Jönnek a zombik a CoD: Advanced Warfare-be

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 1.
  • Videó
Noha általában a Treyarch-féle Call of Dutykban találunk zombimódot, nagyon úgy néz ki, hogy a Sledgehammer is egy hasonló kooperatív mókában gondolkodik az Advanced Warfare-ben. Egy kiszivárgott trailerrel is szolgálhatunk.

A kampány és a kompetitív multi mellett immáron biztosra vehető, hogy zombimódot is tartalmaz majd a Call of Duty: Advanced Warfare. Csapatunk tagjai minden erejükkel azon lesznek, hogy túléljék az élőholtak rohamát, ahogy azt már a Treyarch alkotásaiban megszokhattuk. A kooperatív mód ékes bizonyítéka egy kiszivárgott átvezető jelenet, amit most beágyazva helyben megnézhettek.

A Call of Duty: Advanced Warfare november 4-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re. Köszi, kopic!

Ezek is érdekelhetnek

28.
suresz
#25: én írtam! :D
ezek itt saját gondolatok...
minden zombie felöltözött, nem minden fertőzött zokni
27.
xSHx
Minden Zombie fertőzőtt, de nem minden fertőzött Zombie.
26.
xSHx
kb ezekkel tisztába voltam. Nagy Walking Dead fan vagyok és nagyon Bejött a Last of Us története is. Maradjunk annyiba, hogy 1et hibáztam én is és te is. Én hanyag voltam és nem fejtettem ki bővebben a gondolatomat. Én csak mit Zombie a Tryarch féle Zombie kra gondoltam. Azokat vettem alapul. Ott nyíltan Zombie módról beszéltünk de itt nem az lesz. 100%. Mert az a Tryarc védjegye. Itt valami anyaggal fertőzöttek lesznek, mint kb a 28 nappal későbbe a dühkorosok. Ami logikus is. Gyors EXO mozgás miatt gyors lények.
Te viszont abba hibáztál, h lenéztél és meg se akartad érteni, h mire is akarok kilyukadni. Pedig túl nagy hülyeséget nem írtam. Kolega ki is fejtette.
25.
xSHx
Jó kis olvasni való volt. Nemtom, h te írtad vagy valahonnan copy-paste, de szép munka!
24.
suresz
#23: még annyit hozzáfűznék, hogy zombie létrejöhet hipnózis által is, gondoljatok a színpadon csirkeként viselkedő emberre (irodalmi példa, Marió és a varázsló)
a Left for dead-ben zombiek vannak, a Walking dead-ben mindenki fertőzött (mondjuk ezt csak hallottam a sorozatot nem nagyon nézem)

javítnám egy hibámat:
komolyabb szintetikus drogok, amik tényleg kihozzák az emberből hogy ne legyen tisztában cselekedeteivel
23.
suresz
kérlek!
a zombie az az öntudatlan lény!
ahhoz hogy valami/valaki zombie lehessen nem kell meghalni sem előtte, habár a popmédiában ez az egyik legelterjedtebb formája, ebből is erre a zombie félre értelmezése.
de még az sem vonja magával, hogy valaki zombie legyen ha már meghalt és feltámadt, mondok is egy tökéletes példát: a vámpír. ahhoz hogy valaki vámpírrá váljon először meg kell halnia, a test természetes funkció leállnak és/vagy újak lépnek a helyére, ezért van szükségük a vérivásra
a zombie (és továbbiakban gondoljatok az emberi zombiekra, habár tudott, hogy egyéb élőlények is lehetnek zombie) nem feltétlen táplálkozik emberi szövetekkel; erre is hoznék példát: a 28 nappal késöbb c. filmben a zombie, úgy nevezett "dűhkor" kaptak el, aminek következtében egyszerűen csak szétvertek mindent ami mozog, és ebben a filmben tényleg nem élőhalottakról beszélünk.
onnantól kezdve, hogy egy zombie agyi funkció működésbe lépnek, és átgondolja cselekedetit, már nem beszélhetünk zombieról (lásd: holtak földje, warm bodies)
a the last of us c. remek alkotásban is zombiek vannak, csak abban a játékban a zombiek merően eltérnek az átlag elképzelésben elterjedt nyálcsorgató, agy evő zombie képpel, ezért tudták őket "fertőzöttek"-nek eladni; és a zombiek eme kiváló újragondolása erősen hozzáad a játék remek világához
azonban zombie nem csak fertőzés útján jöhet létre;
a természetes és mesterséges vírusok mellett létrejöhet zombie fekete mágia és voodoo által is (lásd. Alone in the dark 1). Régebbi zombis filmekben meg sem volt magyarázva, hogy miként alakultak ki "azok a lények", létrejöttük tudományos indoklásának elterjedése a Resident Evil első részére tehető.
a zombie a többi természetfeletti (vagy RE óta sci-fi) lénnyel szemben, valamilyen formában a mi valóságunkban is megtalálható, például egy hülye gyerek már olyan sokáig nézi a TV-t hogy agyi működése teljesen leáll és a tudatosság teljes hiányában megy el a hűtőszekrényig majd vissza a képernyő elé, akkor is beszélhetünk egyfajta zombieról, de talán jobb példa erre a komolyabb szintetikus drogok, amik tényleg kihozzák az emberből hogy tisztábban legyen cselekedeteivel (NE DROGOZZATOK!)
most hogy mindenki mindent ért, terjesszétek az igazságot: a zombie nem élőhalott, nem fertőzött, nem (csak) ember; a Zombie az öntudatlan lény!
van kérdés?
22.
Heisenberg
#18: Nem minden fertőzött zombie, de minden zombie fertőzött:D:D
21.
xSHx
Nah, a kis művész lélek... Ha már ilyen okos vagy akkor legalább kioktathattál volna, hogy mi is a Zombie mint fogalom.
20.
suresz
#18: öcsém
. . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==``
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._,-%. . . ..
azt se tudod, mi az a zombie!
19.
crytek
Single valahogy most nem volt az a WTF mint az előzőekben :(
5 óra 40 perc volt a single normál szinten.
Egynek jó volt.
18.
xSHx
Ennek kőze sincs a zombie khoz. Az a Tryarch "védjegye". Ezek inkább fertőzöttek.
13.
jonyjok33r1991
11.
RangerFox
#7: Amin van HDMI bemenet, azzal működni fog. Nem árt 1.4-es high speed hdmi kábel hozzá.
9.
strike19
#1: Nem tartom jobbnak a COD-ot.De igazán lehetne osztott képernyő.
8.
Pharaoh
World Warz Z + Exo Ha a Gears of War-hoz hasonlóan élvezetessé tudnák tenni, barrikád építés, taktikázás stb., még érdekelne is, de a multi eleve kilőve nálam, a single pedig minden éveben "kötelező"!
7.
macilaci40
Mindenki ez fontos XBOX ONE-hoz milyen TV kell mert elvileg függ a TV-től!!!!
6.
kopic
5.
_Botika_
Talán ez az egyetlen dolog amiért megvenném ezt CoD-ot.
4.
wolfwarrior
Az eredeti COD zombikban jobban tetszett a hangulat az atmoszféra az hogy be vagy szorulva egy kis lyukba a felszerelésed gyatra világháborús fegyverek amik és felszerelés, és a dögök csak jönnek jönnek nem tudod miért csak gondolhatod hogy a legyilkolt elllenségek haragja hajtja őket és nem tudod megállítani őket, ha meg klausztrofóbiás vagy és félsz a tömegtől akkor főleg ijesztő.Aztán mint a többi folytatás manapság elfelejti mi volt benne a jó és szépen elfelejti azt.
2.
Ooorky
#1: Lol, egyesek képesek minden kis vacak fűszálba belekapaszkodni csak azért, hogy elmondhassák az "Az Spunkgargleweewee-m jobb!".
1.
strike19
Ezért szeretmem a COD-ot ,mert ők még életbe tartják az osztott képernyős játékmódot.EA megoldhatná valahogy ,hogy lehessen osztott képernyőn Battlefield-ezni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...