EVE Online - 1500 dollárt vesztett egy raiden

  • Írta: Shifty
  • 2015. január 5.
  • Érdekesség
Link másolása
Az EVE Online ismét bizonyította, hogy ha valaki nem elég körültekintő, akkor bizony hatalmasat tud bukni benne. Az egyik játékos egy raid során ezúttal 1500 dollárt bukott, és mindezt saját figyelmetlenségének köszönheti.

Az EVE Online egyik fontos eleme az úgynevezett PLEX (Pilot License Extension), amit valódi pénzért lehet megvásárolni, hogy aztán kereskedhessünk vele a játékban, ezzel meghosszabbítva előfizetésünket.


Ozuwara Ozuwara 1500 dollár értékben vásárolt PLEX-et, valamiért mégis úgy gondolta, jó ötlet, ha egy teljesen védtelen, főként újoncoknak szánt Caldari űrhajóba pakolja a rakományt, s azzal próbálja meg eljuttatni egyik helyről a másikra. A feltételezés sajnos hibásnak bizonyult, egy raid során ugyanis pillanatok alatt szétlőtték a hajót, ezzel pedig megsemmisült a teljes rakomány is, így az 1500 dollárnak is búcsút inthetett Ozuwara Ozuwara.

14.
14.
Tehát vett pilóta licencet cirka 350'000 ,- huf-ért ( mert anélkül nem lehet tán játszani ??? ) gondolom sokat, majd ezeket a licenceket berakta egy hajóba ( ??? ) és elmert raid-ni, ahol lelőtték. Minden világos... :D

Már csak egy kérdésem maradt: Ki a f*szom az az Éva és miért ilyen népszerű, hogy egy """raid"""-ért ennyit fizetne neki ?! :DDD
13.
13.
Dio papa
Milyen "raid" könyörgöm? :)
11.
11.
PrimYaz00
#10: Azta, de jó a konzolosoknak :D
10.
10.
Juha
Na Pc-fanok, bezzeg konzolon 3000-et is lehet bukni :-)
7.
7.
mestermagyar
ÁÁÁ minden free to pay játékba ilyet!!!
5.
5.
PrimYaz00
Aki olyan hülye, hogy ilyenbe pénzt tesz, az meg is érdemli...
4.
4.
anarchoid
3.
3.
anarchoid
Az illeto neve nem eliras ? tenleg "Ozuwara Ozuwara" lenne ? :)
2.
2.
azureknight0715
Nemrossz:D Kevés játék van, aminek van valóságban is érezhető tétje. Legközelebb megfontoltabb lesz :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...