Halo 5: Guardians - nem lesz több bétateszt

  • Írta: fojesz
  • 2015. január 6.
  • Hír
Link másolása
A 343 Industries nem tervez több bétatesztet a Halo 5: Guardians megjelenése előtt, tehát a december 29-én indult teszt az első és egyben utolsó lehetőség is arra, hogy idő előtt kipróbáld a játékot.

A 343 Industries fejese, Josh Holmes az IGN-nek adott interjújában azt mondta, hogy nem terveznek több bétatesztet a Halo 5 megjelenése előtt. Az első és utolsó lehetőség a tesztelésre tehát az a próbaidőszak, ami épp most zajlik, és amihez csak a Halo: The Master Chief Collection vásárlói és az Xbox One Preview Program tagjai csatlakozhatnak.

Ez a hír azért is meglepő, mert többen a megjelenés távolsága és a bétateszt specifikus elnevezése (Arena Multiplayer Beta) miatt arra tippeltek, hogy a későbbiekben még ki lehet próbálni a játékot, sőt valószínűleg nem kevesen bíztak egy valamivel nyitottabb tesztelési lehetőségben is.

Holmes szintén az említett interjúban mondta el azt, hogy hamarosan megmutatják a Halo 5 multijának nagyobb térképeit és jármű-orientált játékmódjait is. Ezek értelemszerűen még nincsenek benne a most futó bétában, amely kifejezetten a játékosok karaktereinek új képességeire koncentrál. A korai változat ettől függetlenül még fog bővülni: mától lehet például arra szavazni, hogy a Pegasus vagy az Orion pálya kerüljön-e be a legközelebbi frissítés alkalmával.

A GK Halo 5-ös bétatesztjét itt olvashatjátok el.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...