Broken Age - Tavasszal jön a dobozos változat

  • Írta: Shifty
  • 2015. január 8.
  • Érdekesség
Link másolása
A Double Fine Productions megerősítette, az eddig csak letölthető formában elérhető Broken Age idén tavasszal dobozos formában is beszerezhető lesz. Így biztossá vált, hogy hamarosan érkezik a játék második felvonása is.

A Double Fine még tavaly egyezett meg a Nordic Games-szel, miszerint több korábbi sikerjátékuk (Costume Quest, Stacking és Psychonauts) az ő közreműködésével kap ismét dobozos formát. A megállapodás most kiterjedt a tavaly tavasszal bemutatott Broken Age-re is, aminek első felvonását idén tavasszal követi a folytatás, így feltételezhetően a dobozos verzió mindkét részt tartalmazza majd.

A bolti kiadás Linux-ra, Mac-re és PC-re lesz elérhető, arról azonban semmit se tudni, hogy a korábban bejelentett PlayStation 4-es és PS Vitás verziók is kapnak-e dobozos változatot.

1.
1.
Gorrister
Külföldi kaland portálok szerint a dobozos verzió az első részt fogja tartalmazni ezt alátámassza az is, hogy a Double Fine hivatalos fórumán azt írják a második rész még csak február végén/március elején kerül béta fázisba.
Ismerve a Double fine munka tempóját csak valamikor nyáron fog érkezni a második rész.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...