Shiftlings - platformjáték a Sierrától

  • Írta: zoenn
  • 2015. január 16.
  • Bejelentés
Link másolása
Úgy látszik, az Activision tényleg komolyan gondolta, hogy könnyed hangulatú független címeket ad ki a feltámadt Sierra égisze alatt. A Shiftlings egy puzzle elemekre kihegyezett sci-fi platformer, mókás karakterekkel.

A tavalyi Gamescomon robbant a bomba, miszerint hat évvel a bezárása után a Sierra visszatér. Az Activision karolta fel a brandet újra, amely aranykorában leginkább a grafikus kalandjátékairól volt híres. Ám az új King's Quest előtt egy teljesen más stílusú játékot adnak ki a Sierra égisze alatt, ez lesz a Shiftlings.

A Rock Pocket Games által készített platformjáték tavasszal érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, amelyben két imádnivalóan ostoba űrlényt irányítunk, akik egy tömlő segítségével csatlakoznak egymáshoz. Az egyik figura kicsi és fürge, míg a másik lufiként felfújódik - méretüknél és súlyuknál fogva különböző fizikaalapú fejtörőket oldhatnak meg.

Az ötven pályát és öt különböző bolygót tartalmazó Shiftlingsszel egyedül vagy barátunkkal az online kooperatív módban is játszhatunk.

2.
2.
#1: És akkor most soroljuk fel még az összes olyan játékot, ami egy picikét is hasonlít bármely korábban megjelentre.

Nem is hallottam, hogy a Sierra visszatér. De örülök neki.
1.
1.
Yanez
Nocsak, nocsak! Egy kisebb, és egy nagyobb darab szereplôvel kell logikai feladatok sorozatát megoldani. Hol is láttuk már ezt? Escape Plan, Psvitára. Mintha csak azt látnám, más köntösben. Az EP fekete-fehér megjelenítése, és beteg hangulata jobban bejött, de az a játék sem egy nagy eresztés. Talán a co-op majd dob ezen az alkotáson!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...