San Andreas októberben ünnepli a tizedik születésnapját. Az "újramegjelenéssel" kapcsolatos pletykáknak ágyaz meg az is, hogy az emlegetett Xbox Originals-változat már nem érhető el az Xbox Live-on, sőt a PlayStation-kiadást is leszedték a PSN-ről, így jó eséllyel nemcsak Xbox 360-on, de PS3-on is újrázhat a cím.

Köszi, kopic!

Frissítve! A Rockstar megerősítette, tényleg érkezik egy felújított Xbox 360-as változat a játékból. Az új verzió a fent említett Xbox Originals-változatot fogja váltani az Xbox Marketplace-en október 26-án. A játék 720p-s felbontással, nagyobb látótávolsággal és egyéb grafikai javításokkal jön, emellett 11 titkos achievement is helyet kapott benne.

62.
62.
Csoki80
Azt az 500 ast megéri, rég újra akartam játszani, a kedvencem, csak kár, hogy nincsenek analóg gombok, mint ps-en. :-)
61.
61.
dzsiádzsó
#60: Szerintem az a röhejes, aki szerint a pc streamelte a 640x480-as SA-t :D, ami csak a textúrák miatt látszott szebbnek, majd mindenkit lehülyéz ezzel magasztos gondolattal a fejében, miközben nem az iskolát, de valószínű még az óvodát is újra kéne járnia annyira hülye...
60.
60.
kopic
Röhejesek vagytok. -.-
50.
50.
Nem tudom hány évesek vagytok,de lehet már akkor láttunk pc-t amikor ti a vakdugót kapargattátok a konnektorban.
49.
49.
Soha nem írtam,hogy nincs különbség 720p-1080p közt :) Csak nem tudod értelmezni azt amit mások írnak és betegesen megvagy győződve az igazadról.Pedig csak utána kéne nézni vagy újra olvasni valamit,ha elsőre nem fogtad fel.De ha neked a little big planet hírnél a baloldali kép egy jó minőségű 720p textúra akkor legyen :)
Bár akkor 720p re vissza véve a két képnek tökéletesen egyeznie kéne.De azok ugyanazok a textúrák szerinted.
46.
46.
dzsiádzsó
#44: Felesleges velük beszélni, annyi baromságot hordtak már össze, Crow gyerek szerint 720p és 1080p között nincs különbség, egy közös bennük pc-t még csak anyukájuk munkahelyén láttak, azon is csak sakkoztak szegénykék :)
Ugye tropex nem baj ha nem reagálok innentől kezdve, hogy szerinted 640x480-as SA csak simán streamelte a pc 720p-be és csak a textúrák miatt szebb :D Te agyhalott vagy és úgy pofázol, hogy sosem játszottál mind2 verzióval, csak beégsz te szerencsétlen, ott a videó, még hülyék is látni fogják, gondolj bele te mi lehetsz ha még mindig nem...
37.
37.
Batman
Az iPades verziót fogják visszarakni 360-ra.
36.
36.
DON GONDOCS
Legalább most kap achievement támogatást is. Jó lenne a régebbi részeknek is.
35.
35.
dzsiádzsó
Jöhetne lemezes formába is :) Szép dombornyomott fényes borítóval. Azért ezek szerint nem ülnek rá nagyon a R*-nál 720p meg látótávolság... Ez most is megvan pc-n sőt! Jó lett volna új textúrákat, GTA IV-es törésmodellt, rongybaba fizikát a gyalogosoknak stb-stb-t látni még :)
Így azért annyira nem várom, de majd meglátjuk pár nap múlva, hogy is néz ki ez.
34.
34.
Norbiii
#33: Semmi gond, előfordul. :)
33.
33.
Mr.Dead
32.
32.
Norbiii
#28: Köszi.

dcakee: Neked is köszi azért.
30.
30.
Norbiii
#29: Gondolom nem 1 éves voltál. XD (elírhattad). Ízlések és pofonok geri, én ezzel a véleménnyel, még nem találkoztam.
29.
29.
Mr.Dead
#23: Nem tudom, 1 évesen a GTA V-ben semmi ilyet nem csináltam...
28.
28.
DON GONDOCS
#26: http://www.youtube.com/watch?v=kiTWKxUUjyg
24.
24.
kopic
23.
23.
Norbiii
#22: Dehogy. De azért is. Mikor 14 évesen a S.A-al játszottam egy bitang nagy élmény volt, hogy garázdálkodhatok a játékban, ökörködhetek stb...szerintem a legtöbb ember aki GTA rajongó, ezt ki is használta, teljes élvezettel. Na most én ki vagyok éhezve egy ilyen játékra, és Wii U-ra a Lego city tűnt hasonlónak. Az igaz, h sok terület bejárható, de az emberek nem ütnek vissza, semmi ilyesmi, egyszerűen nem is értem, hogy ha már egy ilyen faxa játékot megalkodtak, akkor ez miért nincs benne?

Utolsó reményem pedig a Watch Dogs, de ahogy hallom, itt sem lehet majd ilyeneket csinálni, pedig jó lenne.

DON GONDOCS: Még nem, majd egyszer. :)
22.
22.
Mr.Dead
#19: Azért nem normális sandbox, mert nem lehet ökörködni?
21.
21.
simon 555
20.
20.
DON GONDOCS
#19: Még nem készítettél bemutatót a lego city undercoveről?
19.
19.
Norbiii
Mostanában mondogatom magamban, h tök rossz, h nem tudok egy normális sandbox játékkal játszani. A Lego city undercoverben ugyan lehet járkálni, de igazán nem lehet benne ökörködni, a Watch Dogs még nincs meg, de ahogyan írják, itt sem lehet olyan balhékat csinálni, mint a S.A-ban, egyszerűen hihetetlen, hogy egy ilyen régi játékban több szabadság van, mint egy-két mostani sztárjátékban. Kár, h már nincs Ps-em...! 360-on is tuti jó lehet, mert király játék volt.
18.
18.
cannondale
De így mégjobban visszatartja a kovetkezo generacio xbox one eladását is, mert maradnak a 360 mellett még 1-2 évig.
17.
17.
godach
GTA5 Grafikával, ha kiadnák újra akkor felőlem a GTA7-ig ellennék.
16.
16.
cannondale
#15: GTA 4 grafikai kulonbseg.
15.
15.
simon 555
#6: Van, Vice City stories, Liberty City stories és a Chinatown Wars is. Igaz PSP címek, de játszható Vitán.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...