Tényleg készül az új God of War PS4-re

  • Írta: zoenn
  • 2014. december 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Alighanem a tegnap esti PlayStation Experience egyik legnagyobb bejelentése az új God of War volt, annak ellenére, hogy még semmit sem láthattunk belőle. A megerősítés a fejlesztői kérdezz-feleken hangzott el.

Az új God of War munkálatai már elkezdődtek Sony Santa Monicánál - tudtuk meg Cory Barlog kreatív direktortól a sorozat múltjáról szóló fejlesztési kérdezz-felelek során. Noha az úriember nem ment bele a részletekbe, annyit elárult, hogy biztosan nem előzménnyel lesz dolgunk.

Kratos sztorija a God of War III végén lezártnak tekinthető, szépen rendet rakott az istenek között az Olümposzon - kíváncsiak vagyunk, hogy milyen irányba lehet terelni a történetet. Sőt, még az sem mondható meg, hogy Kratos lesz-e a főszereplő, vagy valaki más.

Barlog az IGN-nek azt nyilatkozta, hogy örül az új résznek, de a játékról csak a következő két év folyamán hallhatunk többet. Ez annyit jelent, hogy 2016-nál előbb biztosan nem kapunk új God of Wart.

44.
44.
#27: ezt magam sem mondhattam volna szebben :)
de Kratos az alap hogy benne kell legy egy GOW-ban, nélküle semmit sem ér, ráadásul nem is biztos hogy meghalt - ugyebár.
43.
43.
kexiaxel
Nem nehéz folytatni:
Athena nem hadja meghalni azért amit a világgal tett, így Kratosnak tovább kell szenvednie látomásaitól .....
Megtalálja a módját, hogy felélessze az isteneket bosszút állhassanak kratoson Feleségét és lányát kínozzák mivel őt csak ezzel lehet megtörni!
kratos bebörtönözve fegyvertelenül megtörve láncok között végignézi hogy családja meghal Ares keze által és az alvilágba kerül ahol hades az úr
Így hát szövetséget kell kötni újra a blade of exile el hogy a családja lelke békében nyugodhasson

Itt e reboot és egyben folytatás Godof War 4 :)
42.
42.
Ragnarox007
#41: Osztom a véleményed, viszont ha nem Kratos lesz benne, akkor ne is legyen God of War a címe, mert nélküle minden, csak éppen nem az aminek lennie kéne :D
41.
41.
guitarlord
Megmondom őszintén a Playstation Experience-től ennyit vártam: legyen Uncharted 4 gameplay -> meglett, új God of War, legalább bejelentés -> megvolt, Gran Turismo 7, bejelentés, esetleg egy kis trailer -> nahh ez nem jött be, de annyi baj legyen :).

Várom szeretettel, az sem érdekel, ha netán nem Kratos a főhős, rengeteg jó mitológia van, ahová beilleszthető a Mindenkire magasról tevő, félisten, izomkolosszus önkéntes rendrakó karakter :).
40.
40.
PaprikaJancsi
#38: De nem ilyen mértékben. Ezt szerintem fontos kihangsúlyozni.
39.
39.
PaprikaJancsi
#37: Vigyáz mit beszélsz. Mindjárt jön az nagyon elmés Megmondókapitány, és leírja, hogy ,, azért nem veszel Ps4-et, mert megutáltatta veled a közösség".
Én is pont ezt írtam még régebben, és jól megmondta a tutit. Szánalmas :D
U.i.: Ha kedved lenne SuperSmash-ezni, akkor játszhatnánk majd. :D
38.
38.
simon 555
#37: Ez igaz az Xboxos és pc-s magyar communityra is, sőt, hatványozottan igaz.
35.
35.
Yanez
#34: Amúgy lehetetlen minden jóval játszani, mert annyi játék van már, hogy ha dolgozni/tanulni sem kéne, akkor sem lenne idő mindre. Én is kihagytam jónéhány ütős játékot, amelyeket ha pótolni akarok, folyton jön egy csomó új cuccer, így gyakorlatilag szinte soha nincs időm a pótlásra.
34.
34.
giga321
#24: CsakUC 1 2 3 at néztem végi meg Last of Us-t és tök jó élmény volt végig izgultam mert olyan volt mint egy film.

És igen pontosan tudom miket hagyok ki fáj is a szívem 1-2 játék miatt, de nekem elég 1 konzol és 1 pc. Idáig nem volt lehetőségem konzolt venni mert csóró voltam mint a templom egere és suliba jártam stb. A családomtól meg nem kérek pénzt konzolra mert az milyen gáz már? Én vártam addig amíg egy fasza munkahelyem nem lett az meg már hab a tortán hogy bejelentették a next gent mondom akkor én már nem fogok ps3-at venni ahnem egyből ps1 után next genbe vágom magam

RDR-t toltam havernál tényleg jó fáj is a szívem de ez van. Túl tudom tenni magamat rajta :D Plusz amúgy is válogatós vagyok. Lehet, hogy neked ami kötelező az engem hidegen hagy #levendula. Pl: a hevy rain meg a ressistane sose érdekelt. Infamous igen de szerencsére ps4-re is jött egy Infamous ;)
33.
33.
Blueberry
Ahha:akk rebootban pl.: kratost nem árulják el az istenek hanem a titánok ellen kell megvédeni az olümposzt?
32.
32.
Cipo3
#30: Nem pont ellenkezőleg. Reboot az az amikor már mindent elmeséltek ezért újra kellene kezdeni a történetet minden kánont eltörölve. KB mint a star warsba most.

így lehet, hogy XY aki anno meghalt most nem fog vagy épp fordítva. De leginkább egy csont más történetet kapsz. De persze néhány elemet megtartanak, hisz ez a játék tetszett mindenkinek, a gyökereknek maradniuk kell.
30.
30.
Blueberry
Off:most olvasom hogy, nincs kizárva reboot( hozzáértőktől kérdezem:a reboot az mikor a történet ugyanaz cs teljesen felújítva?)nem annyira jó ötlet mert jobban érdekel mi lesz Kratos sorsa :))) + h&s királya (1000szer) semmi hozzá hasonló nincs :))) apropó:milyen jól festene a kratos skin a ps4-re (vörös+fehér)
29.
29.
DarkLord
#21: Ha lesz új rész, akkor biza azt a ziccert sem fogják kihagyni, hogy új gépekre is felturbózzák a régebbi részeket.

Amúgy eltudnák egy olyan opciót képzelni, mint a mostani AC-ban volt, mikor összezavarodott az idő és Arno egyszerc sak a 2. világháború idejében találta magát így Kratos-t is beletudnák egy másik korba rakni és már mehetne is a kaszabolás.
28.
28.
Blueberry
+1
Első sorban ezért vettem ps4-et cs elsiettem ;) a fehér gép "szebb-egyedibb" :D
27.
27.
p3ti
Gow 3 után nekem az Ascension csalódás volt. Igazából egy jó GOWért képes lennék PS4et venni
26.
26.
TheDeathFlash
Egyszerűen ez a H&S műfaj királya :) Minden részt kismilliószor végig vittem,annó ps2 re ez volt az első játékom :) Mindenkinek ajánlom :)
24.
24.
Yanez
#15: Hidd el giga, a YT-n szerzett "élmény" mély feledésbe merülne, ha magad tolnád ki ezeket a gamékat!
22.
22.
kopic
Új főhőst, és mitológiát kérek.
21.
21.
Blueberry
B4sszák meg maguk :( még büdös 2év!!!addig adhatnának valami feldolgozást (remastered)
18.
18.
JackBauer
#15: Szerintem úgyis kijön idővel PS4-re az összes. Nem hülye a Sony sem.
17.
17.
felegyi
#15: Nos ez felér egy kasztrálással... sosem értettem a Youtube-on megnézem hozzáállást. Én várok amíg lehetőségem van kivinni, egy PS3 használtan flash-elve 35 rongy, vagy ha van valakinek a baráti körből kölcsönkéred. Hidd el megéri, pre-gen de attól még hatalmasat lehet gamelni rajta alias God of War ami egy élmény volt!

16# Jah igen, csak az Ascension-t toltam ki, a 3-ért el kell menjek spanhoz :) abban van Kronos igazad van!
15.
15.
giga321
#9: Hát sajnálom de emiatt nem fogok beszerezni egy ps3at. Én már nextgenben tolom és elengedtem a "pastgent". Ami érdekelt úgy is megnéztem youtubeon. PL: uncharted 1,2,3 meg Last of Us.
14.
14.
Hát ha Kratos lesz ismét, és nem előzményben, akkor már csak az első és második rész közé való sztori ékelésének lehetősége maradt. Kíváncsi vagyok hogy oldanák meg, de én arra szavazok hogy inkább találjanak ki valami mást.
13.
13.
Chelseafan1989
nagyon jó hír én azért örülnék ha ez is Kratossal lenne mert ez a név összeforrt a GoW-al.
Kíváncsi leszek nagyon de 2 év nagyon sok idő de legalább egy jó játék lesz belőle remélhetőleg!
12.
12.
felegyi
#10: Kronosz-t még nem nyírta ki Kratos, bár eddig tudtommal meg sem volt említve a szériában de ő még egy jó sztorival rendelkező antihős lehetne... de rengeteg út van amin Kratos elindulhatott, lehet még vele mit kezdeni!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...