Ajándék játék a GTA V PC-s előrendelőinek

Link másolása
Különleges ajánlattal állt elő a Rockstar Games a Grand Theft Auto V PC-s előrendelői számára. Ezúttal nem csak multiplayer tartalmak, hanem egy ajándék játék is üti a markukat.

Bár a GTA V gépigénye egészen barátságosra sikerült, azért még mindig sokan vannak, akik kétkedve várják a játék ezen verzióját. A Rockstar Games előrendelési ajánlata talán őket próbálja vásárlásra csábítani. Akik február 1. előtt a Rockstar Warehouse-ban rendelik elő a PC-s GTA V digitális változatát, azok választhatnak mellé egy ajándék játékot a következő kínálatból: 

  • Max Payne 3
  • L.A. Noire
  • Grand Theft Auto: Episodes From Liberty City
  • Grand Theft Auto IV
  • Bully: Scholarship Edition
  • Grand Theft Auto: San Andreas
  • Manhunt
  • Max Payne 2: The Fall of Max Payne
  • Grand Theft Auto: Vice City
  • Midnight Club II
  • Grand Theft Auto III


Az ajándék játék kódját azonnal megkapjuk miután kifizettük a teljes ár 15 százalékát letétként. A Steamen is él egy hasonló ajánlat, ám ott nincs választási lehetőség, csak a GTA: San Andreast kaparinthatjuk meg.

Emellett minden előrendelő egymillió dollár virtuális költőpénzt kap, melyet a játék single player és multiplayer módjában költhetnek el. A február 1. előtti vásárlók ezúttal is előnyt élveznek, hiszen ezen felül még 300 ezer dollárral vastagodik a virtuális pénztárcájuk.

A GTA V PC-s változata március 24-én jelenik meg.

53.
53.
rappit
#49: g2a.com-ot ismered?
52.
52.
higgadt
#40: Ha rossz ha nem rossz, a GTA IV pc portja után, amihez évek kellettek, hogy egy mai masinán már játszható legyen, én úgy gondolom, hogy aki biztosra akar menni az "szerezze be" azután majd vegye meg ha azt kapja amit ígértek.
Tudom, hogy hivatalból üldözendő a véleményem de rászolgált a Rockstar.
Majd ha ez sikerül akkor a VI-nál más véleményen leszek.
51.
51.
randall13
#49: +1, ezt már el tudom fogadni érvnek. Én pl az üzletek áraival egyáltalán nem vagyok képben, sosem vásárolok "offline". Egy játékért meg amúgy sem vagyok hajlandó 5000 forintnál többet kiadni, ne velem fizettessék meg a marketingjüket. Ebből adódóan újonnan nem is nagyon veszek semmit, és a kiadók&fejlesztők igyekeznek meggyőzni arról, hogy ezt milyen jól teszem. Egy jó játék 5 év múlva is jó lesz.
50.
50.
KeXxX
#33: 2 éve a Ghost, 4 dupla rétegű lemezre volt kiírva.
49.
49.
ADMlN
#16: Sem a digitális sem a lemezes kiadást nem preferálom jobban a másiknál, de én pl. azért szoktam lemezes játékokat vásárolni (főleg megjelenés közelében) mert lényegesen olcsóbbak:
Most pl. az Evolve-ot akarom megvenni, megtetszett a beta alatt:
Steam ár: 50EUR ~16 000Ft
Lemezes ár: 10 000Ft

De ugyan ez volt például amikor a Titanfall-t vettem:
Origin ár: 18 000Ft
Lemezes ár: 10 000Ft

A régebbi játékokat viszont rendre Steam Sale-eken vásárlom meg digitálisan, aprópénzért, szóval nálam általában az ár dönt.
Ez alól kivételt képeznek a kedvenc játék szériáim, azokból rendre gyűjtői kiadást vásárlok.
46.
46.
Gamer70
Az Steam-en 60Euró az közel 20000Ft,lemezes verziót már meglehet rendelni 13700ft-ért úgy hogy ingyen ki is szállítják!!!!!
44.
44.
Brenor
#43: Gondolom meglehet adni a játék kulcsát és ha tönkremenne a lemez, akkor lelehet tölteni, de javítsatok ki ha tévedek!
43.
43.
Dreadlox
#6: Valahol jó a lemezes, de én a digitálisat támogatom, mert a lemezek egy idő után megadják magukat, hiába nem használod annyit :S Digitálisban meg ott az adatbázisban. De jól néz ki ha az embernek van egy kis gyüjteménye a polcon :D
42.
42.
crytek
Xbox 360-on nem fogott meg a játék. PC-n egyedül az érdekel milyen gépen fut majd. Bármibe fogadok az ajánlott nem lesz elég a max grafikához.
41.
41.
crashlord
#40: Nagy szavak, de fejemet rá hogy valentin napra párod ugyis elrángat a Szürke 50 árnyalatára, amit ugy is elsö sorból fogsz végigsírni
40.
40.
randall13
#38: Ha rossz ha nem rossz, jelenleg csak az ncore van ha normálisan akarok filmet nézni. Engem marhára irritál ha valaki pofázik meg csámcsog a fülembe, ezért mozi kilőve. Lemezen beszerezni meg macerás és irreálisan drága is. Majd ha Magyarországon lesz olyan szolgáltatás mint játékoknál a steam, akkor megveszem. Addig meg vigasztalódjon a filmipar azzal a ténnyel, hogy velem biztos nincs bevételkiesésük.
37.
37.
rappit
#34: Ha dobozosan veszed akkor nem csak egy Steam kulcsot kapsz?
35.
35.
Brenor
Én csak azt nem értem, hogy digitálisan miért drágább egy játék, mint lemezen? Nem fordítva kéne működnie?
34.
34.
randall13
#33: Gondolom egyik felét szarrá tömörítik, a többit meg lehúzza a launcher. Egyébként nemtom én sem hogyan szokás.
33.
33.
simon 555
Én arra leszek kíváncsi, hogy lemezesen hogyan jelenik meg a játék?
65 GB kell neki, de még ha csak a fele kell, akkor is mennyi DVD-n jelenik meg? :D
Vagy már PC-n is Blu-Ray lemezre rakják a játékokat? Már régen vettem lemezes játékot PC-re.
32.
32.
rappit
#25: Lol. Érdekes felfogásod van. Én azért veszem meg az összes játékomat PC-re Steamen keresztül, mert nem szeretek lopni és szeretném a fejlesztők több ezer órás munkáját megjutalmazni. Az más kérdés ha szar egy játék, akkor azt nem kell megvenni és kész. A doboz szerintem a legfeleslegesebb dolog, csak a port fogja(ha annyira akarod kinyamtatod a borítóját aztán belerakod egy üres tokba és felrakhatod a polcodra porosodni). Az meg egy másik dolog, hogy lemez meghajtó sincs már a gépemben.
31.
31.
Necreon
Szimpatikus lépés, kár hogy ezek mindegyike maximum 5-7 euró, úgy hogy akár több van csomagban.
29.
29.
goblinfing
LOL no fuck you rockstar.
28.
28.
randall13
#25: Hát ha neked a digitális változat egyenlő a kalózverzióval, akkor valahol leragadtál a múltban.
27.
27.
rappit
http://i.imgur.com/WGkuXpY.png
26.
26.
rappit
Azt javaslom senki ne rendelje elő. Még mindig megeshet, hogy egy fos portot adnak ki a kezeik közül. Az előrendelés a játékipar legnagyobb lutrija.
25.
25.
roli33
#16: Na ez az, filmeknél meg mindenki letölt. Én még filmeket is szoktam venni, DVD-n és Blu-ray-en is, de csak azt, ami igazán meg is érdemli! Az olyan filmeket, amik annyira nem érdekelnek, vagy nem érik meg az árukat én is letöltöm, ki nem? De ennyi erővel minek vegyek meg egy játékot digitálisan, ha le is tudom tölteni ingyé digitálisan ncore-ról? Ugye milyen rossz felfogás? Ezért veszem meg lemezesen eredetiben:) És szerintem nem is a lemez a lényeg sokaknál, hanem maga a doboz, amit kitesz a polcra az ember a gyűjteménybe. És a gyűjtői kiadások sem véletlenül készülnek szép számmal.
24.
24.
Blueberry
Szentimenatlitás kérdése ;) jobb az ha ott van a lemez benne az eredeti tokban (de nem 1-2,mindegyikből az összes :P pl.:witcher,gta...) gyűjtőiket is veszik,a szoborral se lehet többet csinálni+nem kell cserélgetni a lemezt
20.
20.
Blueberry
Aha,szóval a lemezről feltelepíted,a kóddal beaktíválod és nem kell cserélgetni :) jó ez+arra jó az EREDETI lemez hogy kirakhasd a pólcra/nem csak egy fájl/megtudod kézzel fogni
17.
17.
Macifasz
#15: Megveszed lemezes formában és választhatsz...berakod egyesével a DVD-ket, és arról telepíti fel. Vagy fogod a kis füzetecske hátulján lévő kódot és beírod a "termék aktiválása" részhez, és akkor az install előtt ő még leszedi neked a netről a komplett játékot, és csak utána tudod feltelepíteni. Ennyi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...