Ilyen érzés játszani az EVE Online-nal

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 24.
  • Videó
Link másolása
Oké, a CCP űrös MMO-je a mai napig töretlen népszerűségnek örvend. A fejlesztők nemrégiben felhívást intéztek a játékosok felé: a csapat hangmintákat kért az ingame chatből és a beérkezett anyagokból drámai trailer született.

Az EVE Online-nal ma is tízezrek játszanak, ahol az előfizetők egy teljesen nyitott világban kalandozhatnak és különféle vállalatokba rendeződve vívják háborújukat. A CCP a drámai és sokszor humoros küzdelmek hangulatát igyekezett visszaadni a legújabb kedvcsinálóval, melynek elkészítéséhez kikérte a játékosok segítségét is. Töredékeket hallhatunk az ingame voice chatből, így nagyjából képben leszünk azzal, hogy milyen érzés az EVE Online-nal játszani.

Az MMO két hétig ingyenesen játszható, ha ki szeretnéd próbálni, ide kattints.

13.
13.
Cellator
Kipróbáltam, nagyon beteg... Borzasztó összetett - pedig még csak a tutotial első missziói közt vagyok. Baromira tetszik
12.
12.
ThorY
#9: A PLEX ára most ment le 890.000.000-ra, 930-ról.
11.
11.
Cellator
Basszus, ki is lehet ráadásul ingyen próbálni... 5 faj... Nem olvashatok több cikket itt :D
10.
10.
Cellator
#9: és #8, köszi. Borzasztó jól hangzik, és igen ,reméltem, és gondoltam is egyben, h a sok kis taknyosnak ez túl magas, így tényleg csak az értelmesebbje játsza. Lenne egy kicsit több szabadidőm, tuti kipróbálnám ,csak most attól tartok hogy így y sport rovására és mellette a gyerekek nevelésének menne ez kárára. Ezért sem mertem megvenni pl az Elder Scrolls Onlince-t sem :) Na, majd ha kicsit idősebbek lesznek a lurkók, lehet belevágok, nagyon jól hangzik. Van ez egyébként PS-re is, vagy ez csak PC? Na, jó, rákeresek.. Eddig direkt nem mertem, de most megtötöm a jeget :)
9.
9.
YuriLexandro
Pontosan, havidíjas, annyira nem vészes nem tudom most mennyibe fáj. Kb olyan 3000 ft (de nem akarok hülyeséget mondani). Ezt kifizeted havonta és ennyi, nincs mikrotranzakció ezért kapsz 30 nap játékot és hogy mit csinálsz abban a 30 napban rajtad áll, aki ügyes és hamar ráérez az kezdőként is ki tudja termelni a pénzt játékon belül ami elég a következő havi díjra. Játékon belüli pénz az ISK, 550-650 Millió ISK körül mozognak játékon belül a havidíjjak (PLEX), csak viszonyítás képen egy csatahajó ára olyan 160-250 millió, de ez mindig változik mivel játékon belül is van infláció, kereslet kínálat stb.... Konkrétan azt csinálsz játékon belül amit akarsz. Volt egy szerencsés menetem, kezdő karakterrel, böngészem a piacot, észrevettem, hogy 12 rendszerrel arrébb 17 szeres áron vesznek egy terméket, meg is pakoltam a hajómat ezzel, mire odaértem már csak a termékeim 40%-t tudtam eladni, mivel mások is résen voltak, de így is a bevételem 350 millió volt 5 milliós befektetésnél :D Sajnos ilyen az 1 év alatt egyszer fordult elő, szerencse, idő és egy kis hozzáértés is kell :) itt nem találsz 12 éves játékosokat, zömével 20-60 között van, nekem is volt egy 55 éves ismerősöm a játékban :) Oldalakat lehetne teleírni ezekről :)
8.
8.
Veldspar
#7: Fix havidíjas, de ha van pénzed, in-game pénzből is mehet.

Bővebben: http://community.eveonline.com/support/knowledge-base/article.aspx?articleId=495
7.
7.
Cellator
#6: Na, végre valaki aki játszott is vele. Köszi, sejtettem h valami ilyesmi lesz, nagyon jól és izgalmasan hangzik, de sajnos igen addiktívnak is.Ezek szerint ez is mikro tranzakciós? Vagy van egy fix havidíj és ennyi? Az erőforrások vehetők pénzért is?
6.
6.
YuriLexandro
Én majd egy évig játszottam vele, valóban jó kis játék és magába szippant. CSAK :D
Ilyen csatákban és látványban csak akkor lehet része az embernek ha nem sajnálja a hajóját ha kilövik alóla, csak példaként, nekem 1 évembe telt mire lett egy anyahajóm (igaz nem csak erre gyúrtam) és ez közel sem a csúcs a játékban, rengeteg pénz nyersanyag és időbe került, majd ezt végignézni ahogy 2 perc alatt kilövik egy látványos csatában hát nekem sajna nem ért annyit, viszont ha így játszik az ember akkor mást sem csinálsz csak azért játszol, hogy kidolgozd a következő havi díjat és így a játék munkába csap át. Egyrészről ezért is hagytam abba. Rengeteg mód van arra hogy pénzt csinálj a játékban de sajnos a pénz csinálás monoton. Ha valódi pénzzel fizeted a havi díjat és csak azért farmolsz hogy megvedd a következő hajódat akkor nyilván jobb, de én sóher voltam :D
No meg persze társaság függő is hogy hova kerülsz.
Pl mikor megtámadták a rendszert ahol mi is volt és ki kellett üríteni, jöttek mentek a teherszállítók, dreadnough-tok, anyahajók, fegyveres kíséret izgalmas és látványos volt, vagy mikor egy teherhajót csempésztünk le ellenséges területen. És ezek voltak a valódi játékos izgalmak mikor kilövik a hajód karaktered és nincs load game vagy respawn ott és akkor buksz mindent és ha az embert ez annyira nem érdekli akkor jöhetnek a videóban látott csaták :)
5.
5.
Cellator
#1: +1 Dettó, iszonyat összetett, nagyon jól néz ki, és határozottan életszagú, tuti örökre rajta ragadnék, ez az a kategória, amit nem szabad kipróbálni :)
4.
4.
antiqwiz
Remélem Star Citizen is lesz ilyen hangulatos :)
3.
3.
Chrome1986
Kérjenek hasonlót a Dust-ból, és megtanulnának minden nyelven káromkodni.
2.
2.
Bohner
teljesen egyetértek...bonyolultnak tűnik, de maximálisan beszippantós.
1.
1.
Cipo3
Hát ez aza játék amivel nem merek elkezdeni játszani mert örökre ott ragadok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...