American Truck Simulator - egy óra játékmenet

Link másolása
Régóta készül már az American Truck Simulator az SCS Sofware műhelyében és úgy tűnik, februárban végre megjelenik a játék. Most a legfrissebb alpha verzióból érkezett egy közel egyórás játékmenet.

A sikeres, máig bőszen támogatott Euro Truck Simulator 2 után az SCS Software a tengeren túlra invitálja a játékosokat.

Az American Truck Simulator ugyanazt grafikus motort használja, mint az elődje. A februárban érkező alapcsomag az Egyesült Államok nyugati partjára összpontosít, de mint az ETS2 esetében is, DLC-vel biztosan nőni fog a bejárható terület. Lent egy közel egyórás játékmenet videót nézhettek meg.


Az American Truck Simulator február 20-án jelenik meg PC-re.

9.
9.
x360player
#6: Naná! Száguldani Új-Mexikó államban,miközben szól a Convoy fõcímdala...ez minden álmom,de nem bánnám,ha a valóságban élném át. :)
8.
8.
doma100
Kell vennem egy sokkal erősebbb gépet. Jó lenne ha konzolra is kiadnák az Euro Truck Simulatort meg ezt is. Egyébként nem lehet, hogy a két játékból majd egy lesz mert ETS2-ben volt játékmodul választási lehetőség csak még be volt szürkítve Európára?!
7.
7.
GAMEROD
Az Euro Coach simulatort is kiadhatnák már végre. Ilyen amerikai kamionosdiból kismilliót csináltak már.
6.
6.
FrankBlack
#5: Mi kell még? Esetleg egy jó kis country muzsika? :)
5.
5.
x360player
Konzolra lenne már valami hasonló,ezt pl. elsõ nap megvenném. Az Egyesült Államok a mindenem,ráadásul a kamionokat is imádom.Mi kell még?
4.
4.
FrankBlack
Na ezt már nagyon várom. Anno a "18 Wheels of Steel" szériából rengeteget játszottam a "Peadal to the metal", és a "Haulin" részekkel. Az Euro Truck simulator annyira nem jött be, mert inkább Amerikában szeretek kamionozni :) Alig várom, hogy ismét a volán mögé ülhessek :)

http://i.imgur.com/96qKsWb.jpg
2.
2.
NDee
13 perc után néhány másodperccel volt egy csinos oszlop az úttest közepén :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...