Just Cause 3 - kiszivárogtak az első képek?

  • Írta: fojesz
  • 2014. november 4.
  • Képek
Link másolása
Az ugye gyakorlatilag biztos, hogy az Avalanche Studios már dolgozik a Just Cause harmadik részén, a játék bemutatására viszont még várni kell. Most azért megnézhetünk néhány kiszivárogtatott képet róla.

Az előzetes jelek alapján szinte biztosra vehetjük, hogy készül a Just Cause 3, azonban az Avalanche Studios most másra koncentrál elsősorban, és inkább a Mad Max-játékát mutogatja nekünk.

A minap azonban kiszivárgott négy screenshot a játékról, legalábbis az Xbox Underground egyik adminja azt állítja, hogy az alábbi képek a Just Cause 3 Xbox One-os változatából származnak. A látnivalók hitelesnek tűnnek egyébként, de azért tessék fenntartásokkal kezelni őket.

A NeoGAF-en természetesen Shinobi602 is bejelentkezett, tudjátok, neki van az a jó szokása, hogy általában megbízható belsős játékipari infókkal kényezteti a gamereket. A Just Cause 3 kapcsán három apróságot hintett el: cáfolta, hogy a játék free-to-play modellben érkezne (erre a harmadik kép kapcsán tippeltek többen is), ugyanakkor azt is hozzátette, hogy "nem a hagyományos módon" jelenik majd meg, "nem egy darabban" számíthatunk rá.


1.
1.
RayErizo
"nem egy darabban".

DLC-t vegyenek...jó áron van a DLC... :DD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...