2014 legolvasottabb cikkei a Gamekapcson

  • Írta: fojesz
  • 2014. december 29.
  • Toplista
Link másolása
Statisztikaalapú összefoglaló-sorozatunk a végéhez érkezett, az utolsó felvonással, a cikkek listájával vagyunk még adósak nektek. Ha kíváncsi vagy, melyik volt a legolvasottabb tesztünk, erre fáradj!

Ezúttal is azok a szabályok, amik a korábbi összefoglalóknál: az idén megjelent cikkeket szedtük listába, méghozzá objektíven, a Gamekapocs látogatottsági adatai alapján. Lássuk őket!

10. Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes teszt

Idén visszatért végre a Metal Gear Solid-sorozat, igaz, egyelőre rendhagyó módon a Ground Zeroes alcímű felvezető játékkal kellett beérnünk. Habár az ár/érték-arány miatt sok kritika érte Kojima új ötletét, nekünk nagyon tetszett - 10 pontot adtunk rá.

9. Alien: Isolation teszt

Habár az Alien: Isolation is megosztotta a játékosokat, az talán kijelenthető, hogy az Aliens: Colonial Marines után javítani tudott a Sega. Az Isolation tökéletesen adja vissza az eredeti Alien-film hangulatát, ennyire még sosem féltünk xenomorphtól. 8.5 pontos lett.

8. Sniper Elite III teszt

A Sniper Elite-sorozat is folytatást kapott idén, a második világháborús taktikai lövölde új részében Afrika felé vettük az irányt. 8.7 pont volt a jussa.

7. Car Mechanic Simulator 2014 teszt

Ritkán foglalkozunk hülye játékokkal, és akkor is inkább a Napi WTF-rovatunkban szorítunk helyet nekik, a Car Mechanic Simulator 2014 azonban valahogy rést talált a pajzson. Leteszteltük hát, 6.5 pontot kapott.

6. South Park: The Stick of Truth teszt

Az Obsidian-féle South Park-szerepjáték igazi meglepetés volt, én nem is reméltem, hogy ennyire jó játékadaptáció készülhet Trey Parker és Matt Stone sorozatából. Ha játékmechanikailag nem is kifogástalan, a rajongóknak kötelező kipróbálni! 8.4 pont.

5. Dark Souls II teszt

A Dark Souls második része is megérkezett, és szerencsére ez is az elvárásoknak megfelelően teljesített: okos, összetett és nehéz is. Technikai oldalról azért bele tudtunk kötni, ezért kapott 8.5 pontot.

4. Far Cry 4 teszt

A Ubisoft szokás szerint több nagy dobással is készült az idei évre, azonban ezek közül csak az egyikkel lehettünk igazán elégedettek, és ez a Far Cry 4 volt - és azért ez sem rajtolt zökkenőmentesen. Akárhogy is, a kyrati kaland tényleg jól sikerült, 8.8 pontos lett nálunk.

3. Thief teszt

Talán még emlékeztek rá, hogy volt egy új Thiefünk is az év elején, amit ugyan nagyon vártunk, de aztán nem igazán voltunk kibékülve vele. 7.5 pont áll a tesztünk mellett, nem véletlenül.

2. Watch Dogs teszt

Ne szépítsük, a Watch Dogs az év egyik nagy csalódása. A Ubisoft sok szépet ígért nekünk, de végül nem tudott megfelelni az elvárásainknak, így nem mondhatnánk, hogy tűkön ülve várjuk a folytatásokat. 7.3 pontot kapott tőlünk.

1. Wolfenstein: The New Order teszt

A Wolfenstein: The New Order is meglepett bennünket, a MachineGames FPS-e hangulatában a klasszikus Wolfenstein 3D-hez nyúl vissza, és játékmenetében sem erőlteti a divatos megoldásokat. 8.5 ponttal végzett.

9.
9.
Hidalgo
A Jézuska hozta a Wolfeinstein-t és a SE3-at, a FC4 és SP még a listámon van :)
8.
8.
stuie
Nekem az év abszolút pozitív csalódása a far cry 4 volt. Kimaradt anno a 3. Félve ültem le elé.
Szórakoztató, szép és élvezetes játszani vele.
6.
6.
Play93
#4: 16E= 16 euró. Néha picit gondoljatok bele :D :D
5.
5.
hedzsooo
#4: Ezt én sem értettem, már simán lehet kapni a digi verziót PC-re min. 50%-os kedvezménnyel! Oo :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...