Dying Light - Halálos fegyverarzenál

  • Írta: Shifty
  • 2014. december 9.
  • Hír
Link másolása
Kezdenek felpörögni az események a Techland zombis játéka, a Dying Light körül, ami érthető, hiszen január végén végre felmászik a polcokra a játék. Új gameplay videót kaptunk róla.

Felpörögni látszanak az események a Dying Light körül, a múlt héten megerősített gépigény és Season Pass tartalom után ugyanis újabb érdekességgel tudunk szolgálni, ezúttal az IGN jóvoltából.

A magazin ugyanis rátette a mancsát egy újabb játékmenet bemutatóra, amiben ezúttal azokat a fegyvereket mutatják be, amelyekkel nagy eséllyel túlélhetünk egy napot a karanténzónában.


A Dying Light január 30-án érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Köszi a tippet, Kupai97!

3.
3.
imchristailor
Hááááát, ez az ugorjunk le a 3 emeletes épület tetejéről a kocsira meg a zombira és nem lesz semmi bajunk ez nagyon nem jön be. Nekem annyira elveszi a veszélyérzetet . . . nem értem miért kell hagyni, hogy 10 métert zuhannyunk és le se sz*rjuk. Meg az az elektromos vajazó kés is nevetséges, de az még kisebb probléma :D
2.
2.
azureknight0715
Hát nem tudom hogy erre mit mondjak... Valamiért olyan érzésem van mintha egy ac-t néznék csak fps-ben és zombiköntösben. Illetve van néhány dolog ami nem tetszik. 1. Ennyi telik a zombiktól megütnek vagy mi? Legalább megragadnának vagy valami, jó példa erre a no more room in hell ami szerintem verhetetlen zombis játékként. Ott tényleg számít ha a zombi elkap. 2. Mit keresnek a tetőn a zombik? 3. 5-6 emeletes házból leugrik egy autóra és semmi baja? Na ne már...
1.
1.
godach
És január 26.-án nCore-ra loool
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...