PlayStation 4-re is elkészül a Grave

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 30.
  • Hír
Link másolása
A Broken Window Studios független horrorjátékának platformlistája egy újabb masinával bővült. A jövőre érkező alkotás a Sony konzolján is tiszteletét teszi, ennek örömére egy új, hátborzongató trailerrel szolgálhatunk.

A Grave-et idén tavasszal jelentette be a Broken Window Studios. A közösségi finanszírozásból készülő horrorjáték immáron nem csak PC-re, Xbox One-ra, Macre és Linuxra készül el, hanem PlayStation 4-re is.

Hősünket belső nézetből irányítjuk a játékban, ahol a napszakok dinamikusan változnak, többféle környezetben próbálhatunk meg életben maradni. S most jön a csavar! Egy nyitott, procedurálisan változó, szürreális világban járunk, amely minden nap más arcát mutatja. A rémségek ellen a fény a legjobb fegyver: egy eldobott villanógránát vagy egy felgyűjtött benzintócsa távol tarthatja tőlünk a humanoid fenevadakat. Ha minden kötél szakad, marad a jól bevált elemlámpa.

Megjelenés valamikor 2015-ben.

6.
6.
ati herceg
azért elég hangulatossak az esti részek a zombikkal meg a beteg zenével
5.
5.
azureknight0715
Már láttam videot az alfa verziójáról. Hát még nagyon nem tökéletes, az ellenfelek annyira nem ijesztőek, de maga a táj,környezet nagyon jó, főleg az árnyékok.
4.
4.
Extol
Nagy hagyománya lett a horrorjátékoknak az Amnesia után
3.
3.
Ecneb
#2: Mivel még alpha sincs róla, ezért eléggé, a másik, hogy unity engine-el készül, szóval ha kész is lesz, a buggok maradnak.
2.
2.
giga321
Na ez kezd érdekelni. Ha open world akkor jöhet. The forestet nem tudtam kipróbálni de elvileg mèg nagyon bugos.
1.
1.
kryszisz
A nappali részeknél egyáltalán nem jön át a hangulat, az estieknél már annál inkább, ha lesz normális narratíva és érdemleges történet, nem pedig csak a monsztrák távol tartása lesz a cél akkor akár jó is lehet. Meglátjuk:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...