Megérkezett az első Assassin's Creed: Unity javítás

  • Írta: Arell
  • 2014. november 13.
  • Letöltés
Link másolása
A Ubisoft bizony lógathatja az orrát a letaglózó pontszámok és a felhasználói visszajelzések hallatán, de hát így jár, aki befejezetlenül árulja a játékát. A döcögő start után gyorsan észbekapó fejlesztők máris kiadták az első foltozást.

A számos hibát, hiányosságot és problémát felvonultató Assassin's Creed: Unity érezhetően rányomta a bélyegét az értékelésekre és a Ubisoft-részvények árára egyaránt. A fejlesztőcég montreali leányvállalata pedig máris közzétett egy nyilatkozatot, mely szerint az első foltozás négyet biztosan orvosol majd az élményromboló hibák közül, amiről már egy látványos videó-összeállítás is készült:

A földön átzuhanó játékosok, a kooperatív játékmódhoz köthető összeomlások, a főmenü betöltésének lassúsága és Arno beragadása a szénás kocsikba az elsők között szerepelnek majd a javításra váró gondok hosszas listájában, melyek megnehezítik és olykor ellehetetlenítik a játékot.

A készítők mindemellett komoly figyelmet szentelnek majd az fps-csökkenések, a grafikus bugok, a partnerkereső szolgáltatás és a játékon belüli valódi pénzben történő tranzakciók problémájának égető kérdésére is. A patch máris tölthető, így ha a konzolotok- illetve játékra szánt PC-tek csatlakozik az internethez, máris indulhat a letöltés.

35.
35.
Sznfctm
#21: Hálisten hogy nem nekem kellett elküldenem a halál f...aluba. ;)
Úgy tűnik, neki manapság minden játék sz.r, nem csoda, ha aggresszív és depressziós. :P

Amúgy AC:U-ban nem csak a framerate drop vagy a pár percenként megállunk 5-10 másodpercre jelenség a zavaró, hanem mintha az útkeresés is butult volna. Futás közben minden lehetséges hordóba beleakad a főszereplő, gyakran kétszer is körbemászik jobbra-fel-balra-le egy-egy ablakot, mielőtt rájönne, hogy be akarnék ugrani rajta, de az igazi ellenfelei mégis a korlátok és a gyepszegély. Ha egyszer fellépett valami keskenyre, akár még egy picit megmagasított útpadkára is, onnantól kezdve ragaszkodik hozzá, hogy ott egyensúlyozzon, forog jobbra-balra, de lejönni, na AZT nem egykönnyen, hiába nyomom már két lábbal a drop gombot.

A grafikus bugokat, néha a világon átzuhanást, stb. megbocsátanám, de a katasztrofális, visszafejlődésnek érződő irányítást és az ebből adódó temérdek frusztrációt nagyon-nagyon nehéz.
34.
34.
Effecta
PS4-en tolom. Nagyon kevés helyen találkoztam framerate droppal, de az esetek 95%-ában feleslegesnek érzem a sok NPC mozgatását. Ez kicsit olyan procipöcs összemérés. Maga a játék gyönyörű, én pl élvezem a játékot, bár még kicsit szokatlan, és túlzsúfolt, de inkább ez, mint tartalom nélküli hányás :) A WD után nekem felüdülés volt.
33.
33.
lolman598
Rogue-ról hallani valamit? Arról tud valamit,hogy ps3-on hogy fut?
32.
32.
kopic
Miért törölték a videót ? -.-

Ez viszont még mindig fent van:
http://www.youtube.com/watch?v=hhl5yjMY0Ws&feature=youtu.be
:D
31.
31.
KopyAti
Pontosan ezt akartam írni! Köszönöm!
30.
30.
Necreon
#26: Azért ne felejtsük el hogy a kettő közel sem ugyanazt az engine-t használja, és míg korábban volt gond az AC-kkal, a Far Cry széria kifogástalan ilyen szempontból...
29.
29.
crashpipi
Mivel havi max egy gémben egyeztem ki a párommal, így most a FC 4 jön, de én sem hiszem, hogy a most meglévő hibák nagy részét ne tudnák orvosolni utólag és temetni kellene a játékot, így szerintem nálam ő lesz a decemberi befutó és valószínűleg konzolra. :) Mivel így legalább utólag eladható!
Mondjuk mivel nem is nagyon van más induló, csak lomok (lásd Crew, Cod) így mondjuk nincs is nagy választási lehetőségem. :D
28.
28.
akifourteen
#27: Tenyleg szep a videok mast mutattak,de vegre tegnap megkaptam en is a jatekot. X1-en tolom es eddig nekem nagyon tetszik.
27.
27.
crytek
Nem kicsit odatették magukat ,a látvány valami kegyetlen ,megkockáztatom,hogy a piacon lévő jelenlegi legszebb game.
Én fikázni nem fikázom,mert patchekkel rendbe hozzák majd.
26.
26.
Drazhar
#8: Kezdhetsz akkor félni, mert ugyanaz az ukrán csapata fogja csinálni a "minőségi" pc portolást akik az AC-t is csinálták.
25.
25.
kristof97
A föld alá beesős bug nekem a Revelationsben jött össze egyszer, meg még egyszer az Hagia Sofiaba is beleszorultam, de messze nem volt ennyire gáz. Ha meglenne a Unity tuti szívnám a fogamat miatta.
24.
24.
B-Shaggy
Vannak bugok és glitchek, ezeket javítják a patchben.

A játékot viszont eddig valahány tesztet olvastam, mind jóra értékelte, egy oldal volt a 10+ oldal között, aki 70-nél alacsonyabbra értékelte, nem értem miért kell megint hülyeségeket beszélni "letaglózó" értékelésekről meg elbaszott játékokról.
23.
23.
Teuton
#6: Ez valószínű az Aranylemez * készítés és a piaci megjelenés közt készült, és nem az utóbbi pár napban.

Aranylemez kép az amit felhasználnak a polcokra kerülő Blu-Ray és DVD lemezeken, ez a tömeggyártás szabályainak köszönhetően több héttel vagy akár hónappal korábban elkészül, amihez utána már készíthetik az első napos javításokat amíg a lemezgyártók felpörgetik a termelést és kiszállítják azokat a boltokba.
21.
21.
#9: Tudom hibát követek el azzal, hogy erre reagálok, de muszáj: 40 perc után mégis hogy a lófaszba lennél képes minősíteni egy játékot, valamint azokat, akik azt élvezni merik?

Az Ubi meg szégyellje magát.
19.
19.
#11: Na ez baj.
Jatekrol neszelunk es az pozitiv hogy nagy a bejarhato terulet meg jo story(amugy egy eros 2es).
De jatek az nincs benne.
Egy jateknal meg ez lenne a lenyeg.
18.
18.
#14: Eljen.
Latom jon meg az emberek esze.
Kivancsi vagyok meddig tart majd a lendulet.
(kb az fc4-ig).
Sajnos....
17.
17.
Neo1989
És holnaptól lehet kapni legalább is MO-n ,jó ég még jó h eszükbe jutott.
Mer ekkora lejáratást nem kéne csinálni.
15.
15.
Davis_and_Duckhead
Én csak azt sajnálom hogy ilyen kiválló grafikusok és művészek idejét és tehetségét vesztegetik inkompetens game designerek és vállalhatatlan kiadók. Bárcsak nekem lenne 1 játékstúdióm ami így le tud modellezni várasokot és ilyen animációkat tud csinálni, biztos nem zászlókat kéne benne gyüjtögetni meg átvezető videókat nézni.
14.
14.
kriszvandaar
Halaval tartozom az ubisoftnak hogy segit a dontesben higy mit ne vegyek meg: AC:UNITY, far cry4, the division
13.
13.
astrometan
Holnap jön nekem is egy.De remélem nem ez a kiadás XDDD
12.
12.
Maximo32HUN
Te szent f@sz az a framerate nem igazán értem hogy lehet az hogy a 4-et ultrán 40 körüli fps-el ezt meg minimal felbontáson low grafikán 20 körüli fps-el játszom senki nem fogta fel csak talán a CD projek red hogy ez a generáció nem a nagy tömegekről szól mindenki ilyet próbál beletenni a játékába lásd: ez, ryse, dead rising 3 na de mindegy egy ac-nak kell lenni ami a legszarabb nem :) baszódjon meg az egész Ubisoft Qumbec
11.
11.
respectpele10
#9: Van olyan akinek nem tetszik az AC 2 ? :D Szerintem nagyon jó játék, sok tartalommal, érdekes történettel, nagy bejárható területtel. Én most tolom 360-on.
10.
10.
lacinho01
holnap megyek érte remélem hogy én már kimaradok a "jóból"
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...