Ízelítő a Final Fantasy XV: Episode Duscae-ból

  • Írta: Shifty
  • 2015. február 5.
  • Érdekesség
Link másolása
A márciusban bemutatkozó Final Fantasy Type 0 HD-val együtt érkezik a Final Fantasy XV kipróbálható verziója, az Episode Duscae, amire ismét vethetünk egy pillantást egy friss, hangulatos trailer jóvoltából.

Nincs már messze az Xbox One-ra és PlayStation 4-re is megjelenő Final Fantasy Type 0 HD márciusi megjelenése. Ennek apropóján friss mozgóképes anyagot kapott a kizárólag a játékot megvásárlók számára elérhető Final Fantasy XV: Episode Duscae demó.

8.
8.
p3ti
#7: Akkor még én érzem magamat rosszul hogy egy halom hímringyóvá fejlődik a férfi társadalom, ahol trendy a seggemelő naci, és abszolút oké a rózsaszín póló. Az meg hogy 4 transzi srác ül egy Rejsz rojsz kabrióban és minden egyes cselekedetükért seggrepacsiznak egymással az is teljesen elfogadott. Értem én hogy próbáljuk megérteni mások kultúráját, de ez erősen homo - se több se kevesebb. Az hogy valaki nőiesebb másoknál az teljesen emberfüggő, de mikor ezt még ki is hangsúlyozza akkor az nálam csak simán erőltetetten buzis.
7.
7.
Hab
#5: Most? Már a korábbi FF-ekben is ilyen karakterek voltak, szerintem egyáltalán nem újdonság.
#4: Az ázsiaiak eleve feminim külsővel rendelkeznek, hozzánk képest. Ezért lebuzizni őket, elég primitív dolog, gratulálok!
6.
6.
Mortis
A képsorokat kivágjuk, s úgy még a zenét is tudjuk élvezni.
5.
5.
azureknight0715
#4: Náluk most ez a divat, beletartozik a kultúrájukba. Valszeg náluk meg te lennél a nem tudom milyennek titulált ember.
4.
4.
p3ti
Final Fantasy XV - avagy egy homoszexuális japán backstreetboys wannabe csapat kalandja a nagyvilágban.
3.
3.
simon 555
Elő akarom rendelni a Type-0 HD-t, de 19 ezret biztos nem adok egy PSP-s remastered játékért...
Még ha demó jár is hozzá.
Én naív meg azt hittem majd jó kis csökkentett áron jön mondjuk egy 10-esért.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...