Driveclub - még mindig dolgoznak rajta

Link másolása
Újabb frissítés érkezett a Drivevclubhoz, de a készítők szerint még mindig sok munka van hátra, hogy a játék rendesen működjön. Eközben a PS Plus-verzió még mindig nem jelent meg.

Kezd a Driveclub története félelmetesen hasonlítani a tavalyi Battlefield 4-fiaskóra és mint akkor, most is átverve érzik magukat a felhasználók. A felháborodás pedig jogos, hiszen annak ellenére, hogy a játék egy évet késett, még így sem tudott teljesen elkészülni. Mert valljuk be őszintén, a játék nincs még kész: a tartalom hiányos, online fronton pedig rengeteg technikai probléma van. Emellett pedig a PS Plus Editionről sincsenek hírek.

A fejlesztők természetesen dolgoznak a hibák kijavításán, mi sem bizonyítja jobban, hogy újabb javítást kapott a játék. Még több szervert állítottak be a készítők, emellett javítottak az online funkciók teljesítményén. Ennek ellenére állításuk szerint még mindig rengeteg munka áll előttük, hogy a játékosokat végre ne akadályozzák a hibák a szórakozásban.

Reméljük, a PS Plus Edition is előkerül hamarosan, hiszen lassan már egy hónapot késik a játék ezen változata.

29.
29.
crashpipi
Nem kevés javítás jött már ki hozzá és még mindig rendszeresek az olyan bakik, hogy tizenezer km/h-s sebességet ad meg verseny közben, amit meg kellene döntenem vagy hogy a második helyen az első autó után mondjuk 50 méterre száguldva egyszer csak az eltűnik az aszfaltról és én ugrok az első helyre.... :(((
28.
28.
KopyAti
Hi!
Én is nyüstölöm és nagyon tetszik, kb a felénél vagyok. Viszont én világ életemben úgy játszottam autós játékokkal, hogy mindig megnéztem a replayt, mert imádtam visszanézni magam, főleg ha jól volt megvágva a visszajátszás!

HOGY A FRANCBA NINCS EGY AUTÓS JÁTÉKBAN REPLAY? Ezt vajh' orvosolni fogják?
27.
27.
SziG
A játék szerintem nem rossz, az 50 autó megítélés kérdése de így legalább majdnem minden autót vezettem. Míg ha lett volna 500 autó akkor sem vezettem volna többet, maximum többől választom ki azt a 30-at 40-et amit vezetek(habár a Ferrarik úgyis elsőbbséget élveztek volna).
Amúgy az első 1 óra volt a legnagyobb csalódás nagyon sterilnek és olyan semmilyennek tűnt, de ahogy egyre többet játszottam vele megvan a maga hangulata és nem rossz.
Jelenleg azon fáradozom, hogy mind a 225 csillag meglegyen de még mindig vannak olyan autók amiket nem oldottam fel.(203 csillaggal) Tegnap óta viszont a sima Tour event-ekben is feltűntek futam közbeni online challangek ami tényleg más hangulatot kölcsönöz a játéknak.
Az viszont igaz, hogy 1 hónap elteltével még mindig nem úgy működik ahogy kellene és amitől szerintem sokkal izgalmasabb lenne. Gondolom majd valami ingyenes plus tartalommal megpróbálják ellensúlyozni, de szerintem pár autónál többre nem kell számítani.
26.
26.
A team versenyek jók benne, ott azért néha feltűnik pár embernek hogy például ha a kékek nem lökdösik egymást, akkor több pontot szerezhetünk :D Én bírom a játékot, csak kár hogy ekkora bénázást csináltak a szerverekkel, hogy hol működik, hol nem. Ez nagy pofára esés, de összességében jó versenyjáték szerinem, a grafika meg nagyon szép. Sikerült egyik kanadai pályán 7. időt mennem Marussia B2-vel a globál listán, ilyeneket tök jó döntögetni, mert le lehet szűrni gépekre, tehát akár egy kisebb autóval is listára kerülhet valaki, nem csak a legeslegutolsó csúcshiperszuper géppel.
25.
25.
crashpipi
Az a közösségi élmény, hogy amikor jók a szerverek egy-egy futam alatt véletlenszerűen többször kidob egy driftelős kanyart, egy ideális íven vett kanyarkombinációt, stb és az épp feldobott vadidegen senki pontját ott akkor meg kell próbálni megdönteni???
Ha igen, ez gyászosan kevés még említésre is, nemhogy ezzel marketingelni... :(((
24.
24.
Tony
45 szintu vagyok csapatunk meg 23... 225/225 csillag megvan...szerintem elegge kiprobaltam es nem csak videoban neztem..
23.
23.
p3ti
Kár érte, az első videók alapján nagyon ígéretesen nézett ki a játék. Remélem hogy kárpótolják azokat akik megvették eredetibe...mert ez így nem teljesen az amit ígértek.
22.
22.
xSHx
#18: Eggyet értek!
A legjobban az köpköd aki nem próbálta, vagy max videókat nézett róla. Amiből semmi se jön át. Ami körüljárja az nem más mint a divatfika!
Én ennek ellenére megvettem. 50$ volt. Ami ügye nem 18ezer. Ezt a pénzt simán megérte. Az fizika/irányítás meglepően jó lett. A videók mást mutattak. Kihívást ad rendesen. A full csillagot nem egyszerű megszerezni. A multi fekete pont. Tény. De engem speciel nem zavar, elvagyok a singlebel is.
21.
21.
bake
Èn is megvettem digitálisan 12ezerèrt. De vicc ez az egèsz ami lassan 1hónapja csinálnak(vagy nem csinálnak)szerintem azt se tudják hol van elbacva a játèk.az èn rèszemről egy erős 7-es max a játèk egy 10-es skálán.ez az első játèk ahol úgy èrzem átbactak a pènzemèrt.ha nem digitálisan lenne meg akkor már 1hete kb.eladtam volna az tuti.
20.
20.
Gamer 74
#18: Magam is próbáltam. Szerény véleményem szerint dobd le a PlayStation retinát, úgy tisztább lesz a látásod. Még véletlenül se vedd sértésnek ezt részemről.

Szép, de messze nem annyira, ahogy azt egyesek állítják. Többet kaptál amire számítottál? Remek, akkor kevés dologgal is beéred, egy év csúszással és durván 140 ezer pénzért összesen.

Legszebb autós játék azt mondod. Ez lenne minden? Talán igazán tartalmas játékot is illene hozzá készíteni kérlek. Lásd Gran Turismo 4 példának okáért. Pedig nem mostanság volt, még az is sokkal jobb, minden aspektusból, a grafikát leszámítva. Persze akinek csak a vizualitás számít egy játéknál, és minden egyéb marginális kérdés, akkor érthető. Nekik adják 18 ezer forintért az ilyen felettébb tartalmas játékokat. Aztán majd még dobsz nekik egy kis lóvét a DLC tartalmakért is, ha egyszer rendbe rakják ezt a 2013-as Ps4-es nyitócímet 2014 végére.

(Mielőtt félreértés lenne, nem vagyok Forza rajongó, ezt mindenképpen hozzáfűzném). Ellenben én ezért a játékért egy ruppót nem adnék. Csak mert "elképesztő a látvány", ami azért kisebb túlzásnak is tekinthető, avagy inkább mondhatni kissé elfogult kijelentés. Majd a GT7 lesz elképesztő látvány terén, ha úgy nagyjából 2016 végén megjelenik. Viszont azt biztosan nem 50 darab autóval dobják majd az arcunkba.
19.
19.
kriszvandaar
A destiny az mitol atveres? Miota megjelent abba se tudom hagyni es minden nappal jobban szeretem. A DC meg olyan gyonyoru hogy a bokam lefostam :-)
16.
16.
Chelseafan1989
#15: legalább javítják és nem sz@rják le!
Amúgy meg nem olyan rossz játék vannak hibái de játszható.
Ha valaki szimulátorzni akar akkor majd jön a Project Cars és egy GT7 is.
A Forza persze hogy sikeres mert már van belőle 6 vagy 7 rész ott már tudják mit hogy merre ez meg egy új munka és az ötlet jó a grafika szép az online rész még nem az igazi de egy jó kis játék lett!
15.
15.
kopic
Ez már tényleg szégyen, h még egy hatalmas csúsztatás után is javítgatni kell. Pfffffffffffff... -.-
14.
14.
PaulBlake
#7: Az oké hogy félkész játékot adtak ki, elbaszták, próbalnak javíttani rajta okés, de ahogy már írtam, én elég nyugodt ember vagyok, és általában nemszidom a másik felet, de az ilyen emberek miatt tudok átt menni rage sztatuszba. Épp arrol írtam hogy azt szeretném, ha normálissan lehetne egy SONY/Microsoft/Nintendo poszt/videón létezni, aznélkül hogy a f*szparaszt haterek bele nem szólnak. No offense, ez nem csak rád vonatkozik .... uff emberek
13.
13.
szakallaskan
Szánalmas és pofátlan,amit művelnek.
12.
12.
cannondale
Lehet a Gran Turismo csapata csinalja, ezert kesik:)
11.
11.
RangerFox
Hát ez van, aki jó autós játékkal akar játszani konzolon, akkor One-t kell venni. Szerencsére a Forza 5 és a Horizon 2 jól meg van csinálva, ha azokat meg tudják csinálni jól, akkor ezt miért nem? Meddig akarják még halogatni?
10.
10.
Tony
Eleg szegyen hogy 1 ev elteltevel jelent meg es nem volt idejuk kiepiteni szervereket...oke elneztuk...lassan 1 honapja kint van a jatek...oke...hurra! De az hogy lassan 1 honapja NEM MEGY AZ A KIBASZOTT CHALLENGE SZERVER az mar nagyon gaz...5 trofea hianyzik a platinahoz es ezt csak a challenge szerverrel lehet elerni...kerdem en...ha ezt a jatekot elbasztak akar iranyitas akar grafika es szerver gondokkal...akkor mi lesz ha a fejlesztok kiadnak majd 1 teljesen mas jatekot...mert en ebbol indulok majd ki hogy az is szar lesz!!!
9.
9.
Ruga
Kövezzetek meg, de nekem meg pont tetszik!
Az online része való igaz még egy fos, de ezt csak kijavítják végre.
Nekem tökre nem kell a csillió autó, egyszerűen a kevesebb néha több. Persze tök fasza a forzában, hogy mehetek akár egy 70-es évekbeli fiat abarth-al is csak lehet, hogy nem érdekel.
Tetszenek a pályák, jók a kihívások, egy könnyed esti versenyzéshez épp elég. Éppen annyira lőtték be az arcade és a szimulátor közé, hogy még ne legyen frusztráló kontrollerrel játszani. Aki komolyabban akar versenyezni annak nem ez a játéka. A GT pl. ilyen, lehet mindent állítani, a végtelenségig finomítani a gépeket, stb.. De ugye ehhez nem árt már a kormány, talán egy keret, hely és persze sok idő. Na ez az amit én nem akarok. A DC pont arra jó amire kitalálták. Egy esti bohóckodás a haverokkal, mindezt úgy, hogy senki ne vegye túl komolyan. :)
8.
8.
TheDeathFlash
Készen kellet volna kiadni nem félkészen.Ez szégyen a Sonyra nézve.Inkább lett volna multi platform cím mert ezzel a Sonyt tünteti fel rossz színben.
7.
7.
Habbobitas
Az indiestation nagy játéka Driveclub, a Forza killer. Fizess elő psmínusz-ra és garantált a játékélmény.
Az első ezer vásárló ajándék Knacket kap ajándékba.
6.
6.
dzsiádzsó
Ohh hát pont hétvégén kipróbáltam, lehet megírom kalandjaimat egy blogbejegyzésben, érdekes volt az biztos.
5.
5.
PaprikaJancsi
Addig fognak rajta dolgozni, míg kijön a Ps5 :D
4.
4.
crashpipi
Kb 10-szer ültem le elé fél-fél órákra és már alig van 3-4 autó, amit nem oldottam fel, a kampánynak napok óta vége és a megszerezhető 225 pontból, majd 200-am meg is van. :(((
Nagyon kevés tartalmilag. Azért egy Forza 4-ben lassan 30.000 km-em van, de még minden nincs kipipálva és az öcsi lista is hiányos. :(
Remélem a lassulásokat orvosolják, mert így nem fogja bírni az eső effektet a vas!
2.
2.
Blueberry
Ki hitte volna ;) nagyából semmi köze nincs a videókhoz amiket mutogattak "róla"
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...