Far Cry 4 - folytatjuk a Kyrat-túrát

  • Írta: fojesz
  • 2014. október 24.
  • Videó
Link másolása
Folytatódik a kyrati útinapló, amelyben a Ubisoft bemutatja nekünk a Far Cry 4 helyszínéül szolgáló fiktív himalájai tartományt. Kis túlzással ez is olyan, mint a többi: szépnek szép, nyaralni viszont máshova mennénk.

Igen, tényleg meseszép a panoráma, csak az a néhány őrjáratozó katona, meg a helyi munkatábor rondít bele a képbe, és igazság szerint hiába lenyűgöző az élővilág is, ha a vadállatokkal egy arénában, gladiátor módjára kell megküzdenünk. A Far Cry 4 legújabb videója a Dr. Noore Najjar által igazgatott régiót mutatja be nekünk, a már említett aréna mellett ő felügyeli a környék drogkereskedelmét is. Idilli, tényleg.


A Far Cry 4 november 20-án jön PC-re, PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

10.
10.
#7: Larom te meg nem tanultad meg a sokadik alkalom utan sem hogy ez koszono viszonyban se lesz a kesz produktummal.
A ubi softrol beszelunk.
Na ezert nem valtozik ebben az orszagban semmi.
Mindenki orommel cumiz be dolgokat mert azt hiszi ettol majd valora valik.
8.
8.
dzsiádzsó
#5: Far Cry 2 kicsit elment technikai irányba, főleg Crysis miatt, valóban ott a bokrok rendelkeztek fizikával, itt csak belemész autóval, és rombolhatóság is nagyobb volt, itt sok a fix tárgy a pályán stb.
Véleményem szerint az E3-mas FC3 még méltó utód volt, de aztán konzolra butítottak mindent és nem akartak különbséget a részek között, konzol meg már ennyit se tudott anno.
Mostani résznél adott lett volna új grafikai motort írni, de nem tették, helyette itt a játék, nem kell még éveket várni. Bár az FC2 fejletebb technikailag percig nem kérdés melyikkel játszanék inkább!
7.
7.
XDgamer
Basz*ot jó grafikája van!szerintem leüti a GTA V grafikáját!!!
5.
5.
Lacek896
#4: Nem lesz eső a játékban, a havazás ill.a havas részek csak a speckó küldetésekben lesz elérhető. A napszakváltásról még nem tudni hogy dinamikus lesz-e vagy szkriptelt mint a 3-ban.

Ciki hogy a 6 éves 2. rész fejlettebb mint a most készülő epizód.
4.
4.
dzsiádzsó
#3: Szerintem ez még ott se, miután a FC3 motorját használja nem az új Anvil-t, ami igazából csak az ilyen TPS játékok kiváltsága volt az UBI-nál és míg abból van új, addig ebből a Dunia-ból nincs. Van még nekik egy Disrupt, ami ilyen egyveleg motor a kettőből, a Watch Dogs használja, több kevesebb sikerrel, olyan nagyon druván szép játékot még nem láttunk tőlük. Jó lenne már valami komolyabb grafikai motort létrehoznának, mert elég nagy a fejetlenség.
Egyébként ahhoz képest, hogy régi motort használ és ilyen hamar érkezik FC2 után, egész jól néz ki, de pl. a víz effekt az katasztrofális nekem egy új 2014-es játékhoz képest...
3.
3.
GAMEROD
Általában az Ubisoft stuffok csak videón mutatnak jól mostanában.
2.
2.
KeXxX
Ez a Himalájás rész kurva szépen néz ki. A trópusi sziget után felüdülés lesz ott játszani. És nagyon remélem, hogy a lopakodós részen sokat dolgoztak mert az a legjobb része a játéknak.
1.
1.
N!ghtmare
Ajánlom a http://far-cry-4.ubi.com/en-GB/ weboldalt ahol nagyon ötletes interaktív videó van, kilehet próbálni adott helyzetekben hogyan reagálnál. Nekem nagyon tetszett, alig várom, hogy feloldják a többi kisfilmet!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...