Destiny: The Dark Below - az utolsó trailer

  • Írta: Shifty
  • 2014. december 5.
  • Érdekesség
Link másolása
Jövő héten válik letölthetővé a Destiny első méretesebb kiegészítője, a The Dark Below, ami annak rendje és módja szerint megkapta utolsó, premier előtti kedvcsinálóját.

Jövő héten, egészen pontosan december kilencedikén mutatkozik be a Destiny első komolyabb letölthető tartalma, a The Dark Below. A PlayStation és Xbox konzolokra egyaránt érkező DLC többek között új fegyvereket, kiegészítőket, páncélokat, sztori küldetéseket, multiplayer arénákat és kooperatív kihívásokat (új Strike és új hatfős Raid) fog tartalmazni.

A The Dark Below a 35 dolláros Season Pass-t már megvásárlóknak ingyenesen, a többieknek pedig 20 dollár ellenében lesz elérhető.


A Bungie természetesen ezután se áll le a Destiny frissítésével, a jövőben ugyanis érkezik a második nagy tartalmi bővítés, a House of Wolves.

4.
4.
jarlaxle
Remek játèk nem kell megmenteni...Stranger... Kár érte nem kell megmenteni...
3.
3.
sajttaller
#2: szerintem játékosa válogatja, van akinek bejött ez a stílus, és nincs mit megmenteni, van akinek meg nem, és 3 DLC se fog javítani rajta... én pl minden nap ha van szabad időm, akkor játszok vele egy keveset, de van aki pár óra után megunta.
2.
2.
Stranger
#1: Szerintem várj meg egy végleges kiadást, egy DLC nem menti meg.
1.
1.
KopyAti
Nnna!
Szépül ez, bővül ez, aminek örülök, mert most szándékozom megvenni fizukor!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...