Borderlands: The Pre-Sequel! - jön az új DLC

  • Írta: Shifty
  • 2015. január 26.
  • Érdekesség
Link másolása
Ugyan elmaradt a hétvégére ígért nagy Borderlands 3-bejelentés, azért a sorozat kapcsán így se maradtunk információk nélkül. A Gearbox ugyanis bejelentette a Lady Hammerlock pakkot, s egy készülő kampány DLC-t is.

A hétvégére beígért Borderlands 3 bejelentésből ugyan nem lett semmi konkrét, de a PAX South rendezvényről azért így is érkezett egy-két újdonság a sorozattal kapcsolatban.

Egyrészt kiderült, hogy szerdától lesz tölthető a Borderlands: The Pre-Sequel! következő bővítménye, a Lady Hammerlock Pack, másrészt Randy Pitchford, a Gearbox vezére azt is elárulta, hogy készül egy új kampány-orientált DLC is, ami valószínűleg Claptrap elméjében fog játszódni.


Lady Hammerlock Pack jóvoltából játszhatóvá válik kedvenc kutatónk, Sir Hammerlock testvére, Lady Hammerlock, aki kap három új képességet, illetve képességfát (Huntress, Cold Money, Contractual Aristocracy). A csomag azok számára lesz ingyenes, akik rendelkeznek a korábban 29,99 dollár ellenében megvásárolt  Borderlands: The Pre-Sequel! szezonbérlettel, a többieknek 9,99 dollárt kell fizetni a csomagért.

5.
5.
Shifty
#3: Bocsi, de kicsit ironikusnak tűnt a megjegyzésed :)
3.
3.
kopic
#2: Én is ezt mondtam...
2.
2.
Shifty
"The fact is, we're not working on a new Borderlands game, but we want to."

Bocs, de ez így nem hír :)
1.
1.
kopic
http://www.ign.com/articles/2015/01/26/pax-south-2015-gearbox-on-borderlands-3-were-ready-to-start

De ha úgy nézzük, akkor ez tényleg semmi.:S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...