H1Z1 - Januárban a Steam Early Access-en

  • Írta: Shifty
  • 2014. december 9.
  • Hír
Link másolása
A Sony Online Entertainment megerősítette, hogy posztapokaliptikus, zombis MMO játékuk, a H1Z1 januártól elérhető lesz a Steam Early Access-en, így aki szeretné, idő előtt kipróbálhatja majd a játékot.

Hamarosan komoly kihívót kaphat a DayZ, a Sony Online Entertainment ugyanis bejelentette, január 15-től 19,99 dollár ellenében elérhető lesz a H1Z1 a Steam Early Access keretén belül. A cég elnöke, John Smedley azt is megerősítette, két különböző verziót kap majd a játék.


Az első lesz a már említett korai steames hozzáférés, ami közel sem tükrözi a végleges játék minőségét, így Smedley mindenkit figyelmeztet, hogy aki a végleges változattal szeretne majd játszani, az most ne vegye meg a steames korai verziót, annak a célja ugyanis az, hogy a visszajelzések alapján tovább finomítsanak a játék minden elemén. A második egy drágább, s értelemszerűen több mindent tartalmazó változat lesz, de annak tartalmáról csak később tájékoztatnak minket a készítők.

A H1Z1 PC-re és PlayStation 4-re fog megjelenni, ha pedig szeretnél többet megtudni a játékról, olvasd el előzetesünket.

Köszi, Kupai97!

7.
7.
Kupai97
Ezek a DayZ féle projektek sosem jöttek be.
Nem értem, hogy, hogy van több millió felhasználó rajta.
Nem azt mondom, hogy élvezhetetlen meg rossz, csak furának tartom.
Ettől még persze lehet szédületes.
6.
6.
anteris
És akkor ez most hogy van? Mert a weboldal alján az áll, hogy Free to Play. http://i.imgur.com/elLiQY9.png
5.
5.
pjoco
20 euró. -.- Pedig mennyire vártam. Nem gondoltam ennyibe fog fájni. Pláne ha ez is úgy kezd mint a DayZ és egy kezdetleges bugos optimalizálatlan fos lesz.
4.
4.
Szerintem is nagy baromság ez az egész, és az a vicc, hogy az emberek meg simán benne vannak, vesznek ilyen félkész marhaságot, amit szép lassan vagy csinálnak vagy nem, de hogy egyes játékok évekig így alfában és bétában szórakoznak...nem semmi.
3.
3.
randall13
Ezt egyáltalán megtehetik? Mert a leírtak alapján aki megveszi a korai verziót, az még csak meg se fogja kapni a véglegeset, ergo a játék EA változata 100% hogy nem készül el. Ez esetben már valóban csak arról van szó, hogy a játékosok fizetnek a tesztelésért.
2.
2.
godach
Ezt én sem értem. Legközelebb a BF Hardline 2 is Early Acces-el jön?
Ez az EA nem arra lenne, hogy a kis pénzmaggal rendelkező fejlesztőket támogassák?
Bár, nem is érdekel. Szer ez ahogy van.
Épp annyi értelme, hogy most már hivatalosan is árulhatnak félkész játékokat.
Ha nem lenne a Wasteland 2 és a Dead State nem bánnám, ha sose láttam volna ezt a fost...
1.
1.
mestermagyar
Amúgy ezt hogy a seggembe ötlötték ki? Géniusz lehetett aki tette...

Miért nem fordítva csinálják, tehát ingyen kipróbálod EA alatt, aztán aki élvezi, még meg is veszi megjelenés után. Trilliárdos sonynak mi a seggemnek kell kickstartert játszani egy kis fos játék miatt?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...