PlayStation Plus - a januári ingyenes játékok

  • Írta: Shifty
  • 2014. december 31.
  • Érdekesség
Link másolása
Nemcsak az Xbox Live Gold-előfizetők, hanem a PlayStation Plusra feliratkozók számára is remekül rajtol majd a következő év, a januári ingyenes játékok között ugyanis találunk inFamoust, Prototype-ot és Duke Nukem 3D-t is.

A Microsoft után a Sony is bemutatta a következő hónap ingyenes, PlayStation Plus-előfizetők számára letölthető játékokat.

A PlayStation 4-tulajdonosok az inFamous: First Lightot és az indie puzzle The Swappert kapják meg, míg PlayStation 3-on a Prototype 2 és a DuckTales Remastered lesz ingyenes. Ezúttal se maradnak ki az akcióból a PlayStation Vitával még rendelkező tulajdonosok, ők a Duke Nukem 3D - Megaton Edition és a Woah Dave! játékokat szippanthatják majd le a PSN-ről.

18.
18.
Aanash
#12: Istenem de szerettem a Castlvania-t....
Sajnos a Lords Of Shadow 2-t már nem vittem végig,annyira nem fogott meg mint az első része.
17.
17.
kopic
Prototype 3-at akarok !!!:'(
16.
16.
DON GONDOCS
#15: na remek mert most semmi értelmes nincs ps3on a storeban.
15.
15.
Spectrum
#11: Január 7-én jön a part2.
12.
12.
KeXxX
PS3-on egy Thief-re vagy Castlevania-ra számítottam de a Prototype 2 se lesz rossz.. főleg ingyen. A Swapper az nem cross-platform?
11.
11.
DON GONDOCS
Ma a frissítéssel jön a január sale part 2?
10.
10.
RangerFox
Ps Vitával MÉG rendelkezők. XDD
A Duke Nukemot sajnálom, szívesen játszanék vele..
9.
9.
tupaccc
8. jó én azért morogtam rá, mert ps3-on ingyenes volt, és az év folyamán rengeteg indie cím jött ingyen, amikre azt mondtam, hogy még ingyen se tölteném le. De ha minden év végét ilyen brutálisan fognak zárni, akkor maximálisan elégedett leszek :-)
8.
8.
Megmondókapitány
#5: Nem kell hozzá sok ész, hogy ezt az ember belássa, még akkor is ha nincs ps-e... 1 évre 35 euró, cserébe havonta ingyé játék és egyéb szolgáltatások... hülye aki ezt negatívan fogja fel.
7.
7.
Damon20
#5: énis valahogy így áltam kezdetbe a pluszhoz, de annyi játékot kapsz ingyen aminek az össz ára megvéve nagyon sok lenne
6.
6.
Yanez
Infamous, Ducktales, ezekkel szépen elleszek egy darabig, bár nélkülük is tele vagyok. :)
5.
5.
tupaccc
Sok pc-s troll mondja, hogy mekkora barmos a konzolos, hogy fizet a PS+ tagságért, meg ilyenek. Én is mindig azt mondogattam, hogy nem vagyok hajlandó ilyenért fizetni, de tévedtem, rohadtul megérte.
Nemrég vettem éves PS+t 35euróért, és ha ezt a rövid időszakot nézem, megkaptam a Plants vs Zombies Garden Warfaret, Injusticet, és most majd az Infamous FL-t ingyen. Ez a három játék összára újonnan 75euró körül mozog. :-)És nekem mindhárom nagyon bejön.
3.
3.
Damon20
2.
2.
lacinho01
ezt már tudtuk. de pontosan mikortól is lesznek elérhetőek?
1.
1.
Effecta
Én meg hülye fejemmel megvettem a First Lightot :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...